Banaanilettutikut mansikkasiivuilla
Yksi kesän parhaita nautintoja on valoisat aamut. Silloin tekee mieli panostaa vähän enemmän aamiaiseen ja nautiskella sitä rauhassa. Kiva vaihtoehto vakkariaamiaisille on söpöt banaaniletuista ja tuoreista banaani- ja mansikkasiivuista kootut tikkuset. Lisäksi ne ovat myös ihan älyttömän hyviä ja voittavat mennentullen epäterveellisemmät herkuttelut.
Banaanilettuset ovat myös sokerittomia ja viljattomia ja niihin voi lisätä helposti kasviproteiinia kotimaisista härkäpavuista valmistetulla Verso Härkäpapurouhesoksella. Se ei muuta taikinan rakennetta tai makua oikastaan ollenkaan, mutta tekee siitä ravinnerikkaan ja täysipainoisen aamiais- väli- tai iltapalaherkun.
Kesäiset banaanilettutikut mansikkasiivuilla
Neljälle
Taikina
6 banaania
6 kananmunaa
1 dl mantelijauhoja tai Verso Härkäpapurouheseosta
Steviauutetta
Tuoreina väleissä
200 g mansikoita
2 banaania
- Sekoita härkäpapurouhe jauhoksi tehosekoittimessa.
- Lisää kananmunat ja banaanit paloina sekä makeutusaine.
- Paista voissa pieniksi lettusiksi (n. 1 pieni ruokalusikallinen taikinaa per lettu)
- Siivuta mansikat ja kolme banaania
- Kokoa haluamallasi tavalla keoiksi ja laita tikut tueksi
Tuo reseptin banaanin määrä?
Oho, siinä oli kirjoitusvirhe. Nyt se on korjattu 🙂 Kiitos kun huomasit!