Paistetut hedelmät sitruunajogurtilla -herkkuannos parissa minuutissa
Tämä annos kuuluu sarjaan “hämmästyttävän hyvä ja helppo herkutteluannos, johon ei ihmeitä tarvita”. Tämä aamupala syntyi, kun saaressa hedelmäkulhossa oli muutama ylikypsä banaani ja päärynä, jääkaapissa sulaneita mustikoita ja purkin pohjalla kreillaista jogurttia. Yhtä hyvin annos sopisi jälkiruoaksi tai herkuvälipalaksi.
Paistetut hedelmät sitruunajogurtilla
kahdelle
oliiviöljyä ja voita paistamiseen
2 banaania
2 päärynää
mustikoita
kanelia
1,5 dl turkkilaista jogurttia
puolikkaan sitruunan mehu
steviaa / Agave-siirappia
- Sekoita jogurttiin sitruunan mehu ja maeuta stevialla tai Agave-siirapilla
- Halkaisen banaanit ja päärynät
- Kääntele niitä kuumalla pannussa voin ja oliiviöljyn seoksessa pari minuuttia
- Asettele hedelmät lautaselle
- Ripottele päälle kanelia
- Nosta viereen jogurttia ja päälle mustikat