Yli 750 ilmaista treeniä puhelimeesi, ole hyvä!

Miltä kuulostaisi yli 750 treenin ilmainen kirjasto omassa puhelimessasi? Monipuolisia kotitreenejä, ulkotreenejä, kiertoharjoitteluita ja vinkkejä salille? Hyvältäkö? No siinä tapauksessa, sellainen sinulla jo on!

Viimeisten viiden ja puolen vuoden aikana olen nimittäin ehtinyt jakaa hurjan määrän treeniohjeita instagramissa. Itseasiassa treenejä on kertynyt yli 750 kpl eli niin paljon, että voi tulla jopa valinnan vaikeutta ja runsauden pulaa.

Italian reissulla tuli matkalaisten kanssa puhetta siitä, että treenivalikoimistani on vaikea löytää hetkeen sopivaa treeniä, koska instagramissani on niin paljon julkaisuja. Miten löytää sieltä nimenomaan treeniohjeet ja videot?

Jotkut olivat hoksanneet, että olen tehnyt treenien löytämisen helpoksi. Olen nimittäin merkinnyt jokaisen jakamani treeniohjeen hashtagillä #ansaivofit

KUVA PASI LIESIMAA/IL

 

#ansaivofit

Jos kurkkaat @ansaivo -tililtäni mitä tahansa treenivideota, huomaat, että perässä, usein ensimmäisenä, on hashtag #ansaivofit. Tämä #ansaivofit on avainsana, jota klikkaamalla pääset suoraan käsiksi kaikkiin treeneihin.

Klikkaamalla #ansaivofit -tagiä, avautuu kaikki sen hashtagin alla olevat treenit. Voit lisäski painaa tältä sivulta ”Seuraa” -nappia, jolloin uudet treenit tulevat suoraan feediisi. Helppoa, eikö?

#ansaivofit :n alta treenien selaileminen ja kulloiseenkin hetkeen sopivan treenin valitseminen käy nopeasti. Voit järjestää sivun ”suosituimpien” tai ”viimeisimpien” treenien mukaan.

Tiesithän, että voit myös tallentaa omaan instagramiisi julkaisuja, jolloin löydät ne myöhemminkin kätevästi. Itse olen luonut tallentamilleni julkaisuille omia kansioita, jolloin löydän esimerkiksi suosikkivalmentajieni ohjeet helposti.

Iltalehden 10 viikon ilmainen treeniohjalmani on myös edelleen käynnissä. Menossa on 5. viikko ja ohjeisiin pääset tästä linkistä. Samaiselta sivulta löydät suorat linkit myös aikaisempien viikkojen ohjelmiin. Vieläkään ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Kivoja treenejä!

#ansaivofit

<3 Anna

KUVA PASI LIESIMAA/IL
treeni-ja-ravinto treeniohjelmat kahvakuula pakaratreeni
Kommentit (3)
 1. Vau! Itse kun vielä vähän reipastuis niitä tekemään. 😀 Ei voi ainakaan jättää tekemättä sen takia, ettei tiiä mitä tekis.

  1. annasaivosalmi
   15.5.2019, 07:03

   No niinpä! Mulla on se taktiikka, että aloitan vain, vaikkei motivaatiota niin oliskaan. Ekan kierroksen jälkeen en enää halua jättää kesken ja treeninjälkeinen olo palkitsee 🙂 Tsemppiä!

 2. Hei Anna!

  Olen käyttänyt muutaman kuukauden Oslo Skin lab kollageenijauhetta. En tiedä rypyistä, ikääkin kun on jo yli 60, mutta ei niitä ainakaan silminnähden ole lisää tullut, iho on aika hyvän tuntuinen. Kynnet kasvavat nyt hyvin, johtuu varmaan myös kesästä, samoin sellaista vauvahiusta on tullut käytön aikana. Jatkan vielä kokeilua muutaman kuukauden ajan, toiveissa olisi jos saisin selluliittia jaloista ja käsistä pois vaikka hiemankin.
  Sinulla on tosi kiva aprikoosin värinen mekko kuvassa, sopivan mittainen ja yksinkertaisen kaunis. Tykkään myös sandaaleista, kun ovat matalat, hyvät kävellä. Mistä olet hankkinut mekon ja kengät? Kiitos jos vastaat.
  Hyvää kesää ja kiitos myös treenikuvista. Instaa minulla ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *