Vegetreenari
Vegetreenari

Ympyrä sulkeutuu, opiskelijasta ammattilaiseksi

opiskelukamut

Terveisen Kisakeskuksesta! Suoritin liikunnan ammattitutkinnon vuonna 2015 Urheiluopisto Kisakeskuksessa Karjaalla ja tänä kesänä pääsin samaan paikkaan asiantuntijan roolissa. Toimin Kisakeskuksessa liikunnallisen perheleirin ravintoasiantuntijana. Työni sisälsi 3 pikkukokkiryhmää,  teini-ikäisten ravitsemusrastin sekä ravitsemusluennon aikuisille. Lisäksi ohjasin kovalaji-päivän HIIT-harjoituksen. Pikkukokkien kanssa oli kiva puuhastella mm. lautasmalliaskartelua, yrttien ja kasvisten tunnistusta sekä kasvislautasen taiteilemista.  Ihana opiskelukaverini Merit toimi leirillä leiripäällikkönä.

kasvislautasia taiteleimassa
Pikkukokit taiteilemassa kasvislautasia.
kasvislautanen valmiina
Tämä tyttö taiteili kasviksista kissan kasvot.
lautasmallia askartelemassa
Pikkukokit askartelemassa lautasmallia.
yrttejä maistelemassa
Pikkukokit maistelemassa yrttejä. Hyvin olivat yrtit hallussa!

Palatessani opistolle, iloiset muistot palasivat mieleen opiskeluajoilta, voi kuinka meillä olikaan kivaa ammattitutkinnon lähijaksoilla! Oli ilo ja kunnia tutustua niin mahtaviin tyyppeihin, kuin LAT15 tarjosi sekä opiskelijoiden että opettajien osalta! Opiskelujaksoilta ei naurua puuttunut ja sain sieltä itselleni iänikuisia ystäviä. Lähijaksot olivat intensiivisiä ja rankkojakin, mutta ainakin minulle paljon kaivattua omaa aikaa kotiäitiyden vastapainoksi. Lähijaksoilta palasin kotiin aina energisenä ja iloisena ja taas oli uutta puhtia arjen pyöritykseen.

Oli mukavaa nähdä Kisakeskus täydessä toiminnassa perheleirin ohjaajana. Piha täyttyi lasten ja aikuisten naurusta, kun perheet puuhasivat yhdessä ja erikseen! Kannattaa osallistua urheiluopistojen perheleireille- niillä pääsee kokemaan kaikkea kivaa ja aikuiset saavat myös välillä omaa aikaa liikkumiseen ja rentoutumiseen.

Rentouttavaa kesää!

xxxLinda

metsämansikoita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *