Jalotofun pop up keittiö tarjoilee tofua ilmaiseksi

 

tofubowl

jalotofu-pop-up

Pääsin eilen tutustumaan Jalotofun pop up keittiöön bloggaajille järjestettävän illassa. Pop up keittiö sijaitsee Helsingissä Senaatintorin kupeessa Unioninkatu 25:ssa ja on auki 3.10-7.10 klo 11-18. Paikan päällä pääsee maistelemaan tunnettujen ravintoloiden luomuksia tofusta ilmaiseksi- kannattaa pistäytyä ! Tarkemmat tiedot ruokalistasta löytyy täältä.

richard-mccormick-anna-kravi
Richard McCormick & Anna Kravi

Iltaan kuului Jalotofun esittäytyminen, hyvää ruokaa, juomaa, musiikkia ja iloista seuraa! Illan ehdottomasti hauskin anti oli Jalobowl workshop. Workshopin oli meille laatinut ravintoloitsija ja ruokakirjailija Richard McCormick yhdessä huikean lahjakkaan ruokastylisti ja ruokakirjailija Anna Kravin kanssa. Oma luomukseni löytyy postauksen alusta.

bloggaaga-ottamassa-kuvaa
Bloggaaja ottamassa kuvaa
tofu-bowl-workshop
Ruoka-aineet odottavat tekijöitä

younghearted

Tunnelmasta vastasi ihana Younghearted.

jalotofu-perhe

Tiesitkö, että lokakuu on jalokuu! Kokeile rohkeasti valmistaa ruokia tofusta, ihania vinkkejä tofun käyttöön löydät jalotofun www-sivuilta. Itse olen käyttänyt tämän suomalaisen yrityksen tuotteita jo vuodesta 1998. Aiemmin tuotteet tunnettiin nimella Gourmet tofu. On ollut ihanaa kun tuoteperhe on laajentunut ja kattaa nyt peräti 6 tuotetta ja lisää on kuulemma tulossa..

Oma suosikkini Jalotofun tuoteperheestä ovat Jalotofu kylmäsavu sekä Jalotofu mieto chili paistopala. Jalotofu kylmäsavu maistuu vaikka sellaisenaan leivän päällä tai paistettuna salaatin joukossa. Mieto chili paistopala taas toimii vaikka pihvinä leivän välissä tai murennettuna erilaisissa ruoissa kylmänä tai lämpimänä. Eikun kokeilemaan!

Maistuvaa lokakuuta!

xxxLinda

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *