Fazerina-proteiinipallot

Fazerina-proteiinipallot. Jos pidät Fazerina-patukan mausta, rakastut näihin terveellisiin proteiinipitoisiin suklaapalloihin! Fazerina on heittämällä yksi lempisuklaistani, mutta koska aina ei voi suklaalla herkutella, niin päätin kehitellä terveellisemmän vaihtoehdon Fazerinan himoon. Vaikka en kaloreiden laskemiseen uskokaan, niin välillä on järkevää vaihtaa sokeri- ja rasvapitoinen perussuklaa terveellisempään vaihtoehtoon. Näitä appelsiini-suklaapalloja voit herkutella hyvällä omalla tunnolla!

Fazerina-proteiinipallot valmistuvat neljästä raaka-aineesta

Pääraaka-aineena näissä palloissa ovat kaurahiutaleet ja suklaanmakuinen heraproteiini. Muutama tippa appelsiiniaromia tuo palloihin juuri sopivasti appelsiininmakua. Lopuksi pallot kieritellään tummassa kaakaojauheessa ja tuloksena on ulkomuodoltaan tryffeliä muistuttavat appelsiini-suklaaproteiinipallot, jotka vievät kielen mennessään. Näiden pallojen mausta ei uskoisi, miten terveellisiä ne ovat..Vinkki! Jos pidät intensiivisestä suklaan mausta voit lisätä massan joukkoon 1 rkl tummaa kaakaojauhetta.

Fazerina-proteiinipallot
Fazerina-proteiinipallot maistuvat välipalana

Fazerina-proteiinipallerot maistuvat kahvin kanssa tai treenin jälkeen

Nämä suklaapallot sopivat hyvin kevyeksi herkuksi tarjoiltavaksi kahvin kanssa, välipalana tai vaikka nautittavaksi treenin jälkeen palautumista edistämään. Ohjeesta tulee noin 12 palleroa ja yksi pallero sisältää 50 kcal, 4 g proteiinia, 5 g hiilihydraatteja sekä 1 g rasvaa. Hyvä määrä palautumista edistämään olisi syödä 4-5 palleroa..Palautumisen edistäminen ei ole koskaan maistunut näin hyvältä!

Katso myös muut ohjeeni terveellisiin proteiinipitoisiin herkkuihin (:

Suklainen proteiinivanukas

Suklaahippu-proteiinitaikina

Sitruuna-proteiinipehmis

Maistuvaa päivää! 

Fazerina-proteiinipallot

Ainekset (12 annosta)

2,5 dl
kaurahiutale
1 dl
heraproteiinia (suklaanmakuinen)
2 rkl
maitoa
appelsiiniaromia (muutama tippa)
suolaa (ripaus)
2 rkl
tummaa kaakaojauhetta (pinnalle)
(luomuappelsiini)
30 min
{
AKTIIVINEN 20 min
PASSIIVINEN 10 min

Tee näin:

Sekoita kaurahiutaleet, heraproteiinijauhe ja maito tasaiseksi massaksi kulhossa. Mausta massa appelsiiniaromilla ja suolalla. Ota massasta noin 1 rkl kokoisia palleroista ja pyörittele  kostutetuin käsin palloiksi. Pyörittele pallot tummassa kaakaojauheessa ja laita hetkeksi kannelliseen astiaan kylmään. Vinkki! Jos haluat tasaisemman koostumukset, jauha kaurahiutaleet hienoksi jauhoksi tehosekoittimessa ennen muihin aineisiin sekoittamista. Huom! Proteiinipallerot tulee säilyttää kylmässä ilmatiiviissä astiassa.

Etkö saanut käsiisi appelsiiniaromia? Ei hätää, appelsiiniaromin voit korvata 1 tl raastettua luomuappelsiininkuorta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *