Vinkit kevyempään uuteen vuoteen

 

pukkatee

Haluaisitko keventää hieman oloa uuden vuoden kunniaksi? Unohda kituutusdieetit ja ota tästä muutama vinkki käyttöösi joilla keventää oloa helposti!

  1. Aloita aamu puhdistavalla teellä tai haalealla sitruunavedellä. Hyvä valinta on esim Pukka:n Detox-tee. Teessä maistuvat ihana anis, kardemumma sekä lakritsinjuuri. Boostia ruoansulatukselle siinä antavat sitruuna ja fenkolinsiemenet. Pukka teet ovat yksi ehdoton suosikkini, koska ne ovat niin ihanan makuisia ja paketit myös todella kauniita!
  2. Juo päivän aikana riittävästi vettä, eli noin 2 litraa. Liiallinen vedenjuonti voi laimentaa elimistöä liiaksi ja aiheuttaa vatsavaivoja joten vältä sitä!
  3. Pyri lisäämään kevyttä liikuntaa arkipäiviisi, hyötyliikunta pitää meidät terveinä ja hyvinvoivina!
  4. Karsi ruokavaliostasi pois ainakin väliaikaisesti sokeri ja valkoiset viljatuotteet.
  5. Suosi ruokavaliossasi tuoreita (luomu) kasviksia, hedelmiä , täysjyväviljaa sekä pehmeitä rasvoja.
  6. Tee 3. päivän puhdistava Detox-kuuri.

Tein viime kesänä 3. päivän puhdistuskuurin Dr Ozin ohjeiden mukaan ja voin lämpimästi suositella tuota kuuria kaikille. Se on turvallinen ja helppo kuuri toteuttaa kotioloissa. Kuurin aikana juodaan yhteensä 4 smoothieta päivässä. Kuurin mukana saat kolme smoothieohjetta, joista voit valita mieleisesi ja juoda sen smoothien kaksi kertaa päivässä. Lisäksi kannattaa nauttia yrttiteetä ja reilusti vettä. Voit ottaa kuurin aikana myös puhdistavia suolakylpyjä ja kuorintaa. Kuurin aika kannattaa ottaa treenien suhteen kevyesti, suosittelen kevyitä kävelylenkkejä, uintia ja joogaa.

smoothie

Tässä linkit kuurin ohjeisiin:

Dr Ozin Detox -kuuri aamusmoothien ohje

Dr Ozin Detox-kuuri lounassmoothien ohje

Dr Ozin Detox-kuuri päivällissmoothien ohje

 

Kevyempää vointia!

screenshot-2016-11-09-09-44-46

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *