Piia Pajunen
Piia Pajunen

TORONTO PRO – TAISIN VOITTAA! HUPS!


Hups. Todellakin hups. Niinhän siinä sitten kävi, että tämä pieni likka Suomesta meni ja nappasi rapakon takana kultaisen (ja pirun painavan) killuttimen kaulaan sekä paikan Olympiaan tälle vuodelle. Ei saateri. Koko skaban voitto oli kyllä melkolailla totaaliyllätys. Ei siis todellakaan sillä, ettenkö olisi uskonut itseeni ja pitänyt omaa pakettiani kilpailukykyisenä, koska todellakin tiesin, että nyt on tulossa parasta Piia lavalle, mitä on koskaan tähän mennessä nähty. Vapari oli hemmetin hyvässä iskussa, ja fysiikkakin vaikutti ottaneen aimoharppauksen aiemmasta. Ja tällä kertaa se riitti voittoon asti. Piru vie.
En ollut lavan isoin tai kirein, ja fysiikkakierroksella olin sijalla kolme. Vapaaohjelmakierroksella illan finaaleissa kuitenkin vedettiin sitten ykkössija paperiin ja samalla lopulliseen sijoitukseen, sillä ammattilaispuolella vaparista tulee 2/3 pisteistä. Siinä kun kaksi kovinta ennakkosuosikkia, aiempien vuosien voittajaa ja kovaa ammattilaiskonkaria kuulutettiin 2. ja 3. sijalle, olin vähän ihmeissäni. Vielä enemmän ihmeissäni olin, kun oma nimeni kuulutettiin kilpailun ensimmäiselle sijalle 15 ammattilaiskilpailijan joukossa. Huh.


Tällä hetkellä olo on ihan mielettömän onnellinen ja kiitollinen. Eilinen päivä ei ollut aivan mahtava pelkästään sijoituksen puolesta, vaan se oli kokonaisuudessaan ihan mieletön kokemus ja toi minulle kasapäin varmuutta ja oppia kilpaurheilijana täällä rapakon takana IFBB:n ammattilaisliigaorganisaation pyörteissä. Olen myös äärimmäisen kiitollinen siitä, että olen saanut toteuttaa itseäni ja unelmiani kilpaurheilun parissa, ja minulla on takanani maailman parhaimmat tukipilarit, jotka ovat pysyneet matkassani niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. <3
Valtava kiitos siis valmentajalleni Minna Pajulahdelle, joka otti minut riveihinsä reilu viisi vuotta sitten, vaikka lähtökohdat fysiikan osalta oli madamen mukaan aika todella heikot lajiin, ja vaikka sanoit minulle, ettei minusta ole välttämättä ikinä kansainvälisille lavoille edes amatööripuolella. Kiitos kun jaksoit koulia minua ja opettaa minulle niin paljon tästä lajista ja maailmasta. Pelisilmää, käytännön järkeä ja tukea ei voi koskaan olla liikaa.
Kiitos myös Johannes, joka olet aina tukenut minua kaikissa hulluimmissakin haaveissa. Kiitos perheelleni tukemisesta koko urheilu-urani ajan pikku-Piudesta isoksi tytöksi. Kiitos kultaakin kalliimmat ystäväni ja Pro Elite Teamin ihan kuningaspoppoo, joilta olen saanut niin paljon potkua ja virtaa sekä luottoa enemmän kuin itseltä olisi välillä edes löytynyt.
Kiitos kajahtaa myös FASTille sekä NordicBetille todella tärkeästä jeesistä matkan varrella. Kiitos myös Biancaneve ja Zeya Design upeista kilpailuasuista, jotka keräsivät paljon upeaa palautetta. Kiitos Suomen Voimistelutuote ja Mikko aivan mielettömien kässäripuiden väsäämisestä juuri tarpeisiini sopivaksi tänne rapakon taakse roudattavaksi. Tässä alla siis vapariasu ja käsilläseisonta puut in action eilisessä suorituksessa.

Kiitos kaikille myös ihan mielettömästi kaikista sadoista ihanista viesteistä, joihin sain täällä Torontossa tänä aamuna herätä. Olette ihania! Mulla on koko eilisestä päivästä ihan hemmetisti videomatskua, ja yritän tässä viikon sisään ne editoida edes jonkinnäköiseen julkaisukelposeen muotoon Tubeen. Yritän huomenna tykittää myös lisää tavaraa ja kasoittain kuvia eilisestä tänne blogiin, mutta nyt lähdetään meidän kiinalaisten hostien kyydillä shoppailemaan ja nauttimaan täällä vasta käynnistyvästä sunnuntaipäivästä, jeij!

Piude kiittää ja kuittaa, ja huomenna jatkuu tykitys täälläkin tuutissa! Jeaahhh!

Edellinen juttuni: Toronto Pro – Fysiikkakierros check!

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (46)

 1. Ninna

  Stort Grattis! Tosi hyvä että vaparista tulee 2/3pisteistä koska sitähän fitness enemmänkin on? Miten aiot juhlia voittoasi? Uskoit itseesi teit töitä sen eteen ja näytit upealta. Vielä kun on noin kannustava tukijoukko. Varmasti merkitsee paljon? Joskus miettinyt pärjäisikö ilman tukea, valmentajaa, perhettä ja ystäviä tuollaisessa lajissa.

  • Piia Pajunen

   Sitähän tämä vaparifitness nimenomaan on 🙂 Juhlistettiin voittoa Jumpan kanssa kunnon ravintolasetillä heti kisan päätteeksi ja täällä reissun päällä kun ollaan, niin tässä on ihan mukavasti fiilistä kerrakseen. 🙂 Ja täytyy sanoa, että tukijoukot on todella olennaiset oli kyseessä sitten mikä asia tahansa elämässä, jossa haluaa menestyä ja sen eteen tehdä töitä. <3

 2. Reetta

  Siis wow ja onnea!! Toi sun vapari, ihan mieletön. Katoin kaksi kertaa videon ja molemmilla kerroilla aloin itkemään (raskaushormonit ehkä vaikuttaa myös mut enemmän syytän sun taitavuutta)!! Menee niin tikissä toi ”pound the alarm” iskut ja kun miehesi kannustaa sua!
  Ihan uskomatonta!

  • Piia Pajunen

   Eiiiiii miten ihana kommentti! KIITOS! <3

 3. Hellevi

  aivan upea vapari, sun vartalon hallinta ja -liikkuvuus!! ja oot niin kaunis ❤️ !! mielettömästi onnea!!!

  • Piia Pajunen

   Voi vitsit, minä kiitän!! Pus! <3

 4. Paula

  Aivan huikee 👍😍 oot niin huippu! Susta niin näkyy se että sä rakastat mitä teet! 😋 se on ihan parasta!! Onnea tuhannesti ja paljon!!

  • Piia Pajunen

   Kiitos Paula! <3 Tää on kyllä tosiaan mun juttu, ja parasta on, kun saa tehdä sitä mitä rakastaa 🙂

 5. Anna

  Vitsit mä oon onnellinen ja iloinen sun puolesta 🙂 Etenkin sun liikuttava kultamitali-snappi herätti leveän hymyn ruudun tällä puolen!
  Olympiaan. Tuosta sitten. Huikee meno! You go girl! <3

  • Piia Pajunen

   KIITOS! <3 Olympiaan sitä sitten tosiaan mennään, jeijjj!

 6. Katarina

  Ihan huikeeta! Oot kyllä upee! Onnee rutosti. Tuli kylmät väreet tosta vaparista!

  • Piia Pajunen

   Jeiij! Minä kiitän! 🙂 🙂

 7. Jade

  Ei hitto, mulla meni kylmät väreet päästä varpaisiin ja sormenpäihin asti kun katsoin ton sun vaparin! Sulla on myös todella nätti fysiikka ja näytät kyllä ehdottomasti parhaalta noiden isojen mörssäreiden keskellä! 😀 mielettömästi onnea vielä!! <3

  • Piia Pajunen

   Kiitos Jade!! Joo vähän tirriäinen kyllä olen tulla rivistössä, mutta ylpeästi sellainen, ja sekin nähtävästi riitti tällä kertaa ykköspallille asti, heh 🙂

 8. Jasmin

  Tulin niin hyvälle tuulelle voitosta lukiessani; Oikein paljon onnea, ja ole pirun ylpeä kovasta työstäsi!

  • Piia Pajunen

   Kiitos!! 🙂 Ja pakko sanoa, että olen kyllä ylpeä 😀

 9. Rose

  Onnea! Ei ollu tippa linssistä kaukana…mä niin uskoin suhun ja sä teit sen! Sanat ei riitä…<3

  • Piia Pajunen

   Voi vitsit kiiitos!! <3

 10. Sirpa

  Arvasin, että voitat! Onnea! Kaikki oli viimeisen päälle, meikki, hiukset, asu ja tietenkin sun ohjelma ja body!!! Hyvä Piia ja hyvä Suomi!!!

  • Piia Pajunen

   Niinhän siinä sitten kävi! Hahaa! 😀 Ja kiiiitos!

 11. Jasmin

  Voi vitsit, niin hauskaa katottavaa toi sun vapari, sun into ja ilosuus välittyy hyvin katsojillekin. Lopetua on ihan mahtava. 😀 Hurjasti onnee voitosta, oot sen ansainnut!

  • Piia Pajunen

   Kiitos! Toi vapari on kyllä ihan mun ylivoimainen lemppari mistään tähän asti vedetyistä koreografioista, ja niin mun näköinen, vaikkakin erilainen kun aiemmat. 🙂

 12. KatriH

  Isot onnittelut! 🙂 Mitä tarkottaa Olympia? Siis että mikä kisa se on?

  • Piia Pajunen

   Kiitos! Olympia on siis Vegasissa joka vuosi järjestettävä IFBB Pro Leaguen (kehonrakennuksen ja fitnesslajien) maailman kovin ja arvostetuin kilpailu, jonne kilpailuoikeuden saa kyseiselle vuodelle voittaessaan IFBB Pro-liigan ammattlaiskisan. 🙂

 13. vilma

  Onnea!!!oot kyllä niin mahtava mimmi,upeeta!

  • Piia Pajunen

   KIITOS! <3

 14. sipsi

  Maailman paras vapari!! Ei ihme että tuolla on viety potti kotiin 😍 Yleensä vaparifitnestä katsellessa ne vapaaohjelmat jotenkin töksähtelee ja ei tule sellasta flowta – tuo sun oli ihan toista luokkaa!! Super! Onnea voitosta!!!

  • Piia Pajunen

   Voi vitsit kiitos aivan ihanasta kommentista! Tuota vaparia oli kyllä hiottu ja jynssätty siihen malliin, että kokonaisuus saatiin toimimaan. Toki pieniä kauneusvirheitä edelleen ja yksi pikku lipsahdus, mutta olen kyllä kanssa todella tyytyväinen 🙂

 15. Paula

  Onnea!!!!

  • Piia Pajunen

   Kiitos!!

 16. Sanna Teurokoski

  Onnea!! Ihan mieletön veto ja muutenki aivan huikeen upea olet!!

  • Piia Pajunen

   Jeij KIITOS!!! <3

 17. Merkurius

  ONNEA! Tiesin sen koko ajan, sä vaan olet voittaja-ainesta <3

  • Piia Pajunen

   KIITOS!!!! <3

 18. Jennun

  Vau!! Olet voiton ansainnut, paljon onnea! 🙂

 19. VJ

  Upee suoritus! Sun matkaa täällä blogissa ja instassa seurailleena huomaa kyllä tosta vaparista sen ilon ja tekemisen meiningin mikä susta on huokunut koko ajan ulospäin 🙂 Sen lisäksi vielä lavakokonaisuus; sun fysiikka on kaikista sopusuhtaisin tuolla rivistössä ja vaaleat hiukset erottuu todella edukseen!
  ONNEA!

 20. Ida-Maria

  ONNEA! ❤️

 21. Sara

  Oon katsonut nyt noin 5 kertaa ton videon ja joka kerta menee kylmät väreet pitkin kehoa ja kyyneleet nousee silmiin, niin huikea vapari ja vielä miehesi kannustukset saa tän herkkiksen ihan itkun partaalle. UPEETA! Oot Piia niiin upea ihminen, sisältä ja ulkoa ja arvostan suuresti sitä kuinka sulla on jalat maassa, vaikka menestystä sataa! Olet todellakin sen kaiken menestyksen ansainnut! 🙂 Kiitos kun jaksat jakaa kisareissultakin näin reaaliajassa fiiliksiä ja kuvia! 🙂 Olet terve esikuva niin nuorille kuin vanhemmillekin ihmisille ja uskon, etten ole ainoa joka näin ajattelee! <3

 22. Vivi

  Vautsi mikä suoritus!! Ihan huikea! Oon nyt jonkun aikaa seurannut blogia, ja on kyllä heittämällä paras blogi täällä! Ihanasti jaat vinkkejä ja ajatuksia kaikesta jalat maassa. Tuli ihan onnen kyyneleet kun katsoin videota, onnea ihan tosi paljon! Nauti!!

 23. Veera

  Huhhuh. Eipä voi muuta sanoa. Ja onnea ihan perkeleesti!! 😀 Vesangan tytöt osaa 😉

 24. Janita

  Aivan MIELETTÖMÄSTI onnea! Huikeen vaparin vedit ja voittosi todellakin ansaitsit ❤️

 25. miranda

  UPEETA! Mä niin uskoin suhun! Sä oot ihan mahtava. Musta sä oot kaunein tossa rivissä, niin kasvoista kuin kropasta 😍. Ja toi vapari,huh!

 26. Krista

  Onneksi olkoon voitosta hirmuisen paljon !! <3

 27. Outi Karita

  Ihan huikeeta, oon ollut niin fiiliksissä sun voitosta!!! Ja tosi upea vapari!!! 😘

 28. TT

  Oi vautsi, täälläkin kyllä kyyneleet purskahti (eikä kyllä ole mistään raskaushormoneista tietoa, kuten alussa olevalla kommentoijalla, toivottavasti.. :D) Vaikka laji on sinäänsä itselle vieras, niin tuo näytti aivan upealta! Ihanan pirteän ja reippaan olemuksesi ja asenteesi vuoksi tulee seurailtua sinua somessa muutenkin, ja todella välittyy aito kiinnostus ja halu tuohon tekemiseen. Mahtavaa! Onnittelut!!!!!! 🙂

 29. Emilia

  Mä tiesin että tuut voittaa!! Oot niin huikee tyyppiki mahtavalla asenteella😎 Onnea ihan superisti!!!!💖🎉🎖

Kommentoi »

Comments are closed