VOI MORO! THE BLOG AWARDS – EHDOKKUUS!


Say whaaat!?!? Meitsin blogi valittiin juuri ehdolle The Blog Awards Finland 2017-kilpailuun ”Terveys & Hyvinvointi”-kategoriaan! Kuinka huippua!
Vaikka voittoa ei tästä hommasta lokakuussa takataskuun tupsahtaisikaan, niin jo pelkkä ehdokkuus ja siten TOP 3-listaukseen pääseminen omassa kategoriassa lämmittää tämän likan mieltä kuin rekallinen tuikkukynttilöitä. Vaikka maine tai mammona ei ole elämäni tavoitelistassa lähelläkään kärkeä, niin tuntuuhan se nyt totta puhuen silti ihan pirun hyvältä saada omalle työlleen tunnustusta. Tämän rinnalla vielä arvokkaammaksi nostaisin kyllä ihan ne päivittäiset kommentit ja viestit, joita te tiputtelette minulle ahkeraan tahtiin tuonne kommenttikenttään. Välillä näitä lukiessa saa kyllä allekirjoittanut kerätä leukaansa lattialta ja pysähtyä työhuoneessaan ihan vain hengittelemään, koska niin huikeita juttuja te minulle vastineeksi raapustelette. Kiitos näistä. Ihan oikeasti.
Mä olen aivan superkiitollinen teille kaikille silmäpareille siellä ruudun toisella puolella, jotka olette tarttuneet matkaan tämän blogin pariin ja muiden somekanavieni meininkiin. Teitä on itseasiassa kertynyt kieltämättä jo ihan huikean valtava määrä, jollaista en todellakaan missään vaiheessa osannut odottaa tänne tirkistelemään päätyvän. Niinhän se kuitenkin menee, että ei ole blogia ilman lukijoita, joten haluaisin tässä kohdassa ehdottomasti heittää ilmaan sangoittain pusuja, seprentiiniä, yläfemmoja ja kahvin höyryisiä kippistelyjä juuri teille. Olette meinaan mitä mahtavin sakki täynnä mielettömiä tarinoita, upeita palautteita, visaisia kysymyksiä ja kiperän kriittisiä sekä kunnioittavia mielipiteitä. Mikä loistava sekoitus just mun makuun!

Arvoisa tuomaristohan valitsee jokaisen kategorian voittajan syksyllä lokakuussa TBAF2017-kekkereissä, mutta yleisön suosikin päätätte juuri te! Jos koette, että meitsin meininki blogeineen ja somekanavineen on tuon tittelin arvoinen, niin äänen voi käydä tiputtamassa uurnille TÄÄLTÄ. Pusut jo etukäteen. Olette ykkösiä!

Vielä kerran, KIITOS ja PUS! <3

Edellinen juttuni: 3 liikkeen vatsatreeni – Voimaa kehiin!

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (12)
 1. Ompas jännä… Yritin käydä äänestämässä ja sivu herjaa ”Olet jo antanut äänesi.”. Vaikka en todellakaan ole vielä ketään äänestänyt tänä vuonna 😀

  1. Piia Pajunen
   1.9.2017, 13:19

   No voihan jehna! Kannattaa kokeilla toisella laitteella tai hetken päästä uusiksi, jos se silloin onnistuisi! 😀

 2. Kiitos ja kunnia kuuluu yksinomaan sinulle en ole koskaan tainnut lukea näin lukijoita ylistävää postausta. ihana lukea että lukijat ovat sinulle tärkeitä ja kommentit jopa koskettavia, tulee mullekin tippa linssiin. sun blogi on oikeesti paras ja auttanut tosi paljon sekä treenirintamalla että henkisellä puolella. piristänyt huonoa päivää ja saanut päivän ”pakollisen” naurun aikaiseksi joskus jopa ainoaksi. Kirjoitat monipuolisesti sekä vakavia että viihdyttäviä juttuja, huomioit lukijasi ja olet aito. Ehdottomasti ääni menee sulle. Olet ehdokkuuden ansainnut enemmän olisin ihmetellyt jos et olisi saanut.

  1. Piia Pajunen
   1.9.2017, 13:21

   Kiitos Ninna sulle aivan ihanista sanoista ja muutenkin ahkerasta kommentoinnistasi! Ihan mieletöntä myös kuulla, että treenipuolella ja etenkin tuolla henkisellä rintamalla on tapahtunut edistystä, ja täältä on näihin irronnut ajatuksia ja apuja! Pus! <3

Kommentointi suljettu.