Piia Pajunen
Piia Pajunen

Täydellinen itseruskettava – nyt se löytyi!

Kaupallinen yhteistyö Tanstore.fi

tanstore
Kalkkilaivan kapteeni, maito, albiino, haamu, kalma, lakana ja mitä näitä nyt oli. Edellä mainittuja nimityksiä kuulen aika usein, mutta parin viime viikon aikana on ollut hieman eri ääni kellossa. Lähipiiri on kovasti ihmetellyt, että mitä hemmettiä Pajuselle on tapahtunut, kun se näyttää (eikä pelkästään kuulosta) niin eloisalta. 😀
Solkussa ravaaminen ei ole ollenkaan mun juttu, sillä sen verran tulee arvostettua omaa hipiää näin pitkällä tähtäimellä, etten ole valmis ottamaan vastaan niitä myöhemmin ilmeneviä sivuvaikutuksia (vanha ja väsähtänyt iho) ihan vain siksi, että nuorempana on halunnut näyttää mukavan ruskettuneelta. Kaikennäköisien marketti-itseruskettavien kanssa on tullut välillä läträiltyä, mutta olen jo pidemmän aikaa vedellyt ihan rehdisti perinteisen piimän värisenä menneen kesän rusketusten liutessa hipiältä jo hyvän aikaa sitten.
Otin haasteen vastaan, ja testasin ensimmäistä kertaa vähän laadukkaampaa tavaraa. Tanstoren All My Eternity Gold Edition oli erittäin positiivinen yllätys, ja ero markettilaatuisiin itseruskettaviin oli rehellisesti sanottuna aika selkeä. Ensinnäkin moussemainen koostumus ja levityshanska oli jo ensitestauksella ihan lyömätön kombo, ja ensimmäistä kertaa ei tarvinnut jättää rumaa rajaa kämmenselkään, sillä hanskalla sai vedettyä siististi häivytyksen sormiin ja jopa sormenväleihin. Herra Leivo(s)kin oli tällä kertaa tyytyväinen (lue: vähemmän kitinää), kun ei tarvinnut läärätä käsiään selkääni ruskeattaessa, vaan hanskalla pysyi kädet puhtaana eikä tarvinnut jyystää väriä pois kämmenistä. Snäppiäni seuraavat tietävät mistä puhun, haha!
tanstore2-2
Plussaa myös supernopeasta kuivumisesta, ja ei tarvinnut kekkuloida ikuisuutta alastomana iljettävään lähmäkerrokseen kuorrutettuna ympäri kämppää! Lopputuloksesta tuli mukavan freesi eikä lainkaan liian tumma saati oranssin sävyinen. Jersey Shore-look ei ole ihan se mitä tavoittelen, joten propsit todellakin tälle!
+ Moussemainen koostumus oli superhelppo levittää hanskalla tasaisesti.
+ Varjoväri auttaa levistysvaiheessa saamaan taatusti tasaisen lopputuloksen.
+ Erittäin riittoisa. Yhdellä painalluksella sai koko käden värjättyä.
+ Rajat helppo häivyttää hanskan avulla ja kämmenet säilyvät puhtaana
+ Sävy todella luonnollinen
+ Sopii myös kasvoille
– Tarttuu melko tiukkaan kiinni kuiviin kohtiin kasvoissa. Varsinkin kun olet juuri vetänyt leukasi ruvelle akrobatiatreenien rintaseisonnoissa… 😀
tanstore2

Omat vinkkini parhaimpaan lopputulokseen:

♦ Talvella riittää, kun levittää brunaa vain yläkroppaan. Säästät siten aikaa ja itseruskettavaa.
♦ Muista kuoria ihoa myös tasaisin väliajoin aina ennen uuden värin levittämistä
♦ Käytä levittäessä levityshanskaa tasaisemman lopputuloksen aikaansaamiseen ja rajojen häivyttämiseen. Nyt kun testasin, niin en enää tätä hylkää!
♦ Rasvaa ihoa säännöllisesti (erityisesti kuivia kohtia), niin jälki itseruskettavan kanssa on tasaisempi. For All My Eternityn Exotic Coconut Body Butter oli todella tehokas kuivien kohtien kesyttäjä, ja plussaa huumaavasta tuoksusta!
♦ Rasvaa ihon kuivat kohdat ennen levittämistä (älä muita kohtia), niin vältät liiallisen imeytymisen erimerkiksi nilkkoihin, polviin ja kyynärpäihin.

Raukeaa ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa just sulle! ♥

Edellinen juttuni: ”Kuinka pysyt kunnossa syömällä noin usein jäätelöä” sekä muita ravintoaiheisia kysymyksiä

Kommentit (7)

 1. Pauliina

  Ja vinkkinä että Marc Inbanen kestolevityskinnas on ihan must! Se ei hajoa ja voi pestä aina käytön jälkeen. Maksaa kyllä itsenaä takasin äkkiä 🙂

  • Piia Pajunen

   Levityskinnas on kyllä oikeasti aika kova juttu! Mulla kyllä tuo testissä ollut vaikutti kyllä ihan tarpeeksi kestävältä, mutta pitääpä tsekata tuokin, jos joskus tarvetta uudelle tulee! 🙂

 2. Anna

  Moi! Imeekö levityshanska ainetta itseensä?

  • Piia Pajunen

   Moikka Anna! 🙂
   Tuohon ihan pintaan se toki pakostikin vähän imeytyy, mutta tuo For All My Eternityn moussemainen koostumus on sen verran ”ilmavaa”, ettei se ole yhdelläkään kerralla mennyt hanskasta läpi, ja itseruskettava on päätynyt iholle eikä imeytynyt ”hukkaan” hanskan huokosiin. Tuo mousse ja hanska on kyllä oikeasti toimiva kombo!

 3. Eevu

  Hanskoja on monen tyyppisiä. Ihmetytti kyllä että oletko ihan oikeasti aiemmin levittänyt itseruskettavat paljain käsin??????????
  Itse käytän rusketukseen puhdasta DHA-jauhettä sekoitettuna johonkin peruskropparasvaan joka imeytyy hyvin. Halvemmaksi tulee ostaa rontin kympi DHA purkki kuin noita valmiita seoksia. Bonuksena ei ole niin tahmaava ja ällön hajuinen kuten itseruskettavat on. Itse käytän paljon ko. ainetta. Ainoa on että kun ei ole ohjausväriä, on tasaista levitystä harjoiteltava. Ja levytkseen aina joko tuollainen hanska tai ihan lateksi- tms. käsine. Sen hyvä puoli on että kertakäyttöhanskat on tarkat eikä ime ainetta itseensä.

  • Piia Pajunen

   Olen levittänyt paljain käsin 😀 Toki ne itseruskettavat eivät ole olleet mousseja tai tujumpia tavaroita, vaan noita voidemaisia perusmarkettituotteita. Tuo DHA-purkki muuten kuulostaa hyvälle idealle! 🙂

  • hannele salomäki

   mistä saa DHA:ta ?

Kommentoi »

Comments are closed