Piia Pajunen
Piia Pajunen

6/5 SAFKAA & RUOKAOSTOKSIA – my day video


Hoiii! Se on sitten perjantai! Itsellähän viikonloppufiilis starttasi jo hyvissä ajoin eilen, vaikka erityistä syytä siihen ei ollutkaan. Veikkaan kuitenkin vahvasti, että tuo häikivä auringonpaiste pistää päätä pyörälle, ja sehän ei haittaa sitten laisinkaan! 🙂
Pistin eilen tosiaan vähän pokkarilla purkkiin pätkiä päiväni varrelta, eli my dayta pukkasi juuri tovi sitten Tuben puolelle! Videolla jakelen vähän omia vinkkejä ja periaatteitani kokkailun puolelta sekä esittelen, mitä kaikkea sieltä kaupasta näin normaalisti tulee jääkaappiin roudattua. Erityisesti niitä mättösalaattivinkkejä multa kyselleet saavat nyt vähän vihiä, ja onnistuinkin pyöräyttämään videolla ihan jär-kyt-tä-vän kovan tuotoksen kokoon! Pistähän pätkä pyörimään viikonlopun kunniaksi tuosta alta!

Fila-crop top: TÄÄLTÄ* // Puma-arkitrikoot: TÄÄLTÄ*
Itsellä ei ole ehkä chillein viikonloppu tiedossa, mutta tästä perjantaista mä ainakin otan kaiken irti! Illalla olisi tarkoitus riipaista viikon toinen lautapelisessio kavereiden kanssa, ja virittelenkin tässä jo solvaussanastoa valmiiksi, hah!

Mahtavaa viikonloppua jokaiselle! <3

Kurkkaa myös:
Lähtikö syöminen taas lapasesta?
& Lifehackit keittiössä – Näillä lähtee!

Edellinen juttuni:
Puolierot voimatasoissa? Herkkupäivät? Meitsi vastaa!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (7)

 1. Anna

  Kyssäkaali <3

  • Piia Pajunen

   ÄLÄPÄ! <3

 2. Emmi

  Ihana video! Oliko sulla joku Adidaksen svetari?!😍 mistä se on!

  • Piia Pajunen

   Heeiiips! Joo toi Addun svetari on kyllä ihan superihana, mutta tuo on syksyn 2016 mallistoa, eli ei varmaan enää tahdo mistään löytyä, nyyh!

 3. Kaisa

  Hei se videolla ollut pakastevalkosipuli. Saako sitä Lidlistä vai mistä? 🙂

  • Piia Pajunen

   Lidlistä en oo tota koskaan bongannut, mutta isommista S- ja K-kaupoista pitäis ainakin löytyä, ja Prismoista ja Cittareista etenkin. 🙂

 4. Ansku

  Rakastan sun annoskokoja! 🙂

Kommentoi »

Comments are closed