RUOKAKORNERI – OMAT SUOSIKKINI LEIPÄHYLLYSTÄ!


Leivänmussuttaja täällä heii! Mulla erilaiset safkapostaukset ovat olleet sen verran suosittuja (etenkin viimeisin murolempparipostaus), ja itseasiassa tätä nimenomaista suosikkileipien listausta on pyydetty aika turkasen monta kertaa. Tämähän ei haittaa tippaakaan, sillä jos jostain tykkään jauhaa, niin ruuasta! Suosikit leipiten suhteen vaihtelevat itselläni aina kausien mukaan, sillä kauppojen hyllyt ovat tupattu täyteen toinen toistaan paremman makuisia leipäpussukoita, ja uusia tuttavuuksia tupsahtelee tiuhaan tahtiin. Aijai. Noh, tässä niitä meitsin tämän hetken suosikkeja nyt kuitenkin tulee, eli laitetaas se leipäläpi laulamaan!

PARAS LEIPÄ x 4

ULLAN PAKARI – KAURAJUNTTA

Ahh. Ehkä parasta kauraleipää I-KI-NÄ. Rapea pinta, sopivan sitkeä koostumus ja silti niin pehmoinen ja huokoinen. Ei yhtään liian jauhoinen tai kuiva, ja tämä leipä on ehdottomasti parhaimmillaan juuri margariinin ja juuston kera. PS. Jos ajelette Helsinki-Tampere-väliä, niin pysähtykää ihmeessä Riihimäen kohdilla Ullan Pakariin paikan päälle. Tuoreita leipiä kotiinviemisiksi, edellisen päivän pussit megahalvalla eikä voi kyllä kuin kehaista kauraleipään leivottua pitsabuffaakaan. Omnom.
paras leipä

LIDL PAISTOPISTE – 100% KAURASYDÄN

Lidlin paistopisteen kirkkaimpia helmiä! Aina tuoreena kotiutettavassa kaurasydämmessä on purutuntuma kohdillaan, ja rapsakka kuori ja pehmeän rouheinen sisus ei jätä kyllä kylmäksi. Parasta on myös se, että pussiin voi nappailla tasan niin monta leipää tuoreeltaan kuin tarvitsee, eli pari leipästä pussiin välipalaksi, niin ei tarvitse syödä monta päivää kuivaneita känttyjä, hah!
paras leipä

VAASAN – OHUT KAURAHERKKU

Ohut ja sitkeä! Sillä pääsee todella pitkälle meikäläisen ränkkingissä! Ai että tämä on muuten hyvä nautiskeluleipä, ja kauraisen sitkeä rakenne siemenillä ja merisuolalla höystettynä on vain lyömätön kombo. Päälle vähän margariinia ja ohut siivu juustoa, niin voi jehna. <3
paras leipä

LEIVON LEIPOMO – SAARISTON VARRAS

Mikä fuusio ja ehdoton valinta paras leipä -ränkkäykseen! Saaristolaisleivän ja ohuen sitkeän ruisleivän kombinaatio. Voiko olla parempaa? No eipä juuri, jos minulta kysytään. Pieni makea saaristolaisvivahde yhdistettynä täyteläisen tummaan ruisleivän makumaailmaan. Mies kantaa tätä meillä myös tiuhaan tahtiin kotiin, ja enkä voi valittaa, ah!
paras leipä

Harmaa neule: TÄÄLTÄ*

Mikä on sun mielestä tämän hetken paras leipä? Löytyikö samoja suosikkeja listalta vai menikö ihan hutiin? 😀

Mehevän muhkeaa tiistaita joka nassuun!

Tsekkaa myös:
Helpot kikat paremman maukuiseen ruokaan
Ruokakorneri – Omat safkalempparini Lidlistä

Edellinen juttuni:
Ennen verrattiin naapuriin. Nyt Kardashianiin.

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (40)
 1. Namiii! Saaks tota ekaa kauraleipää Tampereelta jostain kaupasta?? Pakko saada

  1. Piia Pajunen
   27.6.2018, 12:32

   Saa! Ainakin Prismoista ja Cittareista on tullut ostettua ja monissa S- ja K-marketeissakin on myynnissä Tampereella. 🙂

 2. Minun top-3 ovat Ullan Pakarin kaurajuntta, Ullan ruis ja Vaasan Ruispalat Saaristo. Tuore leipä oivariinin kanssa on vaan niin parhautta!

  1. Piia Pajunen
   27.6.2018, 12:32

   En oo muuten koskaan maistanut Ullan ruista! Pitää ottaakin testiin!

Kommentointi suljettu.