Kun rakastat sun treenivaatteita!

*sis. mainoslinkkejä

Suurin osa ajasta kun tulee vietettyä treenivaatteissa, niin päälleni en huoli mitä tahansa kolttuja. Itsehän olen vannoutunut Nike-fani, ja treenivaatekaapista löytyy aika kattava repertuaari tämän brändin jumppakuteita. Vaatteet kestävät kulutusta ja jatkuvaa pesua, istuvat loistavasti päälle, eivät näy läpi ja mukautuvat lajini sivuvaikutuksena tulevaan painojojoiluun suorastaan erinomaisesti. Ei siis lökötä rottavaiheessa eikä purista puttena. Voisinpa jopa sanoa, että olen ehkä hieman rakastunut näihin treenivaatteisiin!
Ulkonäkö ja värit ovat itselleni myös tärkeä asia, mitä tulee treenivaatteisiin. Voin ihan rehellisesti sanoa, että treenivaatteiden ulkonäkö vaikuttaa myös itselläni suoraan treenifiilikseen. Varsinkin salilla peilejä on joka puolella, ja suoritustekniikoita tulee usein seurattua silmä tarkkana peilin kautta, niin mielummin sieltä peilikuvasta katselen edes vähän edustavampaa sportti-Piudea kuin retkuihin sonnustautunutta ryysyläis-Piiaa.
Suurimman osan vakkaritreenivaatteista tilaan itse aina netistä, kun sopiva kokokin on etukäteen tiedossa. Ehkä tämänkin vuoksi olen onnistunut rohmuaman näistä riemunkirjavan repertuaarin, kun perusmalleja on helppo tilata aina uutuusväreissä. Mutta pidemmittä puheitta, tässä tulevat lempparini!

Nike Pro Cool Tank:

salitreeni
nike-pro-cool-tank
Tähän malliin hurahdin jo pari vuotta sitten, kun harakan silmäni bongasivat upean neonkeltaisen yksilön. Ajan kanssa näitäkin on kertynyt nyt useammassa eri värissä, ja villi veikkaukseni on, etteivät nämä värivariantit tule tästä mallista itselleni tähänkään jäämään, heh. Parasta on, että toppi ei lähde rullaantumaan kovassakaan menossa ja on erittäin miellyttävä päällä hikoillessakin. Viis kautta viis!
Pro Cool Tank täältä:
Pinkkinä
 // Vihreänä // Vaaleanvihrenä // Punaisena // Valkoisena // Mustana

Nike Pro Short Sleeve:

parhaat-treenivaatteet-6
Nike Pron T-paitamalliakin on tullut rohmuttua muutamissa ihanissa väreissä. Malli on ajansaatossa päivittynyt pienen pienillä lähes huomaamattomilla yksityiskohdilla, mutta istuvuus ja miellyttävyys hikoillessakin on edelleen täysi kymppi! Tämä on itselläni yleensä vakkarivalinta soijantäyteisiin cardiotreeneihin kisakaudella ja loikkatreeneihin ihan näin vuoden ympäri.
Nike Pro Short Sleeve täältä:
Sinisenä
 // Pinkkinä // Vaaleanvihreänä // Valkoisena

Niken urkkatopit:

Fiilikset
parhaat-treenivaatteet-4
Lähes kaikki käyttämäni ”treenirintsikat” ovat myös Niken käsialaa. Istuvuus, ihanat värit, kulutuksen kesto ja loistava malli. Ah, mitä muuta voisi toivoakaan. Paksuolkaimisista Dri-Fit-malleista tuli kuitenkin myytyä juuri useampikin kappale kirpparilla, sillä lihaskasvu on ilmeisesti tehnyt selkäosastolla tehtävänsä, ja oli aika siirtyä pysyvästi isompaan kokoon. Näitä tulee käytettyä usein myös arkena, sillä ovathan ne vain niin ihania päällä.
Nike Pro Dri-Fit Top täältä:
Mustana
 // Valkoisena // Neonkeltaisena // Pinkkinä

Nike Pro Shorts:

nakyvat-vatsalihakset-3
parhaat-treenivaatteet-2
Syksy ei ole ehkä otollisinta aikaa kikkanoille treenishortseille, mutta esitelläämpä nämäkin tässä, sillä kuluneena kesänä nämä olivat kovassa käytössä niin treenissä kuin arkenakin. Ah, mä niin rakastan näitä, ja näitä tekisi mieli rohmuta aina vain lisää! Neonkeltaiset bongasin itse juuri alkusyksyn aleista ensi kesää odottamaan, joten talvi pliis mene vikkelään ohitse!
Nike Pro Shorts täältä:
Harmaana // Pinkinä // Neonkeltaisena // Vihreänä (ale) // Vaaleanvihreänä (ale) // Punaisena (ale)

Nike Pro Thights:

koululiikuntatrauma-3
parhaat-treenivaatteet-3
Täyspitkissä tai 3/4-mallisissa Nikeissä onkin sitten enemmän hajontaa kuosien suhteen, ja näiden kohdalla itselläni on ehdottomasti hankkiä kyseisiä pöksyjä vielä jatkossa lisää, sillä ne ovat vain yksinkertaista parhautta. Mustat täyspitkät ovat kyllä ehdottomat lempparini, ja kulkevat usein jalassa myös vapaa-ajallakin. Olen jo hetken aikaa miettinyt tilavaani tämän vuoksi myös toiset pysyvästi arkikäyttöön, koska nykyään monesti en henno niitä enää treeneille pistää.
Ja loppuhuomiona, kaikista tästä postauksesta linkkaamistani tuotteista saa vielä tämän päivän ajan -20% alennusta House of Brandonilta koodilla: SPORT. Nyt siis treenivaatekaappia päivittämään syksyn sporttihetkiä varten!
Oikein ihanaa sunnuntaita joka iikalle! ♥
t-5

Edellinen juttuni: Superhelppo ja helppo chilikahvi

Kommentit (3)
 1. Heips! Nyt on pakko kysäistä, että mitä kokoa käytät noista Niken alaosista ja ootko kiinnittäny sellaseen asiaan huomiota, että näkyykö noista pökistä kuinka läpi? 🙂 vai kiinnittääkö semmoseen asiaan kukaa muu huomiota ku minä 😀

  1. Piia Pajunen
   25.9.2016, 22:57

   Ite käytän aina XS:ää tai S:ää vähän sen mukaan mitä kokoa on jäljellä ja ostohetkellä oonko pienemmässä kisakunnossa vai onko mun peräsin offilla 😀 XS:ään päädyn kyll oikeestaan silti aina, koska ne venyy ja mukautuu hyvin isompaankin hanuriin 😀
   Ei noista kyllä hirveesti näy läpi, mutta jos oikein superisti lähtee venyttämään ja tunkee liian pientä kokoa päälle niin sitten saattaa hieman kuultaa. Ei kuitenkaan ole koskaan hävettänyt kyykätä näillä pökillä, eli ei todellakaan paista lävitse. Oon myös huomannu, että matsku on vuosien varrella kehittynyt, eli ei oo pelkoa, että stringit vilkkuis pyllistäessä 😀

 2. Kisafiilistä Jyväskylästä! - Piia Pajunen
  26.9.2016, 16:30

  […] Edellinen juttuni: Kun rakastat sun treenivaatteita! […]

Kommentointi suljettu.