Puheenaiheena ruoka

Ravintoasiat tuntuvat olevan nykyään kuuma peruna, ja valta osa minullekin esitettävistä kysymyksistä liittyy jollakin tavalla tuohon suun kautta nautittavaan polttoaineeseen. Itsellenikin ruoka on rakkauden asia, ja olen luonteeltani aikamoinen kulinaristi ja samalla toisaalta myös kaikkiruokaisuuden perikuva. Syön siis kaikkea ja toisinaan myös kaiken.
Reilu kuukausi takaperin Kujalan Kille ja Rantakarin Jussi pamahtivat meidän Tampellan residenssiin filmaamaan eräänlaista ruokakorneria, jossa pääsin (jouduin) kokkaamaan kameroiden käydessä. Homma oli sinänsä itselleni melko haastavaa, sillä ajatuksella puhuminen ja keskittyminen samanaikaisesti johonkin kehittävään ei varsinaisesti koreile CV:ni erityisosaamisissa. Selvisin kuitenkin kunnialla tästä rupeamasta, ja Fuuds ’n Duudsin toinen jakso saatiin pakettiin.
Video pistettiin kasaan reilu viikko ennen Arnold Internationalia, ja kuvausten aikana lautaselle pyörähti jutustelun ohessa yksi lempparisapuskoistani, eli ruisburgeri bataattiranskalaisilla. Videolla luvassa paljastuksia mm. ruokavalioni sisällöstä, mitä tuli harrastettua lapsuudessa ja lempiherkuistani. Annan tälle videolle samankaltaiset käyttöohjeet kuin AlonaTV:n jaksolle, eli pistäpä filmi pyörimään kokkailun, siivouksen tai kehonhuollon oheen. Viime videon ohessa kuulemma eräs kylpyhuone tuli puunattua erittäin komeaan kiiltoon, heh.

Olen itse aina tykännyt kuunnella erilaisia podcasteja ja haastatteluita YouTubesta, ja usein juuri multitaskaten kaiken näköistä hyödyllistä tai täysin hyödytöntä samaan aikaan. Viimeisin yksinäinen automatka Tampere-Jypinkylä välillä menikin oikein rattoisasti kuunnellen Layne Nortonin mielenkiintoisia jorinoita (yllättäen ravinnosta) hupparin huppuun viritetyn puhelimen kaiuttimista, kun Hulkin kaikki Q&A:t oli jo koluttu. Meni muuten erittäin vikkelään tuo ajomatka!
Tästä startataan hiljalleen Jumpan kanssa kohti Turkua, joten tätä matkaa ei tarvitse viettää monologia kuunnellen, jollei Jumpan kohtaloa lasketa tähän mukaan kuunnellessa meikäläisen tarinointia. Vaikka aika paljon on tullut reissailtua ja pyörittyä pitkin maita ja mantuja viime aikoina, niin on kyllä kiva ottaa pieni viikonloppureissu Turkuun. Ja kun ruuasta oli (jälleen) puhe, niin illalla tiedossa pihvi-illallinen ja huomenna aamulla se ah niin ihana hotelliaamupala. Parempi muuten olla hyvä kattaus sunnuntai-aamuna tarjolla, että saan kummun pyöreäksi ja mairean hymyn korviin.
IMG_8985
Makoisaa lauantaipäivää jokaiselle jantterille! Minä en lähde matkalle maailman ympäri, vaan minä lähden Turkuun! Muistutuksena siis vielä, että tänään lauantaina PP Fitness Centerillä Minä ja Johannes Leivo ollaan avointen ovien päivässä kello 13.00-16.00 paikan päällä täysin salikansan hyväksikäytettävänä mihin tahansa tarkoitukseen. Sinne siis, jos Turussa päin liikut!
xoxo,
Piia

Kommentit (4)
 1. Moikka!
  Olipa mukava postaus. Sinulla on jotenkin uskomaton kyky yhdistää rennosti noinkin kurinalainen laji kuin Fitness. Aivan mahtavaa! Pystyt tekemään homman hyvin tuloksin tekemättä siitä turhan suurta numeroa.

  1. Piia Pajunen
   5.4.2016, 11:04

   Kiitos kommentistasi! Rentous tosiaan sopii minulle mitä tähän lajiin tulee, enkä muutenkaan tykkää tehdä asioista aina liian suurta numeroa. Matkan varrella on oppinut, mikä oikeasti tässä lajissa on olennaista ja millainen toteutustapa itselleni (henkisesti ja fyysisesti) sopii 🙂

 2. Outi Karita
  8.4.2016, 19:02

  Tällä kertaa ei siivoiltu vessaa eikä muutakaan, nyt venyteltiin ja rullailtiin jalat 😀

  1. Piia Pajunen
   9.4.2016, 22:30

   Hahah! Kehonhuolto ei ole kyllä koskaan huono vaihtoehto! 😉

Kommentointi suljettu.