Plagioinnin huippu! Kuinka TÖRKEÄ ihminen voi olla?

En oikeasti tiennyt, että Suomesta voi löytyä näin RÖYHKEITÄ ihmisiä. Aloin saamaan yhtäkkiä tänään viestejä, että oliko tuo viime perjantaina julkaisemani kirjoitus ”Jos te kiinteytymistä tavoittelevat naiset vain söisitte” ihan omasta kynästäni? Mietin alkuun, että mistä ihmeestä nyt kiikastaa, kunnes selvisi, että eräs personal trainer jakaa tätä tekstiä internetin ihmeellisessä maailmassa SANASTA SANAAN väittäen hänen itse kirjoittaneensa sen. Kaupan päälle tekstin alkuun ja loppuun oli lisätty maininta hänen omista personal trainer-palveluistaan, jolla näistä tekstissä varoitelluista kitukaloreista selvitään yhdessä. Röyhkeyden multihuipentumaan päästiin viimeistään siinä vaiheessa, kun eräs henkilö linkkasi minun kirjoitukseni kommentteihin, ja kehotti tätä PT:tä hoitamaan lähdeviittaukset kuntoon. Tähän tämä kekseliäs jamppa tokaisi:
”Alkuperäinen teksti on minun kynästä jonka olen julkaissut jo viimme vuoden puolella. Valmennusta olen tehnyt yli 15 vuotta ja tekstejäni on kopiota useita kertoja. Niistä en jaksa välittää koska hyvän asian puolesta tässä kaikki toimitaan *hymynaama*”.
Ensin minun tekstini pöllittiin kopioimalla se sanasta sanaan ja alusta loppuun. Tekstilläni mainostettiin törkeästi ja suoraan henkilön omia palveluita. Kaupan päälle MINUA väitetään kusettajaksi! Jumaliste, että kiehuu! Niin ja hei sori, mutta noilla kirjoitustaidoilla ei ensinnäkään olisi tuota tekstiä kyetty kyhäämään kokoon.
tuomaripalaute

Omilla kuvillani ja naamallani on ennenkin täällä Suomen sisällä luvattomasti mainostettu palvelua tai tuotetta (johon en ole millään tavalla linkittynyt), mutta tämä oli jo röyhkeyden huippu, että omia tekstejäni lähdetään kopioimaan sanasta sanaan ja alusta loppuun omiin nimiin, mainostamaan tällä omia palveluita ja vielä kaupan päälle hävyttömästi mustamaalaamaan minua ja tuotoksiani. Jäädessään kiinni suoraan minulle nämä tuotokset toki katoavat kuin tuhka tuuleen, ja mies ignoraa kaikki mahdolliset yhteydenottoni. Miten meni noin niin kun omasta mielestä?

Enhän minä itsekään hionut tekstiä kuin monen tunnin ajan, niin hyvä, että säästyi sinulta tuo aika! Niin ja hei kiitos myös, että sait ihmiset epäilemään, kirjoitanko tekstini itse. Onneksi tämä ei kovin monille mennyt läpi. Hienosti myös olet ignorannut kaikki yhteydenottopyyntöni ja poistanut kirjoituksesi. Äh ei kun sori! Siis mun kirjoitukseni! Onnea sinulle jatkoon.

Kiitos ja anteeksi. Tarvitsi päästellä vähän höyryjä, kuten rivien väleistä ehkä saattoi huomata. Kiitos vielä niille valppaille lukijoilleni, jotka autoitte minua pääsemään tästä vihille!

PS. Vastailen kaikkiin kommentteihin (niitä oli tullut edelliseen postaukseen ihanan monta) huomenna, sillä tämä ilta meni nähtävästi vähän muita asioita selvitellessä.

Edellinen juttuni: Jos te kiinteytymistä tavoittelevat naiset vain söisitte

 

Kommentit (22)
 1. Hävettää, kun tämä henkilö on omalta paikkakunnalta😣. Ei kyllä tule mieleenkään käyttää tämän herran palveluja.
  Sinun blogiasi kyllä seuraan jatkossakin 😊. Odotan innolla uusia tekstejäsi😊💪

  1. Piia Pajunen
   9.1.2017, 10:44

   Jep… tällaisia kavereita täältä Suomestakin löytyy…
   Ja iso kiitos sulle Katja! 🙂

 2. Tuli aito harmitus sun puolesta. Tällainen on niin helppoa! Sinä tekstilläsi hyvää hyvyyttäsi jaoit mielipiteitäsi ja joku näkee siinä porsaanreiän. Kyllä välillä osaa olla julmaa tämä meno. 😀

  1. Piia Pajunen
   9.1.2017, 10:45

   Eniten tässä mua järkyttää se, että toimitaan noin röyhkeästi ja hävyttömästi! Oma luotettavuus tässä onneksi ei tainnut ottaa minkäänlaista iskua, vaan taisi mennä kaverilla toisinpäin…

Kommentointi suljettu.