Piia Pajunen
Piia Pajunen

OVATKO PIENET RINNAT NAISELLA PUUTE?

pienet rinnat naisella

Tissit. Hinkit. Dösät. Daisarit.

Munkit. Melonit. Ryntäät. Buubsit.

Pamelat. Kannut ja lollot.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ovatko pienet rinnat naisella puute? Missä menee pienten ja isojen rintojen raja, millaiset sitten ovat sopivat rinnat?
En ole koskaan omistanut isoja rintoja.  Toki onhan osalla pienempiäkin, mutta toisaalta aika monilla on sitä rintavarustusta huomattavasti enemmänkin. Tuskin näitä kukaan kuitenkaan muhkeiksi munkeiksi ole keksinyt kutsua, hah! En kuitenkaan henkilökohtaisesti koe, että omat rintani olisivat mitenkään puutteelliset. Pidän itsestäni juuri tällaisena, ja mielestäni omat pienet rintani sopivat vartalooni täydellisesti. Ne ovat osa minua, ja tismalleen minun näköiseni.
Kyllähän näistäkin joku vatipää keksii välillä huudella IG:ssä, että hyi hitto mikä muija. Lihakset kuin miehellä, eikä tissejä näy. Way to go. Keksikääpä jotain uutta. Olen itse sen verran sinut oman etupuskurini kokoskaalan kanssa, etteipä tämä tunnu ihan totta missään. Voin suhtautua rintoihini myös ihan huumorilla, koska ne ovat ominaisuus itsessäni siinä missä lyhyt varteni, oikukkaat hiukseni tai pieni kengänkokoni.
Ehkä joskus nuorempana olisin toivonut, että tissigeenejä jaettaessa olisin ollut hieman edempänä jonossa. Nykyään olen täysin eri mieltä. Rakastan omaa rintavarustustani näin, vaikka ihan rehellisesti sanottuna elämä ja urheilu on tainnut näyttää niillekin jo parhaat vuotensa. Vaikka minimunkkini ovat olleet tuettuina urheiluliivien alla, niin eihän tuo jatkuva tärähtely sekä varsinkaan toistuva ”jojo-dieettaaminen” kisalavoille ole olleet kaikein helpoin nakki selvitä ”kolhuitta”, vaikkei nyt mitään kovin rajua kolaria näissä ole tapahtunut. Pienet tissit tuntuvat kestävän elämää kohtuu hyvin.

pienet rinnat
Asujuliste: TÄÄLTÄ* // Kirjainjuliste: TÄÄLTÄ* // Mustat kehykset: TÄÄLTÄ*

Ja jos arkikuteissa kekkuloidessa voidaan vielä puhua kohdallani ihan rinnoista, niin homma on usein hieman eri, sillä aikaa tulee vietettyä sattuneesta syystä melkoisen runsaasti urheilukamineissa. Litistävillä urkkatopeilla saa kyllä sitten sanoa heipat viimeisillekin kaarille. Joskus on tullut ostettua parit selkeästi topatummat treenikuteet, mutta nämä jäivät melko vähälle käytölle. Jaa miksi? En tuntenut niissä itseäni kotoisaksi. Oma peilikuva ei näyttänyt itseltäni, ja varsinkaan treenivermeissä olin tottunut tyytyväisenä katsomaan itseäni vielä voimakkaammin lysyyn pakatulla etupuskurilla. Silloin näytän itseltäni.
Yhdessä asiassa rintavarustuksen koon puute pistää välillä kapuloita rattaisiin. Perskules se bikinien yläosien löytäminen. Olkaimettomat (joita haluaisin suosia, koska vihaan rusketusrajoja) imaisevat etumuksen yleensä ihmeelliseksi merimakkaramalliksi, joka ei nyt ole ehkä kovinkaan hot eikä fäijjön. Luojan kiitos H&M:n muotoon prässätyt kolmiobiksujen yläosat toimivat ainakin omaan rintavarustukseen, ja pari muutakin satunnaista osuvaa löytöä ovat pelastaneet tähän astiset kesäni, hah!
Ja mitä siihen miesrintamaan tulee, niin ainakaan oman empiirisen tutkimukseni pohjalta kukaan tuntemani nainen ei ole jäänyt ilman vientiä. Tai jos on, niin syy on ollut jossain ihan muussa kuin kuppikoossa, hah. Ja hei. Minäkin pääsin alkuvuodesta naimisiin, ja olen ollut tässä parisuhteessa jo 17-vuotiaasta asti, joten ei jäänyt minullakaan rintavarustuksesta kiinni. Ja ihan totta. Ei rinnat ole ainut ominaisuus, jota parisuhteessa naiselta halutaan, eikä välttämättä kaikki niiden perään edes ole.
pienet rinnat naisella
Harmaa ribbi-paita: TÄÄLTÄ*  /  Dr. Denim-farkut: TÄÄLTÄ*

Täydellisyys on katsojan silmissä. Osa tykkää enemmän ja osa vähemmän pyöreästä. Vaikka pidän omista rinnoistani näin pienemmässä muodossa, niin silti mielestäni monenlaiset rintavarustukset voivat olla kantajallaan kauniit. Emme me muutenkaan ole missään määrin samasta muotista tehty ulkoisten ominaisuuksiemme osalta, ja jatkan tämän vanhan, kuluneen ja hävyttömän kliseisen jauhannan toitottamista. Olennaisinta on, että itse kannat itsesi ryhdikkäästi ja itsevarmasti. Se meinaan huokuu, ja toinen oikeasti osuva pointti on se, että pukeudu vaatteisiin (ja rintaliiveihin), jotka toimivat juuri sinun vartalomallillesi.
Pienet rinnat naisella eivät ole puute, eikä vähennä naisellisuutta isommalla povella varustettujen naisten rinnalla. Onhan niitä pienempiä ja isompia neniä, huulia, niveliä, kengänkokoja ja kämmeniä. Miksi siis rasva- ja rintakudos yhdessä paikkaa tekisi jostain paremman tai huonomman yksilön saati puutteellisen tai täydellisen?

Kesää rintoihin joka kuppiin!

VILKAISE MYÖS:
Pienet rinnat ja miehekkäät lihakset
Tarvitseeko naisen treenata tissejä?

EDELLINEN JUTTUNI:
2 x Parhaat farkkushortsit tällä hetkellä

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (37)

 1. Henna

  Itse ”kärsin” liian isoista rinnoista, ja toiveena saada pienemmät. Tässä keräilen rahaa pienennysleikkaukseen. Oman empiirisen tutkimuksen mukaan miehet tykkää enemmänkin pienemmistä kuin isoista tisseistä.
  Kuitenkin ihan se tärkein asia minulle on silti, että nää mun tissit on kuitenkin terveet.
  Tutkikaa naiset rintanne joka kuukausi!

  • Saana

   Samaa mieltä rintasyövän kokeneena; Just a reminder that mammogramming your boobs is more important than instagramming them.
   Ja sitten vielä lisäyksenä että vaikka toinen tissini on rakennettu leveästä selkälihaksestani & silikonista ja nänni tehty jälkeenpäin ja pigmentoitu (täysin eri väriseksi kun toinen 😀 koska ”se vaalenee ajan kanssa” (ei vaalentunut :D)) niin ei sekään ole miesten mieliä järkyttänyt (eikä toki omaanikaan).
   Että kaikki ja kaikenlaiset tissit (ja myös naiset joilta rinnat kokonaan poistettu) ovat loppupeleissä oikein päteviä 🙂

  • Piia Pajunen

   Tuo rintojen terveys on myös yksi to-del-la tärkeä asia, ja itsekin olen herännyt hiljalleen siihen, että niitä olisi oikeasti hyvä tarkistella itsekin säännöllisin väliajoin muutosten varalta. Ja Saana sulle ihan mahtavat propsit huikeasta asenteesta!!

 2. Laura

  Harvoin kommentoin koskaan mihkään mut nyt tuli niin paljon asiaa että pakko.
  Itse kans nuorempana kadehdin isompaa rinnusta, varsinkin kun siskolla oli semmonen etuvarustus josta kaikki puhui yläaste ikäisenä. Kyllä sitä nyt vanhempana kuitenkin osaa arvostaa ja kiittää että pienirintaisuus on osunu omalle kohdalle, varsinkin urheilun takia! Biksuvinkkinä Suomalaiselta firmalta Lamar bikini:ltä löytyy yläosia jotka sopii mielestäni pienemmälle povelle hyvin.
  Ja oiskohan siulla vinkkejä toiselle pienijalkaiselle mistä löytyis reenikenkiä? Koska omistan ihan semi kohtuukokoisen kolmevitosen jalan, niin vapaa-ajankenkinä pystyy käyttää joitain aikusten kenkiä. Painonnosto- ja reenikenkinä on monta vuotta tullu käytettyä pienintä löytämääni kokoa eli 35,5 joka on vaan aivan liian valtava painonnostoon, joten kaikki vinkit otetaan vastaan!

  • Piia Pajunen

   Muistan kanssa, että nuorempana sitä kadehti muiden isompaa etuvarustusta, mutta onneksi tämä meni aika nopeasti ohitse. Ja hyvä niin, koska urheilu kutisti vielä lukion jälkeen rintavarustusta vielä lisää, hah! 😀 Pitää muuten tsekata tuo Lamarin tarjonta! Kiitos vinkistä, jes!
   Hei siis mulla on aivan sama haaste välillä noissa treenikengissä! En pysty käsittämään sitä, että monesti urheilujalkineissa koot saattaa alkaa jopa koosta 37,5 ylöspäin?! Niinkun mihin sitten itse pitäisi oma mononsa tunkea!? 😀 Mä oon ite käyttänyt Niken Free Runeja oikeestaan aina salilla (jos vaan malleista on löytynyt 36, koska aina ei löydy) tai vaihtoehtoisesti jopa cheerleadingiin tarkoitettuja kenkiä myös siellä salin puolella (koska niistä saa aina pieniä kokoja, ja soveltuu huikean hyvin monipuoliseen treeniin). Sportheavyltä löysin viime vuonna painonnostokengät Addun mallistosta, ja ne on myös olleet ihan sairaan hyvät, ja pienin koko valikoimassa taisi olla 35 1/3. 🙂

  • Sartsa

   Pienirintaisena JA pienijalkaisena on ollut joskus myös pieniä (ja suuria) kateudenhetkiä (siis rintojen suhteen) itselläkin ja etenkin jos laihduttaa niin mistäs muusta se lähtee ensimmäisenä > kuin rinnoista!! Niin epistä!! Olen monesti harkinnut, pitäiskö käydä leikkauksessa suurennuttamassa tuota etuvarustusta, mutta jo 38 ikävuoteen päästyäni olen sen huomannut, et ei se ole vastaus mihinkään. Siinä on kuitenkin aika isot riskit siihen nähden että tuntisinko sitten itseni enemmän naiseksi…?? En usko. Ei ne tissit onnellisuuteen ja normielämään vaikuta. Mun kiinnostukseni urheiluun sopii jopa hyvin pienirintaiselle varusteiden ja lajien takia, mm. jenkkifutis ja itsepuolustuslajit… Kylläpä joillakin isotissisillä oli vaikeuksia kun panssari painaa rintoihin tai mattopainissa rintoihin sattuu… =/
   Eipä sitä myöskään kenkäasiassa ilman huumoria olis selvitty… Menin poliisikouluun ja piti ostaa elämäni ensimmäiset painikengät.. Koko 35… Miesystäväni kanssa oli hauskaa kun myyjä joutui hakemaan ne lastenosastolta… =) Ja kerran sitä naurettiin jopa koulun painitunnilla, kun seisoin sellaisen 190 cm pitkän miehen vieressä jolla jalka jotain 43+ ja judopuku päällä. Mun painikengät ei edes näkyneet kenkien kärkeä lukuun ottamatta lahkeen reunan yli!! Jopa oli opettajallakin hauskaa, et miten ihmeessä pysyn näillä pikkupikkujaloillani pystyssä… =)
   Mun on ainakin hyvä olla. Pienirintaisena JA pienijalkaisena. 😉

 3. Annika

  Mä olen aina mieltänyt itseni pienirintaiseksi ja tykännyt siitä, miten littanalta mun rintakehän alue näyttää etenkin urheiluliiveissä. Mun maailmani kuitenkin järkkyi, kun aloitin e-pillerit ja kuppikoko kasvoi huimasti A:sta B:hen 😀 En tiedä, oonko vähemmistössä näkemykseni kanssa, mutta ottaisin erittäin mieluusti A-kupin takaisin, koska ei vaan ole kotoisa fiilis omassa kropassa — siis vaikka muutos ei oikeasti todellakaan ole mitenkään huima, eivätkä muut varmaan edes huomaa. 😀 Mutta eiköhän tähän itsekin jossain vaiheessa totu. Jännää kyllä, miten vahvasti näinkin mitätön asia voi horjuttaa kehonkuvaa. Vai johtuukohan se sitten siitä, että mediassa rinnoista tehdään niin iso juttu, että jotenkin alitajuntaisesti se sitten imeytyy omaankin ajatteluun (vaikka mä taidankin mennä enemmistöön nähden vastavirtaan siinä mielessä, että haluaisin pienemmät rinnat takaisin)?

  • Piia Pajunen

   Muistan itseasiassa kanssa, kun lukiossa e-pillereitä kokeillessani (jouduin lopettamaan pian, sillä eivät sopineet mulle yhtään) rinnat turposi yhden kuppikoon. Silloin kyllä olin ihan sinut asian kanssa, mutta kutistuivat kyllä takaisin pillereiden lopettamisen jälkeen, joka ei kyllä silti haitannut yhtään. 😀
   Onhan se kuitenkin iso juttu, jos oma tuttu keho muuttuu ihan silmissä, ja se voi vaatia aikaa sopeutumiseen. Itsekään en haluaisi turvottaa omaa rintavarustusta enää edes sivuvaikutuksena (esim. hormonaalinen ehkäisy, tulevaisuudessa raskaus), ja olen siis kanssasi tässä vastavirrassa, hah! 😀

 4. AH

  Oma kokemus omien turhankin isojen rintojen kanssa aiheuttaa kyllä jatkuvaa miettimistä, miten kukaan haluaa isot tissit…
  Ihan vaan muutama asia mainitakseni: Ne on tiellä, aiheuttaa turhan usein huomiota jota en kaipaa, paitojen ostaminen on vaikeaa ja etenkin näillä keleillä – tissihiki!
  Kateellinen pienirintaisille 😅

  • Piia Pajunen

   Siis voin itseasiassa kuvitella nuo ”haasteet”, jotka tässä tulee ohessa mukana. Ja tissihiki (eli tihi) näillä keleillä, huh! 😀 Itellä on jo tuo pieni tissivako aivan soijassa 24/7, ja voin vain kuvitella, jos siinä olisi enemmänkin ”tunkua” 😀

 5. Elli

  Ihanaa kun joku hyväksyy pienet rinnat! Itselläni A kuppikoko (olen 17) ja hävettää ;/ murrosiän merkit tulivat jo varhain mut tissejä ei oo näkyny ä

  • Piia Pajunen

   Älä rakas missään nimessä häpeä omaa itseäsi! Pienet rinnat ovat oikeasti ihan sairaan kauniit, ja rinnat siinä missä muutkin! Nyt vain nokka pystyyn ja kanna itsesi ylpeydellä, koska sinä olet sinä ja uniikki yksilö juuri sellaisena kuin olet. <3 Ja fakta on myös se, että pienirintaisia on maailma täynnä siinä missä isompi rintaisiakin, ja se on aivan täysin normaalia, hyväksyttävää ja kaunista! Ja näin iän myötä on oikeasti oppinut huomaamaan, että pieni rintavarustus voi olla ihan todella kätevä ja myös ihan äärimmäisen tyylikäs. 😉

 6. elllen

  Jos saisin päättää, niin ottaisin kyllä mieluummin teikäläisen munkit ku omani 😀 Ei mullakaan nyt mitkään älyttömän massiiviset ole, mutta mielestäni saisivat olla hieman pienemmät. Häiritsee mm. urheillessa. Ja jos yläosat ei kiristä lapojen takia niin sitte etumuksen, buu! Isompi koko on sitte jo usein ärsyttävästi tyhmän pitkä tai vyötäröltä löysä.

  • Piia Pajunen

   Ohoh! 😀 Tänks! Mutta voin uskoa tuon haasteen urheilun sekä vaatteiden osalta!

 7. Suvi

  Mulla oli myös pienet rinnat, muistaakseni A kuppi, ennen kuin tulin ensimmäisen kerran raskaaksi ja sain lapsen. Nyt kaksi lasta myöhemmin kuppi koko on jotain E-F väliltä. 😀 Eli myöhemmin voi olla tulossa myös rintoihin muutosta. 🙂

  • Piia Pajunen

   Härreguud ja oumai! 😀 Johan on turvonnut! 😀 Eli ensimmäistä raskautta odotellessa, hah! Eivaan, toivon kyllä, ettei nämä siitä hirveästi muuttuisi, sillä tykkään kyllä tästä nykytilasta vähän liikaa tällaisenaan. 😀

 8. Satu Körkkö

  Siis niin totta! Ulkonäöstä ja etenkin muodokkaasta sellasesta on tullu tänä päivänä joku ihmeen trendi. Oon täysin samaa mieltä, ettei iso rintavarustus edes sovi kaikille ja nekin muutamat joilla tutuistani sellainen on, tuntuu valittavan selkää yms. Että nautittakoon pienistä, helpoista tisseistä :3 ja muiden mielipiteillä ei ole mitään väliä, kuhan ite osaa ja pystyy kantaa varustuksensa pää pystyssä.
  P.s piia, oot ihanan motivoiva ihminen! Pidä toi asenne!

  • Piia Pajunen

   Siis mä oon niin samaa mieltä, että yleensä se rintavarustus sopii juuri sille henkilölle ja on sen henkilön näköinen. Meistä jokainen on kuitenkin yksilö ja yksilöllinen kokonaisuus, ja jos ihminen olisi luotu ainoastaan toimivaksi, pärjääväksi ja kelpaavaksi isoilla tisseillä, niin evoluutio olisi meidät muut sieltä matkasta karsinut pois. Ilman jalkoja tai käsiä evoluutio ei meinaan ole päästänyt seulastaan läpi. 😀
   Ja kiitos!! <3

 9. Juuli

  Musta tuntuu että varsinkin nuoremmat naiset stressaa liikaa siitä, että mitä miehet ajattelee, varsinkin jos omat tissit on pienenlaiset. Itse olen samaan joskus syyllistynyt, mutta A kupeilla jo jonkun aikaa porskutelleena olen tullut tulokseen että miehille sillä koolla ei niin ole väliä. Tissit on tissit, oli ne sitten isot tai pienet, ja kaikki tissit on ihania. Välillä on myös hyvä muistaa, mitä varten ne tissit todellisuudessa onkaan tarkoitettu, ja siihen tarkoitukseen pienet ja isot bosat toimivat aivan yhtä hyvin 🙂

  • Piia Pajunen

   Niin naulan kantaan! Ja varmasti on osa, joka ei ikinä tule sinuiksi pienten rintojen kanssa, ja tällöin on onneksi olemassa myös kauneuskirurginen vaihtoehto, mutta uskon, että monelle nuorelle naiselle aika tekee tehtävänsä näissä huolissa.

 10. Iida

  Mulla ei ole koskaan, edes nuorempana, ollut mitään ongelmaa pienten rintojen kanssa. Sopivat muutenkin siroon varteen oikeastaan aika passelisti 🙂 Harrastan kestävyysjuoksua, ja tässä lajissa pienet rinnat ovat todellakin yksinomaan etu!
  Mutta voin todellakin samaistua tuohon bikiniyläosan löytämisen hankaluuteen… 😀 Samoin ihan perus rintsikoista tosi harvat mallit oikeasti istuvat hyvin.

  • Piia Pajunen

   Kestävyysjuoksussa varmasti pienet rinnat ovat äärimmäisen passelit! Ja rintsikat oon viimeiset 6-8 vuotta ostanut aina Victorias Secretiltä, koska sieltä vaan on ollut ihan lyömättömät mallit versus tavalliseen Suomen tarjontaan. 😀

 11. Mari

  Olen yli neljäkymppinen ja erittäinen tyytyväinen omiini. Ja syy miksi, ovat palvelleet 8 vuotta erinomaisesti siinä tehtävässä mihin ovat tarkoitettu ja olen onnistunut ruokkimaan niillä kaikki lapseni ja tarjoamaan parasta mahdollista ravintoa ja lohtua elämän alkutaipaleelle. No toki urheilussa olisi hieman pienemmät kätevämmät, mutta näillä mennään mitä on saatu.

  • Piia Pajunen

   Ihana ja jotenkin niin kaunis kommentti! <3 Siihenhän ne rinnat ovat alun perin tarkoitettu <3

 12. Mm

  Näin miehenä: minulle rintojen koolla ei ole ikinä ollut varsinaisesti välillä. Ja voisi sanoa, että tissittömyyttä ja ”huonoja” rintoja voi aina kompensoida kasvattamalla pyllyn. Mutta hyvät rinnat tai silikonit eivät riitä kompensoimaan lättänää roikkuvaa pyllyä (joka nyt on kuitenkin vain treenistä kiinni) .

  • Ässä

   En halua kuulostaa liian hyökkäävältä, mutta vierastan kyllä tota ”kompensointi”ajatusta aika paljon. Ihan niinkuin naiselta olisi pakko *edes* jompikumpi – tissit tai peppu – löytyä. Tosi moni nuori nainen treenaa liian yksipuolisesti ja hirveissä paiseissa ihan vain nykytrendin mukaisen pyöreän pepun saavuttaakseen. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, löytyi pyllyä/tissejä tai ei. Kenenkään ei tarvitse ”kompensoida” omaa genetiikkaansa vain johonkin muottiin sopiakseen.

  • Mikaela

   En halua kuulostaa liian hyökkäävältä, mutta kiitos miesten edustaja kun tulit tänne kertomaan mikä on oikeasti tärkeää.

 13. Eve

  Mä ainakin osittain kärsin mun isoista rinnoista, niska-hartiasäryt ja paidat kiristää ja lyhenee näiden ryntäiden takia.. Pienemmät olis ok ja varsinkin se etten ole imettänyt kun ei ole lapsia ja silti mun rinnat roikkuu navassa. Vau. 🙂 Toki liivien kanssa ihan jees. Ja verottaa se vähän tietynlaisten paitojen ja mekkojen käyttöä, kun en kehtaa kovin avonaisissa liikkua, tulee liian tyrkky olo vaikkei se ole tarkoitus.

  • Piia Pajunen

   Outs! Nuo niskakivut ovat kyllä todella hanurista! Ja tuo on kyllä pienissä rinnoissa totta, että harvoin näyttää ”härskiltä”, mutta sitten on taas asuja, joita vain kateellisena katson isompi povisten kavereideni pukevan päälle. Itselläni kun ei vain sama asu toimisi yhtään. 😀

 14. Mikaela

  Puuh, mun mielestä rintojen koko on yks maailman tylsimmistä aiheista ja tutuu niin turhalta kun kuulen nuorten naisten haikailevan isojen rintojen perään. Mulla on aina ollut isot rinnat ja niiden myötä mua on seksualisoitu poikien ja miesten toimesta ihan teinistä saakka. Naisena harvoin on näkymätön ja isoilla rinnoilla varmistat että joka tilanteessa, joka päivä olet esillä ja seksuaalinen olento, mikä on todella raskasta. Painonvaihteluiden takia päätin mennä rintojen kohotukseen, jonka vuoksi kuppikoko pieneni huolella ja rinnat olivat taas rintakehässä kiinni. Fiilis loistava! Mun mielestä pienet rinnat on aidosti, rehellisesti todella kauniit enkä sano vaan siksi että mulla on itsellä ollut niin isot rinnat (ja on edelleen).

  • Piia Pajunen

   Tässä on kyllä taas ihan uusia puolia, mitä pienempi rintaisena ei ole edes tullut mieleen. Täytyy kyllä todeta, että varmasti todella hanurista ja raskasta henkisesti, kun haluaisi olla vain ”minä vaan”. Plah!

  • sara

   Aamen! On todella raskasta istua seurueessa viettämässä iltaa missä miehet näkee vain sun tissit ja someen kun laitat kuvan aina tulee kommentti: ”vau mitkä tissit”! Myös naisilta. Olen ratkaissut ongelman laittamalla vain naamakuvia. En todella ota kohteliaisuutena!
   Itsella parin viikon päästä aika lääkärille arviointiin olenko kelpoinen pienennysleikkaukseen kunnallisella. Peukut pystyyn! Ja tosiaan näillä helteillä isot rinnat + urheiluliivit = epic fail! Pukeminen ja riisuminen omin voimin on vain mahdotonta. Juoksuliivien kanssa olen jo luovuttanut.

 15. Tanja

  Itselläni oli myös teininä ”tissikriisi” ja liiveihin piti tunkea kaikkea mahdollista täytteeksi. Ajan mittaan kriisi on helpottanut ja nykyään olen oikein tyytyväinen A-kupin rintoihini. Eivät häiritse juostessa eikä ratsastaessa. Ja hoikkaan varteen sopivat vaatteet istuvat hyvin päälle.

  • Piia Pajunen

   Jep! Pienet rinnat ovat kyllä näppärät urheillessa, eikä tarvitse mahduttaa eri yläosia päälle!

 16. M

  Pakko tulla vinkkaamaan nää http://m2.hm.com/m/fi_fi/productpage.0589599002.html olkaimettomat biksut! Sopinu tosi hyvin ainakin mun minitisseille 😀

  • Piia Pajunen

   Siis vitsit noi näyttää hyviltä! Mulla on meinaan H&M:ltä parit kolmiomalliset muotoon prässätyt, ja ihan parhaat hands down! Pitääkin käydä sovittamassa noita, koska hyviä olkaimettomia on toisinaan todella vaikea löytää pienille tisseille!! Tänks!

 17. BT

  Rakastan pieniä rintoja.

Kommentoi »

Comments are closed