PERSUUS EI KESTÄ & PENKKIPÄIVÄ – my day video


Termosta torstaihin! Otin tässä vähän tekniikan kanssa armotonta matsia, ja kovasta vastaväännöstä huolimatta sain editointiohjelman tottelemaan tahtoani (yhtäkään tietokonetta ei satutettu editointia viimeisteltäessä) niskalenkkiotteen kera, ja sain kuin sainkin eilen keskiviikkona kuvaamani MyDay-pätkän pihalle!
Luvassa siis ketuiksi menneitä remppahaaveita, hämmennystä herättäviä kissatarroja, koiramutsin elämää sekä rinta- ja olkapäätreeniä. Mitäpä tässä liikoja höpisemään, eli pistäpä pätkä pyörimään tuosta alta:

N – Y – T – N Y T!


Videon neule: TÄÄLTÄ*

Tsekkaapa toki myös mun edellinen videoni, jossa maisteltiin ja arvosteltiin miehen kanssa läjäpäin herkkuka TÄÄLTÄ, jos tämän viime viikolla missasit. Uutuusjätskeistä löytyi meinaan hitit ja hudit, joten ainakin tuon videon jälkeen voit olla astetta viisaampi valinnoissasi kylmäaltaan äärellä, heh! 😀

Huikeaa viikonlopun odotusta joka ruudun taakse!

Vilkaise myös:
Kuvat, joita ei koskaan julkaistu
& P***a päivä – kakku pelastaa! – my day

Edellinen juttuni:
Olohuoneen muutos – DIY struktuuriseinä

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (4)
 1. Hellurei! Ohi aiheen, mutta susta oli kiva juttu uusimmassa Kauneus & Terveys lehdessä 😊

  1. Piia Pajunen
   5.4.2018, 19:01

   Hellurei vaan sinnekin! Ohi aiheen on aina todella jees, ja vitsit pitää itekin käydä bongaamassa tuo lehti äkkiä käsiin lehtihyllystä, kun en oo sitä vielä livenä nähnyt! 😀

 2. Löytyykö noita Adidaksen mustia treenipöksyjä enää mistään! 🙁 Oon etsinyt tollasia vaikka kuinka kauan!

  1. Piia Pajunen
   6.4.2018, 19:18

   Heips! Noi Addun trikoot, jotka mulla tossa videolla on, niin löytyy tosta alla olevasta linkistä, mutta koot näyttävät olevan hieman vähissä:
   https://goo.gl/4nxKDj

Kommentointi suljettu.