9 x YLIVOIMAISESTI PARASTA NAISEUDESSA!

parasta naiseudessa
Tsajajaii, kaikki misut ja mussukat! Mahtavaa naistenpäivää, ja tasa-arvon nimissä myös mitä muikeinta päivää maskulinisemman sukupuolen edustajille! Päivän kuuma peruna onkin tämän merkkipäivän johdosta ”vain naikkoset”-jutut, ja pamautinkin aiheeseen liittyen kokoon asianhaaroja, jotka ovat ehdottomasti parasta naiseudessa. Vikoja ja epäkohtiakin toki löytyisi, mutta ei sitä aina jaksa nillittää ja löysemmällä pannalla luistaa meno huomattavasti letkeämmin. Pidemmittä jorinoitta, hypätään aiheen pariin!

9 x PARASTA NAISEUDESSA

Huulipuna.
Parasta aina! En vaan pysty olemaan muuta mieltä!
Rintsikkoihin tai urkkatoppiin voi tunkea kännykän, avaimen tai kolikoita.
Todellinen plussa! Oikeesti! Onhan siellä myös salakuljetettu teininä ilolientä. Heh. Voi niitä aikoja.
Juhlapukeutuminen.
Oikeasti säälin miehiä, koska hikisissä kesähäissä pitkähihainen ja hiostava kauluspaita on silti ”pakollinen” koodin mukaan. Ja okei okei, miesten ei tarvitse pohtia niin paljoa pukeutumisvaihtoehtoja fancyimpiin kekkereihin, mutta naiset nimenomaan SAAVAT nauttia siitä valinnanvapaudesta ja vaihtelusta! Ah!
Ei asepalvelusta.
Onhan tämä nyt jees. Tässä meinaan piilee mielestäni aikamoinen epätasa-arvo miesten osalta, mutta ei siitä sen isompaa kannanottoa tällä kertaa, koska naistenpäivä.
parasta naiseudessa
Lakatut varpaankynnet.
Aijai. Parasta nimenomaan myös keskellä talvea!
Voi juoda olutta pillillä.
Eikä kukaan katso kieroon!
Söpöyden maksimaalinen multihuipentuma.
Saa tykätä pinkistä, yksisarvisista ja söpöistä asioista, ja toitottaa niitä joka tuutista. Ja tässäkin ilman, että kukaan katsoo vinkkeliin. Vaikka olisit 27-vuotias.
Saa valkkailla kauniin ja säihkyvän vihkisormuksen.
Niin ja hääpuvun! Olettaen, että kosinta tulee, ja tähänkin perskules tarvitaan monesti sitä miestä.
Mahdollisuus tulla joskus äidiksi.
Ja kasvattaa lapsi sisällään. Vaikka tässäkin tietty itselläkin on ristiriitaisia fiiliksiä, ja unohtamatta myös sitä asiaa, että tämä ei ole kaikille naisille mahdollista. Kuka ties, vaikkei minullekaan koskaan olisi. Hui.
parasta naiseudessa

parasta naiseudessa
Valkoinen neule: TÄÄLTÄ* // Revityt farkut: TÄÄLTÄ*

Okei okei. Satunnaiset hormoonihöyryt, säärikarvojen ajelu sekä perheenlisäyksen aiheuttama pohdinta ja epätasa-arvoinen ”vaikuttavuus” (niin hyvässä kuin pahassa) naisten osalta ei ehkä kuuluu suosikkeihini. Rahaakin kuluu kosmetiikkaan ja kauneuteen, mutta toisaalta ovathan nuo sen arvoisia ja aika nautinnollisiakin asioita! Mikä susta on parasta naiseudessa? Pystytkö komppaamaan vai jakaantuuko mielipide?

Mahtavaa naistenpäivää joka misulle ja minkille!

Kurkkaa myös:
Mitä päälle? 9 x täydellinen neule
& Miltä urheilullisen nainen kuuluisi näyttää?

Edellinen juttuni:
Herkkukorneri – Uutuusjätskit arvostelussa!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (8)
 1. Jonna / Palasia arjestani
  8.3.2018, 16:27

  Ehdottomasti se, että voi muuttaa mieltänsä milloin vain ja missä tahansa asiassa ihan vain sen takia että on nainen 😁

  1. Täysin samaa mieltä!! 😄

  2. Piia Pajunen
   9.3.2018, 10:40

   No tuokin on kyllä harvinaisen totta! 😀 😀 😀

 2. Hei,
  Tiedän että kirjoitukset ovat ehkä joskus kieli poskella tehtyjä, mutta tämä on nyt kyllä ihan suoraan sanoen vanhanaikainen, tai tuo ajatusmaailma.
  Ai mies ei saa tykätä glitteristä, kiiltävästä, ”hienosta”? Sivulauseessa sinulla on oletus, että miehet nyt vain tajuavat kosia naisiaan. Se voi mennä nykypäivänä toisinkin päin. Tästä tulee olo että ajattelet miesten olevan jotain raakaa lihaa syöviä metsureita ja naiset taas ovat jotain idiootteja, jotka tykkääväät vaan kaikesta söpöstä eikä heidän päähänsä mahdukaan sitten enää muuta. Ymmärrän, ettet ehkä ajanut takaa ihan tätä, mutta minusta tätä postausta olisi kannattanut miettiä pikkuisen enemmän. Naisten päivä on kuitenkin päivä, jonka ajatus on ollut lisätä naisten tasa-arvoa.

  1. Kaikesta voi pahoittaa mielensä, jos niin haluaa. Jestas.

  2. Piia Pajunen
   9.3.2018, 12:46

   Kuten sanoit, tämä oli kieli poskella kirjoitettu. Sivulauseista voi jokainen päätellä mitä haluaa oman ajatusmaailmansa pohjalta, vaikka sitten sen, että mielestäni miehet ovat alkukantaisia raakalaisia. 🙂
   Aina ei voi miettiä joka asiaa ihan joka kantilta, ja enhän mä voisi tänne blogiin muuten mitään kirjoittaa, jos jokaikisen asian kääntöpuolen miettisin. Kaikesta asiasta saa halutessaan käännettyä, mitä itse haluaa. Vaikka nyt selittelemään en haluaisi lähteä, niin siksi juuri tuossa kosintamaininnassa oli mukana sana ”monesti”, koska mielestäni nainenkin saa kosia, mutta kaikki naiset eivät halua tehdä kuten eivät miehetkään. Ja en ymmärrä, miksi pinkistä ja glitteritstä tykkääminen ja hehkuttaminen tekisi ihmisestä tyhjäpään oli kyseessä sitten mies tai nainen. En itse ainakaan näe näissä mitään korrelaatiota.
   Harmi, että koit tämän hyvää mielen jakamiseen tarkoitetun postauksen niin ikäväksi, mutta ei aina tarvitsekaan olla samaa mieltä, ja jokaisella meistä on oma arvomaailma, jonka pohjalta asiat näkee. Kaikesta huolimatta huikeaa kevättä sinne! 🙂

Kommentointi suljettu.