OUDOT RUOKAAN LIITTYVÄT TAPANI


Mitäh?! Sanoiko joku ruokaa? Ruoka on tälle likalle melko pyhä asia, ja sehän maistuu suoraan sanottuna enemmän kuin hyvin. Tietyt ruokaan ja syömiseen liittyvät tavat, toteutukset ja rituaalit tuntuvat kuitenkin herättävän ympärillä pörräävissä ihmisissä välillä suurtakin hilpeyttä, vaikka omasta mielestäni ne nyt sattuvat vain olemaan ihan tavallisia tapoja toimia. Mistäs sitten kiikastaa? Hypätäänpä astian äärelle!

OUDOT RUOKAAN LIITTYVÄT TAPANI

Yksi taivaallisimmista ruokaan liittyvistä kombo-oivalluksista oli tänä kesänä cheddarpuuro. Suolainen puurohan on ihan oikea ”ruokalaji”, vaikka monet sitä pelkän ajatuksen tasolla karsastavatkin.
Kaupan erilaiset valmispuurot ovat ihan ykkösiä, ja ne kuuluu ehdottomasti syödä kylmänä.
Treenin jälkeen on ihan parasta vetäistä huiviin perinteinen maksalaatikko kaupan valmisruokahyllyltä. Tämäkin ehdottomasti kylmänä, ja pilalle menee tämä makunautinto, jos sen lämmittää.
Tykkään pureskella omega3-kapselit. Nam!
Parsakaali on musta oikeasti hyvää raakana. Mies myös väittää, että parsakaalin varren syöminen ei ole normaalia, mutta olen tästä visusti eri mieltä.
Tykkään joko kasata tarjottimellisen pullolleen erilaisia ruokakomponentteja tai vaihtoehtoisesti tehdä ison satsin “mössöruokaa”, eli kaikki kasvikset, liha ja muut ainesosat vain pannulla tai padassa sekaisin. Volyymi on voimaa!

Maistan lähes aina kaikkea mitä mieheni syö, vaikka tietäisinkin miltä se maistuu. Jumpalle tämä on jo normi settiä, ja yleensä meitsille on jo suupalat ojossa automaattisesti ilman kysymistä.
Syön varmaan puolet päivän aterioista olkkarin sohvalta käsin. Etenkin päivällinen ja iltapala sujahtavat lähes aina huiviin sohvan uumenista hyvän TV-sarjan äärellä. Parasta!
Monet minua vähän ällöttävät ruuat ja ainesosat nimenomaan himottavat maistamaan. Moni asia on mielestäni niin pahaa tai ällöä, että ne ovat siksi juuri niin houkuttelevia, koukuttavia ja järkyttävän hyviä! Esimerkiksi etanat, monet merenelävät ja erikoiset voimakkaat juustot menevät itselläni tähän kastiin.
Omistan maailman herkimmän suun, ja mulla kestää aina ikuisuus jäähdytellä kuumat kahvit, keitot ja puurot. Plah. Monesti poltankin suuni näissä, sillä en vain malttaisi vesikielellä odottaa ja tuijottaa edessä häämöttävää saalista.
Maustamaton jugurtti on mielestäni ihan ykköstä leivän päällä.

Herbamare-yrttisuolaa sujahtaa lähes kaikkeen. Niin. Hyvää.
Olen ihan järkyttävä litrahuuli. Voin huitaista litran melkein mitä tahansa nestettä naamariin alta aikayksikön ilman, että edes itse aina tajuan sitä. Joudun oikeasti pinnistelemään juomisten kanssa, etten kiskaisi niitä suorilta käsin huiviin. Onneksi en ole nykyään kovin alkoholiin menevä ihminen, heh. 😀
Isot safkamäärätkin hujahtavat kuin huomaamatta huiviin. Välillä pitää jopa vähän jarrutella, kun tuntuu, että tarjottimellinen tavaraa katoaa naamariin kolmessa minuutissa.
Keitän riisin aina tahallaan ylikypsäksi. Rakastan sellaista oikein tahmaista ja mössömäistä jasminriisiä. Nam!
Kykenen syömään kasapäin melkein mitä vaan ”tasaista ja kuivaa”. Ihan normikeissi onkin vetää yksi täysikokoinen ruokalautanen kukkuralleen pelkkää keitettyä perunaa, ja huitaista ääntä kohti (liha ja kasvikset eri lautaselle, kun eivät mahdu samalle). Tämä valtaisa peruna-annos kerää joka ikinen kerta ympärilleen suorastaan järkyttyneitä katseita tai huutonaurua.
Voin myös syödä pussillisen vaaleaa leipää kerralla ja kuivana ilman mitään levitettä tai täytettä. Tää on ihan pala kakkua!

Vähän kevyemmän pyttipannun ohje löytyy TÄÄLTÄ*

Tämmöisiä sapuskaan liittyviä erikoisominaisuuksia löytyi tältä likalta, heh! Löytyykö muilta samoja vikoja, vai tuleeko teille mieleen omia outouksia, joita muut taivastelevat tai ihmettelevät hörönaurua pidätellen? 😀

Maistuvaa tiistaita ja terkkuja Vegasista! Pus!

Kurkkaa myös: Helpot kikat paremman makuiseen ruokaan

Edellinen juttuni: Myyttejä ja harhaluuloja treenistä

♥ SEURAA MINUA ♥
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (52)
  1. Mun outouksiin taitaa kuulua kylmien nakkien dippaaminen banaanijugurttiin. NAM! Ja juustoviipaleeseen kääritty punajuurisalaatti 😀

    1. Piia Pajunen
      13.9.2017, 02:38

      Hahahahahah! Nyt vedit kyllä kovan ton nakkijugurttikombon kanssa! 😀 Ei siis sillä, etteikö vois toimia, mutta kysymys herää, että miten tuollaisen kombon testaamiseen on koskaan päästy? 😀 😀 😀

    2. APUA!! Kylmien nakkien dippaaminen banaanijugurttiin oli mun jokapäiväistä lempparia pienempänä!! :’D Terveellisiin aineksiin siirtymällä jäi sekä nakit että sokerijugurtit pois, mut herranjestas olihan toi nyt ihan superia!
      Nykyään näitä outoja tapoja ovat suolaiset puurot, esim tonnikala kaurapuurolla, ihan kuin risottoa söisi 😀
      Kylmä maksalaatikko on kans ihanaa. Se kuuluu vähän samaan kastiin kuin tuo eka, eli en mielellään söisi eineksiä, mutta koiralleni ostan usein sen vuoksi, että aina voi lusikallisen maistaa itse :’D

    3. Piia Pajunen
      14.9.2017, 03:18

      Siis miten teitä on mun blogin lukijakunnassa edes kaksi, jotka dippaa nakkeja banaanijugurttiin?!? 😀 😀 Ja miten te olette edes oikeesti päätynyt testaamaan tätä AHAHAHAHHAHA!

  2. Parsakaali raakana! Ja varret nimenomaan on paras osuus!

    1. Piia Pajunen
      13.9.2017, 02:38

      Jes! Nimenomaan!! 😀

Kommentointi suljettu.