OON KUULEMMA VEGASISSA – VLOG


Millaisessa cribsissä majaillaan Vegasissa? Miksi mies koisii sohvalla? Mitä herkkuja ollaan ostettu? Tsaijajai! Vegasista meinaan kuuluu niin että kajahtaa!
Täällä nyt ollaan kekkuloitu viime lauantaista asti jetlagin huuruttaessa nuppia ja pörrätty ympäriinsä. Menomatkahan meillä ei mennyt ihan niin kuin ruotsinkielisessä kodin makasiiniohjelmassa, mutta lentojen peruuntumisen vuoksi 32 tunniksi venähtäneen matkustuksen jälkeen päästiin nuin vaan näppärästi kohteeseen. Pilkkiminen seisoessa oli viimeisillä tunneilla todellista, kun yhteensä 36 tuntia tuli valvottua. Rasti ruutuun, ja uusi ennätys kehiin!
Tiistaina vietettiin vähän chillinpää päivää perjantain Olympia-skabaa odotellessa, joten purkitettiin sitten vähän kevyempää matskua Tubeen taas tursuamaan. Nyt siis alta filminpätkä pyörimään torstai-illan ratoksi, ja ihmettelemään tämän pariskunnan menoa Trumppilandiassa ja kasino-Ismojen luvatussa kaupungissa!

Ja innokkaille aamuvirkuille tiedoksi, että perjantai-illan Olympian finaalit pyörähtävät käyntiin aikaeron vuoksi lauantai-aamuna 5.00 Suomen aikaa livestreamina TÄÄLLÄ. Meitsi siis painelee menemään vaparin parissa ison O:n lavalla, ja tuolta voivat innokkaimmat kurkkia menoa suorana lähetyksenä. Jau!
Jos aikataulut vain millään sallivat, niin huomenissa päivittelen Suomen aikaa myöhään iltaisella blogin puolelle fiiliksiä aamun alkukisan jälkeen. En tiedä meneekö ihan yöhön asti siellä päässä vai kuuluuko likasta ylipäätään mitään. Snäpissä ainakin raikaa koko kisaviikonlopun ajan, joten siellä nimimerkki piiapajunen seurantaan. 😉

Viihteellistä torstai-iltaa!

Kurkkaa edellinen Vlogini: Tankkauspäivä – Mitäs tuli popsittua?

Edellinen juttuni: Oudot ruokaan liittyvät tapani

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (4)
 1. Katoin ekaa kertaa sua videolla, oot aivan ihana!! <33 Tsemppii kisaan!

  1. Piia Pajunen
   17.9.2017, 04:17

   Eiii iso kiitos sulle ja pusut perään! 🙂

 2. Ihan ku oot just oma ittes. Oot huippu! Tsempit kisaan!!😊

  1. Piia Pajunen
   17.9.2017, 04:16

   Jeij kiiiitos!

Kommentointi suljettu.