MIHIN JA MITEN KÄYTTÄÄ HERAPROTEIINIA! 5 x TAPAA!

Kaupallinen yhteistyö: FAST Finland


Miten käyttää heraproteiinia? Missä kaikissa eri tarkoituksissa sitä voisi käyttää? Pyöriikö herapussit kaapinpohjalla, ja et tiedä miten niitä hyödyntäsi? Tästä lähtee helppoja ja maukkaita tärppejä kehiin!

Heraproteiini on yllättävän monipuolinen, helppokäyttöinen ja laadukas proteiininlähde, josta on todellakin moneksi. Yleensä hyvä kerta-annos heraproteiinia on noin 25 grammaa, josta proteiinia tällöin tulee noin reilu 20 grammaa annokseen. Tässä usein apuna onkin herapusseista löytyvä mittakauha, joka tekee annostamisesta todella helppoa. Miten ja mihin sitä heraa kannattaisi sitten käyttää?

MITEN KÄYTTÄÄ HERAPROTEIINIA?

SMOOTHIET & SMOOTHIEKULHOT

Tämä on itselläni ehkä merkittävin heraproteiinin käyttökohde omassa kyökissäni. Älyttömän näppärä tapa iskeä proteiinia päiviin ja annoksiin herkullisella ja ravintorikkaalla kokonaisuudella. Omaan makuun toimii parhaiten, kun heittää kylkeen paljon jäisiä marjoja, kaurahiutaleita sekä chiaa/avokadoa, niin tulee todella ravitseva kokonaisuus, jossa maun lisäksi myös ravintoarvot kunnossa. Protskua, hiilaria, pehmeitä rasvoja, kuituja ja muita suojaravinteita. Tämä on kova kombo!

JUGURTIN SEASSA

Itse tehty ja nopea protskujugurtti, ihan parasta! Maustamattomassa jugurtissa on usein itsessään hieman proteiinia, ja kippoon lurauttaa jugurttia sekä puolikkaan kauhallisen heraprotskua, niin ai että kun on herkullinen protskuvälipala ilman lisättyä sokeria. Oma lempparini tässä kombossa on vanilja sekä FASTin Hera80-mustikkavanilja, josta saa pyöräytettyä mustikkaprodejugurttia. Päälle kun heittää vähän mysliä tai muroja, niin pelittää. Omnom!
MITEN KÄYTTÄÄ HERAPROTEIINIA

PUUROISSA

Heraproteiini käy niin tuorepuuroihin kuin tavallisin puuroihin. Keitettyyn versioon ensin jäisiä marjoja mukaan, ja niillä jäädytettyyn puuroon sekaan vain heraproteiini, niin kyllä toimii. Makuvariantteina FASTin Vanilja sekä Cookies&Creme on tässä tarkoituksessa oma vakkarivalintani. Erään lukijan vinkistä tuli myös testattua maustamatonta heraproteiinia puurossa, ja höysteillä varustetussa puurossa ei maistunut miltään, eli toimii!

Kaurahiutaleita, jäisiä marjoja ja Cookies&creme-heraa

JÄÄKAHVIT

Iiihan ykkönen, kun heittää sekaisin kylmää kahvia (ylijäänyt aamukahvi jääkaappiin kylmenemään), vähän vettä ja vaniljaheraa! Sekoitus toimii myös sheikkerissä, mutta aika kuohkeaa settiä saa, jos vetää sauvasekoittimella tai blenderillä homman sekaisin. Jääpalatkin toimivat tässä kombossa oikein osuvana lisänä!

PROTEIINIFLUFF

Tästä jaoin jokin aika sitten reseptin blogissa, ja vitsiläinen kun se lähti jengillä oikeasti kiertoon ja käyttöön, ja edelleenkin saan säännöllisesti viestejä, kuinka tämän vuoksi kesällä pakastetut mansikat on jo kadonneet pakastimesta aikapäiviä sitten, hah! Suosittelen testaamaan, sillä tähän tarvitsee vain vaniljaheraa, jäisiä mansikoita ja tilkan mehukeittoa/vettä. Reseptin löydät TÄÄLTÄ.
MITEN KÄYTTÄÄ HERAPROTEIINIA

PALKKARINA

Of course my horse! Heraproteiini on siitä kova ja monikäyttöinen vesseli, että se passaa niin arkisiin safkailuihin osana välipaloja, aamupaloja, lounaita ja muita mussutteluhetkiä, mutta erityisen hyvin se toimii myös palkkarin asemassa! Palautusjuomassa yleisimmin käytetty proteiini on juurikin heraproteiini, ja tällä onkin vahvaa ja luotettavaa tutkimusnäyttöä lihasmassan kasvattamisen tukemisessa sekä ylläpitämisessä. Harvalla lisäravinteella on oikeasti yhtä vankkaa tutkimusdataa allaan sen hyödyistä kuin heraproteiinilla.

Sen erinoimainen soveltuvuus palkkariksi ja ylipäätään proteiininlähteeksi, sillä sen aminohappoprofiili sisältää kaikkia ihmiselle välttämättömiä aminohappoja sopivassa suhteessa. Kaiken kukkuraksi se imeytyy hyvin ja pääsee siten helposti elimistössä hyötykäyttöön. Palkkari ei ole kuitenkaan koskaan välttämätön kehityksen aikaansaamiseksi, mutta sillä voidaan edistää palautumista ja käynnistää palautumisprosessi tehokkaammin heti urheilusuorituksen jälkeen.

“Kun herapussi kertoo sulle hauskan vitsin”

Onko sulla hyviä tärppejä miten käyttää heraproteiinia safkahommissa? Anna paukkua vaan kommenttilootan puolelle, ja pistä safkatärpit jakoon!

Ja hoj! Koodilla PIIA20 saat -20% alennusta Fast.fi-verkkokaupasta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jos heraproteiinivarastot tai muut lisäravinteet ovat päässeet ehtymään tai tekisi mieli rohmuta laatikollinen ROX-patukoita tai lavallinen Celsiusta kaappiin, niin nyt on hyvä sauma tähän! Ja vinkkinä heitettäköön, että ROX-addiktille osuva joululahjavinkki voisi olla laatikollinen tämän herkkumakua. Koska jouluhan on oikeasti ihan kohta, ja itse olen jo alkanut työstämään paketteja pukinkonttiin. 😉

Paukkuja ja makuja viikonloppuun!

LUE AIHEESEEN LIITTYEN MYÖS:
Miten valita palkkari? – Nyt tiedät! &
Lisäravinne Q&A – Mikä toimii? Mihin lajeihin?

EDELLINEN JUTTUNI:
Haluatko menestyä vai tyytyä kitisemään?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

treeni-ja-ravinto proteiini
Kommentit (6)
  1. Myös erilaiset itsetehdyt proteiinipatukat on hyviä. Ja banaanilättyihin vaikka suklaan makua tuomaan 😊

    1. Näitä itse tehtyjä prodepatukoita en oo kyllä koskaan testannut, mutta banaanilätyt ahhhh! <3

  2. Banaanimustikkaproteiinilettuihin laitan minäkin suklaaheraa. 🍌

    Entisenä muroaddiktina olen myös joskus iltaisin laittanut maitoon/veteen tai yhdistelmään molempia suklaaheraa, viherjauhetta ja pellavarouhetta. Shakerilla sekaisin ja Talk Muru murojen päälle. Helpot, nopeat sekä terveelliset suklaamurot ovat nopeasti valmiit iltapalaksi.

    1. Siis “suklaamaito” on muuten kova! Olinkin jo unohtanut tän! 😀 Mä taas rakastan vaniljaheraa, ja joskus on tullut just vedettyä vaniljaherasheikki maitoon, ja vedetty se just TalkMurujen kanssa huiviin. 😀

Kommentointi suljettu.