MISTÄ PARHAAT PITKÄHIHAISET TREENIPAIDAT?


Se on hei likat syksy nyt, ja kesän hiostavat treeni-ilmastot ovat kääntyneet koleaan syystuuleen. Itse kun sattuneesta syystä sonnustaudun treenivermeisiin tiuhempaan tahtiin kuin arkikuteisiin, niin lukuisien muotiblogien valtakaudella ”OOTD x 100”-postausten kylkeen minäkin heitän vastineeni sporttiasujen puolelta ihan tasa-arvon vuoksi. Tässä siis ilmoille ajankohtaisimmat ja osuvimmat pitkähihaiset treenikarderobini kätköistä, olkaapa hyvät!

PUSH IT HARDER

Rakastan selkeitä ja isoja printtejä sekä toimivia iskulauseita treenikuteissa, ja tässähän tämä yhdistyy! Yksi tämän syksyn selkeimmistä lempparitreenisvetareista, hands down! Istuvuus kuin nakutettu, printti häikäisevän osuva ja matsku niin pehmeää. Pitkähihaisissa treenipaidoissa pidän itse myös siitä, että vetoketjun avulla paidan saa otettua lämmittelysoijan noustessa pintaan näppärästi pois ilman, että treeniponnari osoittaa kohti koillista ja kakkoa samaan aikaan, hah. 😀

Treenisvetari: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

…AND GET STRONGER

Sama svetari mutta pinkkinä! Tämä on ollut kestosuosikkini jo viime talvesta lähtien, ja pysyy edelleenkin tällä likalla kärjessä! Aivan täydellisen sävyinen pinkki olematta liian äklö ja överi, ja helppo mätsätä muiden sävyjen ja sen perinteisen mustan sekä harmaan kanssa. Matsku on niin pehmeää, väri ei ole haalistunut, eikä painatus ole halkeillut kovimmassakaan menossa, eli hintalaatusuhdetta parhaimmillaan!

Pinkki treenisvetari: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

SHOUT IT!

Jos ei vielä tahdo mennä edellä mainittu viesti perille, niin tällä printillä sitten. Olen aina ollut melko nakinkuoritreenaaja, mutta vastapainoksi olen viime aikoina löytänyt vähän rennompia kuteita. Tämä verkkokankainen ihana pitkähihainen osuu kyllä tähän likkaan, ja rakastuin tuohon urkkatoppien kanssa aivan täydellisesti toimivaan selkäaukkoon. Kerrankin kaikki sairaan upeat urkkatopit eivät jää topin alle piiloon, vaan niitä voi huoletta esitellä ja vielä tyylillä! Meitsi tykkää!

Rento treenipaita: TÄÄLTÄ* // Topattu camo-urkkatoppi: TÄÄLTÄ* // Trikoot: TÄÄLTÄ*

JUOKSE KOVEMPAA

Run run run’! Tämä hupullinen ja oikeastaan täydellisesti istuva trikoosvetari on myös viime talvesta asti ollut kestosuosikkieni listalla, ja kovassa käytössä edelleen. Simppeli ja tyylikäs, ja tykkään älyttömästi tuosta ohuesta matskusta, joka toimii niin sisällä kuin ulkona treenatessa. Erityistä pussaa vetoketjullisista etutaskuista, jonne saa avaimet sujautettua porrastreenien ajaksi. Näitä kun harvoista vastaavista treenipaidoista löytyy!

Hupullinen treenisvetari: TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

AIM’N-ADDIKTIO

Tunnustan. Mulla on aika laajalle levinnyt Aim’n-addiktio, mutta piru vie, kun tuntuu, että jokainen kyseisen brändin kipale tähän mennessä on osunut niin häränsilmään. Omat havaintoni ovat usein osoittaneet, että useat todella osuvien treenitrikoiden valmistajat eivät handlaa puolestaan yläosia lainkaan, mutta onneksi Aim’n osoitti tämän totaalisen vääräksi! Istuvuus, leikkaus, materiaali sekä ulkonäkö on tässä paidassa kohdillaan. Tykästyin myös tähän siniseen väriin aika reippaasti, vaikka pitkään pohdinkin ensin pinkin* ja mustan* välillä. Kokovartaloväriin usein sonnustautujana valkkasin kuitenkin sinisen mätsäämään trikoisiin, heh.

Aim’n-treenipaita: TÄÄLTÄ* // Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

Ja asiaan täysin kuulumattomina loppukuulumisina heitettäköön ilmoille, että shieeet! Ensi viikolla onkin lähtö Vegasiin kohti Olympiaa ja tämän kisakauden (ja oikeastaan koko tähänastisen urheilu-urani) huipennusta! Aijai! Kuinka älytöntä!?

Muikeaa maanantaita kaikille sporttipirkoille!

Vilkaise myös: Parhaimmat farkut treenatuille jaloille

Edellinen juttuni: Milloin meidän häitä juhlitaan ja miten?

♥  SEURAA MINUA  ♥
Bloglovin // Facebook // Instagram // YouTube
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (2)
  1. Mitä kokoa käytät? Esim. tuossa pinkissä paidassa? Itsellä aina kiristää selästä ja käsistä pienet koot, mutta M-koko yleensä liian iso vyötäröltä.. Tai ainakin kun tykkää nakinkuorista 😀

    1. Piia Pajunen
      30.8.2017, 17:58

      Hahaa! Tuttu ongelma! Mähän tungen itseni tällä hetkellä kaikissa XS:ään, kun olen aika tiiviissä ja vähärasvaisessa paketissa näin kisojen alla. 😀 Mutta tuossa mulla oli XS käytössä jo vähän tuhdimmassakin kunnossa viime talvena, kun tuo matsku joustaa todella hyvin, eikä sillonkaan kirrannut selästä. Tuossa mallissa on kyllä kerrankin oikeasti kapea keskivartalon leikkaus verrattuna moniin muihin, että siitä kyllä plussaa!

Kommentointi suljettu.