Minäkö fitnessbloggaaja?

Eilen vietettiin Fit Fashionin bloggaajapäivää Helsingin Kulosaaressa, ja tämäkin Tampereen likka onnistui paikalle navigoimaan. Kilpaurheilun parissa olen onnistunut kasaamaan lähipiiriini aivan loistavan kombinaation mielettömiä ihmisolentoja, jonka vuoksi saan imettyä samalla lailla maailmaa katsovilta ja sitä eläviltä ihmisiltä potkua sekä virtaa omaan arkeen ja tekemiseen. Uskon tämän vaikuttavan suunnattomasti omaan elämääni urheilijana, ja koen tämän äärimmäisen tärkeänä voimavarana. Bloggaajana olen vielä sen verran tuore tapaus, että vastaavanlaista verkostoa minulla ei vielä ole kertynyt, joten oli todella huikea tilaisuus päästä tutustumaan tähän Fit Fashionin poppooseen taustahenkilöineen. Tai toisaalta, olenhan minäkin kirjoitellut tätäkin portaalia ennen kohta neljän vuoden ajan epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta silloin FAST Spacen puolella.
Tuntuu osaltani ehkä hieman hassulta kutsua itseäni bloggaajaksi. En tiedä onko siinä sitten taas oma kynnys ja itselleni asettamat vaatimukset, jotka täytyisi ensin ylittää, jotta uskaltaisin itseäni bloggaajaksi nimitellä. Ehkä siinä myös piilee tietynlainen arvostus ja kunnioitus niitä kohtaan, jotka ovat hommaa jo pitkällä tähtäimellä tehneet ja raivanneet itselleen kovan tien luoden hommasta itselleen jopa täyspäiväisen ammatin. Itse en oikeastaan edes tiedä mihin tämä oma polkuni tämän blogin parissa johtaa, enkä oikeastaan edes haluakaan tietää. Toistaiseksi olen vain yksinkertaisesti tykännyt kirjoitella asiaa ja toisinaan vähän vähemmän asiaa, ja joskus on ollut vain hauskaa läväyttää omaa väsynyttä läpänheittoa tänne blogiini eksyjien tuijoteltavaksi ja ihmeteltäväksi. Ja onhan itsellä tietenkin taustajuonena myös hankkia pientä sivutuloa kilpaurheiluani tukemaan. Kuitenkaan liian kaupallista lusikkaa tahdo tähän soppaan heittää, ja haluan säilyttää tämän jatkossakin rentona urheilijan elämää sivuavana blogina.
IMG_8425
IMG_8451
Lopuksi vielä kiitos A-lehdille ja muille tämän portaalin bloggaajille mukavasta ja lämminhenkisestä tapaamisesta, josta jäi käteen kasa inspiraatiota, aimo annos oppia sekä uusia huikeita tuttavuuksia! Ja mikä tärkeintä, sapuska oli myös hyvää, heh. Oli lisäksi huippua huomata, kuinka samanhenkistä ja helposti lähestyttävää porukkaa sitä on tämänkin saitin alle kerääntynyt rustailemaan. Tästä on hyvä jatkaa määrätietoisesti kohti tuntematonta. Sitähän se elämä oikeastaan on.
xoxo,
Piia
Edellinen juttuni: Viime viikon treenisaldo

Kommentit (1)
  1. Iskelmää, kyykkyjä ja elämää - Piia Pajunen
    23.5.2016, 13:57

    […] Edellinen juttuni: Minäkö fitnessbloggaaja? […]

Kommentointi suljettu.