HERKKUKORNERI – FAZER UUTUUSBOKSI ARVOSTELUSSA

*Sisältää mainoslinkkejä

Termosta pöytään kaikille herkkusuille ja namimassuille! Pistettiin miehen kanssa ensimmäistä kertaa tilaukseen Fazerin uutuusboksit, ja kertaheitolla kotiutettiin sekä kevätkauden uutuuskeksit että -namit. Ja tämä tehtiin, koska ollaan aikuisia. Voidaan syödä jälkkäri ensin ja käyttää rahaa järjettömiin asioihin. Ja ei. Ei ole maksettu mainos, vaan lahjomatonta tuomiota. Ja tietty rakkaudesta lajiin, koska Herkkukorneri ei ole leikin vaan intohimon asia, heh!

Ja heitetään lusikka soppaan, ja arvostellaan tämän kevään uutuusherkkuja oikein olan takaa!
FAZER UUTUUSBOKSI – 2019 KEVÄT

FASUPALA PANTTERI

fazer uutuusboksi 2019

Ensinnäkin propsit siitä, että Fasupala palasi originaalille nimelleen, sillä Fanipala ei oikein ysärillä kasvaneelle uponnut nimityksenä. Mutta OMG ja JÖSSES kuinka paljon pyöri puhelin näpeissä kun eräältä seuraalta tuli tästä uutudesta tärppiä. Ei voi olla huono! Eikä ollutkaan. Tällaiselle pantterinamu- ja salminakkihimoitsijalle tämä oli täysi napakymppi! Taatusti ja tunnetusti mehevä Fasupala ja kerrankin voimakas lakritsinensalmiakkitäyte veti kyllä naamalle mairean hymyn. Mies kyllä väitti, että ei maistunut tarpeeksi, mutta mielestäni kerrankin oli heitetty tarpeeksi makua kehiin! Uh.

ARVOSANA – MIES: 3/5 & MINÄ: 5/5

JAFFA TUTTI FRUTTI

fazer uutuusboksi 2019

Mmmm… Paljastuksena, että skidinä kotiin koulusta tullessani vetelin Jaffa-keksejä paketin päivineen itsekseni, jos sellaisen äiskän jemmoista (so long!) sellaisen satuin löytämään. Silti Vihreä kuula-Jaffat jättivät niin kylmäksi, että epäilevä Elmeri nosti itsensä pintaan. Noh, testataan. KYLLÄ! Maistuu muuten ihan Tutti Frutti-namusille. Ja ei siitä mihinkään pääse, että Jaffa vaan toimii, ja vielä tällaisella simppelillä makuvariaatiolla osui ja upposi. Omnomm.

ARVOSANA – MIES: 4/5 & MINÄ: 5/5

PÄTKIS SUKLAATÄYTEKEKSI

fazer uutuusboksi 2019

Pätkis ei voi olla koskaan huono, eli keksiä huuleen ja näppis laulamaan! No höh. Rakenne oli käytännössä mitäänsanomaton. Keksi, jonka päälle oli truutattu Pätkis-tahnaa, ja kokonaisuus vaikutti suussa halvalta. Maku kyllä ihan jees, mutta en oikein saa suulla kiinni, mihin tällä oli pyritty. Siis hyvä, mutta keksitarjoiluihin valitsisin itse jotain aivan muuta. Ja ehdottomasti nuo Tutti Frutti Jaffa-keksit.

ARVOSANA – MIES: 3/5 & MINÄ: 2,5/5

TUTTI FRUTTI – CHEWY FRUITS

fazer uutuusboksi

No nyt! Rakastan vaahtomaisen oloisia karkkeja, ja vaikka pari kertaa “luonnollisiin” makuihin olen joutunut pettymään (ja mies varsinkin näitä manannut, koska hyviä karkkeja pilattu heikommalla makumaailmalla), niin usko oli näissä kova. Testiin! Rakenne ja suutuntuma näissä oli gelatiinin puuttumisesta huolimatta erittäin hyvä, MUTTA maku jäi uupumaan. Maut siis melko laimeita ja mitään sanomattomia, ja sinänsä harmitti, koska näiltä jotenkin odotti enemmän. Missä maku? Kyllä karkin tulee maistua jollekin? Harmittaa, koska muuten hommat olivat kohdallaan. Why god why?!

ARVOSANA – MIES: 2,5/5 & MINÄ: 3/5

FAZERIN SININEN – TUTTI FRUTTI

fazer uutuusboksi

Olipas hauskan oloinen uutuus, ja tämä kahden suomalaisille tutun yhteensulautuminen oli pakko saada maisteluun. Toisaalta odotus ei ollut allekirjoittaneella liian korkealla, sillä arvelin kombon olevan juuri sitä mitä kombo lupaakin: laadukasta Fazerin Sinistä ja Tutti Frutti-namipalasia. Ja sitähän se oli. Ehkä hieman tylsä kokonaisuutena, MUTTA selkeästi makumaailmoihin uskollisena toteutettu, vaikkakin karkinpalaset tahtoivat jäädä ikävästi hampaisiin kiinni. Kyllähän tämä suuhun upposi, mutta enemmän tykkään suklaasta sellaisena tai jollain toisella höysteellä. Testaamisen arvoinen silti, ja yhtä kokemusta taas rikkaampi.

ARVOSANA – MIES: 3,5/5 & MINÄ: 3,5/5

DOMINO MINI – TYRKISK PEBER

fazer uutuusboksi

Uh! Tästä oli odotus korkealla tällaisella salmiakin ja turkinpippurin ystävänä. No mitä sanoi sitten lahjomaton makutesti? Musta keksi sopi hyvin makumaailmaan ulkoisesti, mutta toisaalta siinä olisi voinut olla mukana häivähdys Tyrkisk Peberiä. Sisuksessa taas makua oli oikein passelisti, ja kyllähän näitä hymy huulessa nakkili naamariin. Voisko normi-Dominot vaihtaa näihin?

ARVOSANA – MIES: 4/5 & MINÄ: 4,5/5

DOMINO MINI COLA

fazer uutuusboksi

Jösses! Tämän pussin kun repäisi auki, niin nenään tulvahti aivan huumaava kolan tuoksu. Sellainen oikein ihanan raikas ja makea hyvällä tapaa. Oh. Tämä lupaa jo hyvää. Ja kyllä. Osui ja upposi. Miehen mukaan nämä eivät kovin hyvin sopineet yhteen, mutta saanen olla eri mieltä, sillä musta tämä oli aika passeli kombo raikkaan colan maun ja perinnekeksin yhdistelmänä. Näissä miniversioissa myös koko on oikeasti kohdillaan, ja näitä on todellakin kiva neppailla suuhun ilman erillistä jyrsimistä ja mupeltamista.

ARVOSANA – MIES: 3/5 & MINÄ: 4/5

Menikö joku näistä ehdottomasti testiin? Vai onko jo osaa näistä maisteltu? Sattuiko napsahtamaan tuomiot yksiin vai menikö täysin eri raiteille? Ensimmäinen Fazerin uutuusboksin tilaaminen osoittautui sukseeksi, ja tästähän voisi tehdä ihan perinteen!

Makoisaa ja mehevää viikonloppua!

TSEKKAA EDELLINEN HERKKUKORNERI:
Herkkukorneri – Uudet herkut testissä!
EDELLINEN JUTTUNI:
Millä ylläpidän motivaatiota? Miten saan itseni treenille?

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

treeni-ja-ravinto rasvat
Kommentit (15)
 1. Oi oi nää herkkukornerit on vaa nii parhait ku kuola alkaa jo valmiiks valuu ja nauraa hekottaa näit teijä analysointei 😂🤪 ehottomasti menee testiin fasupala pantteri ja molemmat mini dominot 😋

  1. piiapajunen
   13.5.2019, 16:29

   Jeij kiitos!! Ihana kuulla, että nää uppoaa noin hyvin! 😅 Suosittelen kyllä noita testiin, koska tosiaan olivat kunnon herkkua!

 2. Eilen söin turkinpippurinmakuisia Dominoja ja annan arvosanaksi 4/5, turkinpippuri todellakin maistuu. Kilohinta vaan on järjetön, niin en osta uudestaan.

  1. piiapajunen
   13.5.2019, 16:27

   Joo kilohinta noissa melko suolainen. Mutta maku sentään kohdallaan!

Kommentointi suljettu.