HELPPO & JÄRKKYHYVÄ MARJAISA PROTEIINIFLUFF

proteiinifluff resepti
Ai samperi! Miten hyvää! Olen vetänyt nyt läpi tämän viikon joka aamu herätessäni huiviin tämän kyseisen kulhon, sillä tämä marjaisa proteiinifluff on jotain niin täydellistä, kuohkeaa ja makunystyröitä kutkuttelevaa. Mukana ei ole edes yhtään värikynää, ja naama vääntyy väkisinkin maireaan virneeseen, kun lusikoin blenderistä aamuisin tätä vaahtoa isoon kulhoon. Aijai!
Olen jo aikoja sitten törmäillyt näihin eri protskuvaahtoresepteihin, mutta olen ennakkoluuloisesti ajatellut, että nämä ovat vähän sellaisia maultaan rimaa hipovia herkkujen korvikkeita, jotka todellisuudessa näyttävät paremmilta kuin miltä maistuvat. Voi video, kuinka väärässä olinkaan. Tämä resepti on muotoutunut ikään kuin vahingossa, kun huomasin miehelle evässmoothieta työpäivään valmistaessani, että vitsit setti lähtee vaahtoamaan. Niinpä kokeilin riisua hieman ainesosia, ja vähentää nesteen määrää, ja tadaa! Täy-del-li-nen proteiinifluff oli valmis!

MARJAISA PROTEIINIFLUFF

 • 200g jäisiä marjoja (itse heitän mansikoita ja hieman vadelmia sekaan)
 • Reilu kauhallinen Fast Hera80- vaniljaproteiinia
 • Noin 1,5 desiä mehukeittoa (tämän voi myös korvata vedellä)

Heitä aineksen blenderiin ja blendaa hartaudella. Tämä vaatii suhteellisen tehokkaan blenderin, ja alkuun aina hieman taistelen, että saan jäiset marjat murskaantumaan. Lopulta massa kuitenkin alkaa vetämään blenderissä, alkaa muuttua punaisesta ihanan vaaleaksi ja turpoamaan huolella. Nesteen määrää voi halutessaan säätää. Itse olen tehnyt tämän aina kinuski-karpalomehukeittoon, mutta muita reseptejä tsiikaillessa vesi on myös ilmeisen osuva, kunhan ei lotraa sillä liikaa.
Tästä tulee todella kuohkea ja iso satsi (turpoaa mulla monesti yli litraan kannussa), joka itselläni kyllä sujahtaa parempiin suihin kokonaan. Tämä kuitenkin sopii kerta-annoksena jaettavaksi vaikka kaverin kanssa kahteen pekkaan välipalaksi esimerkiksi muhkean herkkuleivän kyljessä. Nam!

proteiinifluff resepti
Varoitus: Tämä on todella kuohkeaa! 😀

Itse käytin reseptissä Fastin Hera80-heraproteiinijauhetta*, joka valmistetaan Suomessa kuusamolaisten lehmien maidosta. Koodilla PIIA20 saat Fastin verkkokaupasta* koko normaalihintaisesta valikoimasta -20%.

Kuohkeaa viikonloppua!

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ RESEPTIT:
Vähän fiksumpaa herkuttelua – Smoothiekakku!
& 4 x Mättösalaatti – Ah, mitä hyvää!

EDELLINEN JUTTUNI:
Puhdas ruoka ja sen pahimmat kompastuskivet

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (8)
 1. Apua, nyt kuulostaa kyllä niin hyvältä ja yksinkertaiselta reseptiltä että pakko kokeilla! Muutenkin tuollaiset vaahtojälkkärit on ihan huippuhyviä!

  1. Piia Pajunen
   14.7.2018, 08:54

   Siis tämä on oikeasti maultaan ja koostumukseltaan jotain niin hyvää! Kunhan vain main malttaa blendata, niin pirun helppo!

 2. Ehkä tää on idioottiselvä vinkki mut nesteenä mun mielestä maito on ihan parasta 😀 hera+rasvaton maito vaahtoaa ihan huikeena ja pidän maustakin. Jos käyttää pakastettuja melonikuutioita ei tarvi välttämättä mitään nestettä, nyt on melonit edullisia niin kannattaa pilkkoa ite pakkaseen 😉

  1. Piia Pajunen
   14.7.2018, 09:00

   Oiii! Siis idioottivinkit on just parhaita, yleensä toimivia ja tulevat usein tarpeeseen! Rasvaton maito muuten vaahtoaa todella hyvin (kahviin oon vaahdottanyt ja vaahtoaa paremmin kuin kevytmaito) joten pitää oikeesti testata tota tässä!! Tänks!

Kommentointi suljettu.