Hävettääkö salilla…?

Sis. mainoslinkkejä*
…et ole varma miten uutta laitetta käytetään, joten pysyt siitä kaukana?

Mene ihmeessä tutkailemaan, jos kokeileminen kuumottaisi. Näin minäkin aina uusia laitteita pyörittelen ja pumppailen ensin tyhjällä laitteella, jotta löytäisin hyvän liikeradan ja tuntuman. Testailen eri painoilla muutaman toiston kerrallaan, jotta löydän sopivan, jolla lähteä liikkeelle. Aina voi myös kysyä asiasta joltain muulta salikävijältä, vaikka se ei kuulukaan ihan perinteiseen suomalaiseen sosiaalisuuteen.

…kun treenihousuihin pamahtaa hikiläntit?

Eikös salilla ole ihan sallittua hikoilla? Joskus minäkin säilyn kuivana, mutta useimmiten en todellakaan, ja hikilänttejä löytyy mitä kummallisimmista paikoista, hah! Kuka niitä edes laskee ja seuraa, ellet sinä itse?

…et jaksakaan koko sarjaa kyseisillä painoilla?

Mistä kukaan tietää montako toistoa niillä olit aikonut tehdä? Vähintään kerran tai pari viikossa mullakin jymähtää sarja aivan kesken. Itsellänikin jymähti hack-räkki pohjaan kolmen toiston jälkeen muutama viikko takaperin (yritin hevostella painoilla ja testailla rajojani, haha) ja vinopenkissä ennätyspainoja testaillessa sain myös vaivaiset kolme toistoa plakkariin. Haha! Ei siellä salilla kukaan toistojasi laske, ja välillä tulee itse kullekin virhearviointeja tai tekniikka pettää kesken sarjan.

…laite jymähtää pohjaan kesken sarjan, etkä saa sitä voimillasi enää liikkeelle?

Jep, käy mulle aina säännöllisin väliajoin. Mitä sitten? Laitteen välistä pois, painoja pienemmälle ja homma jatkuu. Ei siellä kukaan oikeasti toisten touhuja seuraa.

…alushousujesi saumat näkyvät housujen läpi?

Tämä on toki makuasia, ja tämä asia mietityttää ilmeisen monia naisia. Aiheeseen liittyviä kysymyksiä saan meinaan jatkuvalla syötöllä. Itse en ole koskaan asiaa sen suuremmin edes ennen ajatellut, ja eihän siellä salilla nyt kukaan alushousujen saumoja ala muilta tuijottelemaan. Kyllähän treenitopin alta paistavat urkkatopinkin rajat ja usein vielä olkaimetkin, ja arkena tiukkojen trikoopaitojen läpi näkyy rintsikoiden rajat. Ehkä eri asia, jos salilla koko komeus näkyy päivän väriä ja materiaalia myöten läpikuultaen, mutta saumojasi tuskin kukaan siellä alkaa tarkastelemaan.

…teet pienemmillä painoilla kuin muut?

Jos saat kyseisellä painolla väsytettyä lihaksesi loppuun ja annettua sille tiukan ärsykkeen, niin eihän sillä ole mitään väliä. Jokainen kehittyy eri tahtiin. Tekniikoissa on myös suunnattomasti eroja, ja kyllähän sen isonkin käsipainon saa heilautetta leuan alle, mutta se on eri asia onko se tehty käsitreenissä nimenomaan hauiksella vai koko kropan tuottamalla liike-energialla. Kun treenipainoista puhutaan, niin takana voi olla monen monta tekijää, joten on aivan turha lähteä vertailemaan omia painoja muiden vastaaviin.

Pitkähihainen treenipaita TÄÄLTÄ* // Treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

Voimakasta loppuviikkoa ja kovia treenejä! Muistakaahan laittaa myös mun snäppi (piiapajunen) seurantaan, sillä ensi viikolla tulossa taas päteviä treenivinkkejä jakoon 😉

Edellinen juttuni: Raikasta ilmettä kotiin sisustustauluilla

Seuraa minua:
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kuvat: Emma Suortti

Kommentit (8)
 1. Piia sää oot kyllä ihan paras! Oot ihan oikeassakin elämässä, mutta täällä blogissa myös <3 sun meininki oikeesti innostaa ainakin mua ja just tällaiset postaukset madaltaa sitä kynnystä kokeilla jotain uutta mitä arastelee. On nimittäin sellaisiakin fitness-mirkkuja joiden jutuista tulee aivan päin vastainen fiilis 😀
  Ei mulla muuta! Paitsi että hyvää viikonloppua ja pus!

  1. Piia Pajunen
   24.2.2017, 21:29

   PUS sulle Kirsi takas! Sittenhän tää postaus teki tehtävänsä, jes! :))
   Oot kyll ite huippu, ja jos ootte Jonin kanssa pyörimässä joskus Tampesterissa päin, niin tulkaa meille kahville! Asutaan nykyään tässä ihan keskustassa!

 2. Mä tykkään susta, sun tyylistä ja asenteista!

  1. Piia Pajunen
   24.2.2017, 21:29

   KIITOS!!! 🙂

Kommentointi suljettu.