3 x ISTUVAT KEVÄTTAKIT LEVEÄMPÄÄN HARTIALINJAAN

ISTUVAT KEVÄTTAKIT
Se on hei kevät nyt ja pysyy! Itselläni on toisinaan ongelmaa löytää sopivia takkeja tähän hämmentävän malliseen vartaloon. Pituutta kun on huimat 156 senttiä, ja hartialinjasto enemmänkin kokoa M ja keskivartalo taas XS, niin ei ole itsestäänselvyys, että jokainen takki istuisi tämän kuoren pintaan. Tässä kuitenkin kolme tämän kevään lemppariani, joissa ongelma on sivuutettu joko materiaalin taikka mallin puolesta!

ISTUVAT KEVÄTTAKIT

PARKA-TAKKI

Olen haaveillut parkatakista jo vuosikaudet, mutta en ole uskaltanut sellaista hankkia, koska edellinen ratkesi yläselästä, hah! Tässä kyseisessä takissa malli kuitenkin on yläselästä sen verran avara ilman säkkimäistä fiilistä, että nyt osui että nasahti. Näissä vähän rennommissa takeissa (ja ylipäätään istuv takeissa) luotto menee aina vahvasti yksilöihin, joissa keskivartalon alueelta löytyy kiristysnauhaa, jolloin voi huoletta valita hartioista ja yläselästä sopivan koon, ja keskivartalon saa säädettyä omiin mittoihinsa sopivaksi. Tästä parka-takista käytän itse kokoa 36.
ISTUVAT KEVÄTTAKIT

ISTUVAT KEVÄTTAKIT
Parka-takki: TÄÄLTÄ* // Neule: TÄÄLTÄ* // Farkut: TÄÄLTÄ* // Satiininauhaiset tennarit: TÄÄLTÄ*

PEHMOINEN KEVÄTTAKKI

Tämä on ihana! Monesti ”tasapaksuiset” vähänkään pidemmät takit, joissa ei ole vyötärössä kiristysmahdollisuutta tekevät tästä taskuraketista melkoisen tönäkän tanun, mutta tässä kevättakissa homma vaan toimii! Rakastan tämän takin ihanan pehmeää ja rentoa huppua, jonka saa hieman kostealla kelillä vedettyä hiusten suojaksi ilman, että ponnari painuu lysyyn (toinen ikuisuusongelma).
Takin materiaali on myös superihanan pehmoinen, ja ikään kuin collegetyyppinen näyttämättä millään tavalla hupparilta. Matsku myös joustaa inasen vuorikankaasta huolimatta, jolloin liikkuminen tässä ei ole nahkeaa kyhnöttämistä vaan päinvastoin. Ah, mä rakastuin. Itsellä tästä takista käytössä on koko S.
ISTUVAT KEVÄTTAKIT
ISTUVAT KEVÄTTAKIT

ISTUVAT KEVÄTTAKIT
Pehmeä kevättakki: VAALEANA* / HARMAANA* / ROOSANA*  

TYYLIKÄS PERUSMUSTA

Tyylikäs perusmusta kevättakki arkeen sekä juhlaan, eli monikäyttöisesti ihan ykkönen. Kangas on tässä todella jämäkkää, mutta joustaa kuitenkin hieman tarvittaessa, jonka vuoksi tämän pukee todellakin mielellään niskaan ilman orastavaa ahdistuskohtausta, hah! Itselläni tämä joustavuus on aika ykkösominaisuus, sillä sattuneesta syystä hieman levenneen hartialinjan ja yläselän vuoksi monet minulle muutoin sopivat takit eivät anna liikkumavaraa. Itsellä käytössä on koko 36, joka on kuoreeni oikein passeli.
ISTUVAT KEVÄTTAKIT

Musta takki: TÄÄLTÄ*

Pientä peukkua heittäisin myös Helly Hansenin kuoritakeille, joista yllättäen koko M ei ollutkaan täysi säkki tämän kääpiön niskassa, vaan istui suorastaan täydellisen hyvin. Kuvamatskua en tajunnut tästä omasta yksilöstäni nappailla, mutta peukkua pamahtaa ulkoiluun ja sporttiseen menoon tälle merkille, jonka takkeja on tullut käytettyä elämän aikana useampaa sorttia.
Tuleeko teille mieleen hyviä tärppejä leveämpään hartialinjaan istuvista kevättakeista? Kysymysvirrasta päätellen veikkaan, etten ole ainut, joka näiden asioiden kanssa painii, joten kaveria saa ja kannattaa aina jeesiä, heh!

Häikäisevää vapun aikaa joka nuppiin!

Kurkkaa myös:
Mitä päälle? 7 x keväiset yläosat!
& Mitäs hyvää sä taas syöt? Ostoskoriin bongattua!

Edellinen juttuni:
Miten saada vatsalihakset näkyviin?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (2)
 1. Hei, kiitos tuhannesti vinkeistä!
  Just tänä keväänä on ilmaantunut kyseinen ongelma 🙂 Viime vuotiset takit kiristää olkapäistä ja haboista… on vissiinki treenit tuottaneet tulosta! Teeppä sama postaus housuista – reisistä ja perperistä kun tahtoo kirrata 😉

  1. Piia Pajunen
   1.5.2018, 18:00

   Hellouu! Mahtista kuulla, että näistä irtosi hyviä tärppejä! 🙂 Itse asiassa farkuista olen tehnyt vastaavan tyyppisen postauksen, ja se löytyy täältä:
   http://piiapajunen.fitfashion.fi/farkut-treenatuille-jaloille/

Kommentointi suljettu.