FITNESSIN MM-KISAT VLOG – Ulkona nyt!

 

fitness mm-kisat
Morjesta torstaihin! Joko teillä on viikonloppufiilis? Itse karkasin tänään pitkästä aikaa kotikonnuille Jyväskylän laitamille pois kaupungin hulinasta, ja aijjettä tekee hyvää! Aikaa perheen kanssa, saunomista ja metsäkävelyitä koiran kanssa. Toki työt kulkee mukana, mutta kivahan se on läppärin sulkiessaan päästä touhuamaan ihan erilaisissa merkeissä kuin normaalisti. Works for me!

Julkaisin juuri myös puolentoista viikon takaisen Puolan Fitnessin MM-kisareissun vlogin tuben puolelle, ja matskua oli sen verran, että edioitonnissakin kesti tovi jos toinenkin. Luvassa menoa ja ajatuksia reissun päältä, bäkkäriltä ja keskeltä härdelliä, joten pistähän pätkä pyörimään N-Y-T – NYT!

Muikeaa viikonlopun odotusta!

TSEKKAA MYÖS:
Miltä elämä maistuu ilman kilpaurheilua?

EDELLINEN JUTTUNI:
10 x Asiat, jotka ärsyttävät liikaa

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (3)
 1. Wrappeihin saa mehevyyttä, kun mättää kastikkeeksi sitä sun kalkkunaleiketahnamössöä. Eikä vety, kun tekee täysrasvaiseen turkkilaiseen tai kreikkalaiseen jugurttiin. Satunnaisissa eväissä tuskin on merkitystä, onko parissa jurgurttilusikallisessa rasvaa 2 vai 10 prosenttia. Itsellä tulee syötyä arkiruokanakin.

  1. piiapajunen
   9.11.2018, 09:54

   Siis dämn! Toi savukalkkunatahna toimis kyllä tässä todella hyvin! Ja toi 10 pinnanen on muuten paljon stydimpää, ja vois sen takia toimia tossa todella hyvin, eikä se oo niin justiinsa, jos vähän enemmän sitä rasvaa välillä tulee. 😉

  2. Pitää nälkääkin paremmin. Kokeile ihmeessä, ihan törkeen hyvää!

Kommentointi suljettu.