Fitness Summer Camp 2016

Huhhuh, onpa leppoisaa olla taas kotona ensimmäistä kertaa pariin viikkoon. Tänään ohjelmassa on ollut ylivoimaista luksusta eli kaksi erillistä hierontaa ja eikä yhtään mitään muuta. Tekee erittäin eetvarttia niin henkisesti kuin fyysisesti lojua vuoron perään kotisohvalla ja hierontapöydällä varsinkin, kun viime viikot on mennyt tukka putkella viipottaessa pitkin maita ja mantuja.
Suoraan Turkin reissulta painelinkin pienen matkalaukkujen uudelleen organisoinnin jälkeen kohti Vierumäen urheiluopistoa. Meikäläisen nakiksi oli nimittäin napsahtanut toimia Suomen Fitnessurheilu ry:n ensimmäisellä kaksipäiväisellä lajileirillä valmennushommissa. Suurinosa meistä leirivalmentajista pamahti paikalle jo perjantai-iltana suunnittelemaan ja organisoimaan juonia yli 70 leiriläisen pään menoksi. Ohjelmassa leiriläisille oli mm. erilaisia treeniworkshoppeja, mielenkiintoisia luentoja, poseerausharjoittelua sekä kehonhuoltoa. Kävin itsekin kuuntelemassa muutaman luennon, joissa ei minulle varsinaisesti mitään uutta tullut, mutta ajatuksia herätti sitäkin enemmän. On myös mahtava huomata, kuinka lajitoimintaa pyritään Suomessa viemään ja kehittämään yhä eteenpäin.
Fitness Summer Camp - Suomen Fitnessurheilu ry
Omaksi pääroolikseni valikoitui poseerausvalmennus, jonka parissa tulikin viikonloppuna puuhasteltua tuntikausia molempina päivinä. Tissivakooni pamahti lisäksi yhden tunnin ajaksi Ylen paikalla olleen kuvausryhmän kiinnittämä mikrofoni, ja myöhemmin tästä varmaan pieni pätkä perästä päin kuullaan. Lauantai-iltana pidin myös koko leiripoppoolle kehonhuoltosession, joka oli ilmeisesti erittäin passeli lukuisien ihanien palautteiden perusteella huolimatta tunnin aikana ilmassa leijuneesta pienestä vaikeroinnista ja puhinasta huolimatta. Taisi olla muutamia kireyksiä havaittavissa ja useampikin kroppa pientä pintaremonttia vailla, joten tuli huolto ilmeisesti tarpeeseen, heh.
Tarkoituksena olikin antaa hieman ideaa ja ajatusta monipuolisempaan ja lajin mukanaan tuomia fyysisiä haasteita helpottavaan kehonhuoltoon vanhan liiton staattisen venyttelyiden sijaan. Kehonhuoltoa tuskin harva tekee liikaa, ja itsellänikin sitä saisi tosiaan viikko-ohjelmassa olla vielä entistäkin enemmän ja monipuolisemmin varsinkin, kun suhteuttaa tämän ruhooni kohdistuvaan fyysisen rasituksen määrään ja laatuun. Tulipa tästä huomaamatta salakavalasti lisäpotkua omankin kehon huoltohommiin, ja taidankin raahata Juhannuksena putkirullan ja pallon mökille matkaan.
IMG_1002

Aamupala Fitness
Pitäisikö aamupalan mahtua yhdelle lautaselle?

Leiristä jäi itselleni käteen todella motivoitunut ja inspiroitunut fiilis myös oman urheilu-urani saralle, ja nyt maanantain lepopäivän jälkeen pamahtaa taas likka liikkeelle niin että raikuu! Imaisin nimittäin itseeni Vierumäen mahtavien ruokatarjoilujen lisäksi tosiaan aimoannoksen henkistä potkua leirille osallistuneilta urheilijoilta sekä muilta valmentajilta. Valmennushommissa on mahtavin fiilis se, kun saa annettua toiselle osapuolelle jotain ja vietyä tätä eteenpäin omalla urheilu-urallaan. Kun antaa, niin saa aina jotain takaisin. Muiden onnistuminen, oppiminen ja innostus todellakin tarttuu.
Kiitos siis kaikille leirille osallistuneille urheilijoille sekä muille valmentajille mahtavasta viikonlopusta! Olen myös ollut yhtä isoa hymyä kaikkien ihanien palautteiden ja viestien vuoksi, joten tästä on hyvä lähteä kohti uutta treeniviikkoa kohti omia unelmia ja tavoitteita! Boom!
xoxo,
Piia
Edellinen juttuni: Tee sitä mistä tykkäät ja siten miten tykkäät
Snapchat: piiapajunen
Instagram: piiapajunen

Kommentit (3)
 1. Kiitos ihanan positiivisesta ja kannustavasta otteesta ja uusista ideoista poseeraamisessa!
  T. ”junnu” 😉
  Ps. Laitoin sulle eilen facen kautta viestiä, mutta taisi jäädä viestipyyntöihin…

  1. Piia Pajunen
   23.6.2016, 09:27

   Kiitos sinä ihana! Mahtista kuulla, että sait leiristä (ja myös minunkin opeista) jotain irti! 🙂 Ohoh, se viesti olikin kadonnut tuonne syövereihin, niin vastailen kyllä sulle!

 2. Selväpäistä Jussia! - Piia Pajunen
  22.6.2016, 09:42

  […] Edellinen juttuni: Fitness Summer Camp […]

Kommentointi suljettu.