PARHAAT FARKUT TREENATUILLE JALOILLE?

dr denim - farkut
Reisistä kiristää, vyötärö ei istu sekä polvet ja nilkat pussittaa. Veri ei kierrä pohkeissa, kun vähänkään pitkään istuu ja työmiehen hymy vilkkuu takanäkymästä ilman tätä peittävää ylipitkää paitaa. Tuttua? Jep! Treenatuille kintuille osuvista farkuista on kirjoiteltu täällä blogissa jo ennenkin, mutta kysymyksiä ja postaustoiveita aiheesta satelee jatkuvasti siihen tahtiin, että en tästä voi pidempää vaieta. Jerkkua kun alkaa hanurista löytymään ja reidetkin ovat ohuimmat päivänsä nähneet, niin ei se istuvien farkkujen löytyminen ihan niin yksinkertaista ole.

Farkuissahan mulla menee kausittain omat kovimmat ykköset, ja tähän koostinkin kolme eri farkkumallia, jotka itselläni ovat pitäneet (ja vaihdelleet keskenään) kärkisijoja viimeisen parin vuoden ajan, joten kukin yksilö on siis kestänyt kovaavin käyttöä ainakin tämän aikajänteen varrella. Haastavan vartalonmallin lisäksi itselläni nuo istuma-asennot, ”päiväjumppailut” sekä ”yllätysmomentit” saattavat vaatia yllättävän paljon joustovaraa farkuista, ja näillä on kyllä kelvannut röhnötellä että kikkailla pitkin ja poikin! Mitkä kolme tällä listalla edelleen porskuttavat? Täältä pesee!

77th FLEA BIANCA SUPERSTRETCH

77th flea Bianca Superstretchejä on päätynyt oman karderoobini kätköihin nyt kolmessa eri värivarianssissa, ja yhdet tuli kisakauden tikkujalkahetkille hankittua vielä minikoossa (nyt käytössä koko S). Totuuden nimissä mainittakoon, että postimiehen pitäisi mulle kiikuttaa ihan muutaman päivän sisään vielä samaiset oliivinvihreät vesselit tähän kokoelmaan, eli puhukoot tämä hamstraus henkilökohtaisen suosioni puolesta.

No mikä näissä on sitten hyvää? Sopivan korkea ja hyvin istuva vyötärö mukavalla joustolla ensinnäkin takaa sen, että farkut pysyvät hyvin päällä, näyttävät hyvältä sekä ovat miellyttävät sekä kävellessä että istuessa. Matsku siis joustaa, mutta on silti mukavan napakka ja farkkumainen. Hanuri ja reidetkin näyttävät näissä oikein passeleilta, sillä mistään ei sen enempää lököttele tai vastaavasti purista. Mitä tähän enää lisäämään, sillä homma vain pelittää kaikin puolin!

harmaa villakangastakki
Harmaa villakangastakki: TÄÄLTÄ* // Bianca Superstretch – farkut: TÄÄLTÄ* (mustana)

 

Aim’n – crop collegepaita: TÄÄLTÄ* // Bianca Superstretch – farkut: TÄÄLTÄ* (mustat)
Toppi: TÄÄLTÄ* // Bianca Superstretch – farkut: TÄÄLTÄ* (valkoiset)
Miranda super stretch farkut
Kietaisuhuppari: TÄÄLTÄ* // Bianca Superstrech-farkut: TÄÄLTÄ* (valkoiset)

Bianca Superstretch – farkut: TÄÄLTÄ* (Midnight blue) // Tennarit: TÄÄLTÄ*

DR DENIM LEXY

Dr Denim Lexy-farkkuja löytyy kaapista tällä hetkellä kolmin kappalein, ja ne ovat nousseet itselläni vasta viimeisenä syksynä ihan ylivoimaisiksi lemppareikseni, ja lähteneet kiilaamaan jopa yllämainittujen superstretchien ja Dr Denim Plentyjenkin ohi. Nämä farkut ovat sopeutuneet kinttuihini samassa S-koossa 8 kilon painoheittelyiden ohessakin, joka onkin itselleni ihan megaiso plussa!

Kuviin asti eivät vielä ole kerenneet omistamani mustat ripped-versiot, ja noista polvista revityistä farkuista täytyy antaa yleismaalmallisesti brändistä riippumaton hurraahuuto. Slaavikyykyssä istuminen (olennainen itselläni, hah) sekä mitä ihmeellisissä asennoissa röhnöttäminen (vieläkin tärkeämpää) onnistuu huomattavasti luontevammin, kun polvisarana hulmuaa avoimena. Kiertää verikin yhä nilkoissa ja varpaissa, vaikka vetäisi asennoissa millaiseen MC Koppakuoriaisen kehiin farmarihousut jalassa. Kuten kypsänä ja asiallisella aikuisella naisella usein on tapana. 😀

Fila – huppari: TÄÄLTÄ* // Dr Denim – farkut: TÄÄLTÄ* (Lexy Lightstone)

dr denim

dr denim
Neule: TÄÄLTÄ* // Dr Denim – farkut: TÄÄLTÄ* (Lexy 80’s ripped) // Uggit: TÄÄLTÄ*

DR DENIM PLENTY

Nyt tätä postausta kirjoitellessani jouduin toteamaan, että perskutarallaa! Mihin vaatekaapin perälle mun rakkaat Plentyt ovat kadonneet?! Äkkiä niitä esille kaivamaan, sillä tästä mukavuudesta ja kirjaimellisesta perstuntumasta saa kyllä hakea vertaistaan. Materiaali on hieman ohueampaa ja joustavampaa verrattaen yllä esiteltyihin Lexyihin, mutta mistään lirusta ei silti ole kyse. Mukavuus on itselleni kova sana, mitä pukeutumiseen tulee, ja vielä kun kinttujen kaarien pinnassa kuteet istuvat, niin eihän voi muuta kuin kiitosvirttä veistata. Näissäkin koko S on ollut mulle oikein passeli.

dr denim
Dr Denim – farkut: TÄÄLTÄ* (Plenty – Dark Sapphire)

Ja lopuksi laitan sormen pystyyn ja päden parin vinkin verran, jotta jokainen farmarihousujen ystävä saisi pidettyä lempparinsa iskussa ja pitkään! <3

 • Älä kisko niitä farkkuja ylös vyölenkeistä. Ei ne hyvätkään farkut sitä loputtomiin kestä (been there done that), sillä ne vyölenkit eivät ole luotu nykimistä varten.
 • Pese farkkuja mahdollisimman harvoin. Monesti pelkkä tuuletuskin riittää, ellei tahroja ole kerennyt syntyä.
 • Käännä farkut nurin kurin pesukoneeseen ne heivatessasi. Näin väri ja materiaali pysyy usein hieman ehompana.
 • Sulje vetoketju pesun ajaksi (ettei rei’itä muita pyykkejä) ja avaa nappi. Näin napinläpi ei venähdä pesun aikana.
 • Älä käytä huuhteluainetta farkkujen kanssa. Etenkin joustavissa versioissa materiaali saattaa tykätä kyttyrää.

Muhkeasti istuvaa loppuviikkoa! 😉

Kurkkaa myös:
Mitä päälle? 9 x täydellinen neule
& Näin teet itsestäsi täyden pellen

Edellinen juttuni:
156cm & yli 60kg – eli tasan sopivan painoinen

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (21)
 1. Postaustoive: lämmittelyvinkkejä yläkroppatreeniin!

  1. Piia Pajunen
   1.2.2018, 23:38

   Heiips! Voisin yrittää tällaisen kyllä riipaista kehiin! 🙂

 2. Topshop JONI (jegging) tai JAMIE (farkut), saa petite pituudessa. Ei täydelliset, mutta todella hyvät!

  1. Piia Pajunen
   1.2.2018, 23:38

   No nää pitää kyllä Googlata!

  2. Saa Zalandolta 😉

Kommentointi suljettu.