Epäsuositut mielipiteeni

aim-n-trikoot
Snapchatin bambifiltterit ovat todella rasittavia. Joka kerta tällaisen nähtyäni tekisi mieli heittää puhelin seinään. ”Oli rankka päivä” tai ”Vitsi oli kivaa kun mies toi kukkia” kuulostaa aivan saaterin rasittavalta sillä mehiläis- tai pikkuoravaäänellä, ja ensinnäkään siitä puheesta ei edes saa mitään selvää. Vielä kun joku kertoo näillä äänenmuunnosfilttereillä jotain oikeaa asiaa, niin hemmetti sitä jaksa kuunnella. AAARGH!
Tissittömyyttäkin saa korostaa. Miksi aina on pakko topata?
Salilla saa käyttää meikkiä tai jopa huulipunaa. En todellakaan jaksa alkaa putsaamaan naamaa päivän päätteeksi erikseen treeniä varten. Huulimeikki on mulla arkisin välillä melko stydiä ja jytkysti pohjustettua, ja sen poistaminen ennen treeniä vaatisi rajut otteet. Ja nimenomaan sinne salille ei ole tultu muiden takia, niin miksi ei saisi tulla sen näköisenä kun itse tahtoo.
Rakastan rumia kynsilakkasävyjä. Mitä rumempi sen parempi. Jumpan mukaan eräs sävy on nimeltään ”vauvan ripulikakka”, mutta vitsi se on ihana kynsissä!
Dacapo on yksi parhaista suklaista. Kukaan ei ymmärrä tätä?
Suomalainen epäsosiaalisuus on välillä todella jees. Ihanaa pamahtaa hissiin, moikata vienosti naapuria ja jäädä nojailemaan hissin seiniin omien ajatusten kanssa. Jos ei ole oikeaa sanottavaa, niin silloin voi olla luvan kanssa hiljaa. Ja parasta on, että silloin, jos joku sattuukin sosiaaliselle tuulelle, ja tulee heitettyä ventovieraan kanssa hyvää läppää, niin vitsi siitä tuleekin huikea fiilis! Kontrasti ilahduttaa, mutta ei sitä joka päivä jaksaisi.
Narcos oli oikeastaan aika huono. Kaikki hehkuttaa. En syttynyt. Ensimmäinen tuotantokausi tuli tsekattua, mutta toisen seasonin Jumppa saa katsoa itsekseen.
Miksi Oreot on niin kova juttu? Löytyyhän meiltä Suomesta Dominot, jotka ovat kaiken lisäksi vielä paremman makuisia.
Maksalaatikko on hyvää! Ja parasta kylmänä.

aim-n-trikoot-2
Superihanat korkeavyötäröiset Aim’n-trikoot eri kuoseissa: TÄÄLTÄ. BTW. Nuo vihreät eivät ainakaan näy läpi kyykätessä ja ovat maailman ihaninta matskua ja mallia! Jatkoon ihan satasella!

 Ihanaa Tapaninpäivää jokaiselle joulupossulle! ♥

Edellinen juttuni: Jouluksi pakkopaitaa ja kisahaaveita

Kommentit (18)
 1. Ihan samaa mieltä suurimmasta osasta! 😆 Ainoat mistä en syty on dacapo (kyllä se ihan jees on) ja maksalaatikko! 😉 Narcos on mulle ihan outo juttu kun en oo katsonut. Ei siis oo mielipidettä! Mutta siis eihän sulla sit niin epäsuositut mielipiteet ole! 👍😊

  1. Piia Pajunen
   26.12.2016, 19:17

   Haha! Vastakaikua! 😀 Tosiaan just kanss kuuntelin täystyrmäyksen lähipiiriltä, kuinka maksalaatikko on koirien ruokaa 😀 PS. Ja Dacapot!! <3

 2. DaCapot ❤❤

  1. Piia Pajunen
   26.12.2016, 19:18

   No niinpä!! Kukaan ei yleensä osaa arvostaa niitä! 😀

Kommentointi suljettu.