Piia Pajunen
Piia Pajunen

4 x suosikkini kasvojen hoitoon

Sis. mainoslinkkejä

Isosiskoni on koulinut minut jo yläasteiässä pitämään hyvää huolta ihostani, ja voinkin sanoa, että oppi on mennyt huolella perille. Vaikka en mikään prinsessa olekaan, niin olen sitä mieltä, että itseensä saa ja on hyvä panostaa. Ensimmäiset iän tuomat merkit ovat jo itselläni alkaneet näkyä kasvoillani (jep…), joten ihosta huolta pitäminen on alkanut nousemaan vielä olennaisempaan asemaan päivittäisissä rutiineissani.
Rakastan itse laadukkaita kasvotuotteita, ja niiden kohdalla arvostan eniten raikkautta, helppoutta ja tehokkuutta. Näin sunnuntain kunniaksi esittelenkin neljä ehdotonta suosikkiani kasvojen hoitoon, koska miksi sitä hyvää panttaamaan.
parhaat-tuotteet-kasvoille-4

Kasvojen kuorinta

Jos saisin pitää nykyisistä vakkarituotteistani vain yhden, niin se olisi ehdottomasti Lumenen Matt Touch syväpuhdistava mineraalikuorinta. Hands down! Kuorin naamani tällä säännöllisesti 1-3 kertaa viikossa, ja kuorinnan jälkeen iho on joka kerta ihanan tasainen ja viimeistellyn puhdas. Parasta tässä tuotteessa on ehdottomasti sen aivan ihanan raikas ja viilentävä jälkivaikutus, joka tulee mentholin vaikutuksesta. Viikonloppureissujen tai kunnon hikitreenipäivän jälkeen en tiedä mitään parempaa, kuin painella suihkuun ja kuoria kasvoni tällä tuotteella antaen epäpuhtauksille kyytiä. Ahh. Sitä raikkauden tunnetta!

 • Mentholin tuoma raikas ja viilentävä jälkitunne kasvoilla
 • Tasoittaa tehokkaasti ihoa
 • Poistaa epäpuhtaudet
 • Loistava hinta-laatusuhde

parhaat-tuotteet-kasvoille-2

Kasvovoide

Päivä- ja yövoiteen virkaa itselläni ajava Lumenen Artic Aqua 3D kasvogeeli on koostumukseltaan ihanan geelimäinen, ja jälkifiilis on erittäin raikas ja pehmeä. Suurinosa käyttämistäni kasvovoiteista tuntuu joko jättävän öljyisen jälkifiilikset tai imeytyvän sekunnissa ihon huutaessa välittömästi lisää, mutta tämän kohdalla kumpaakaan ongelmaa ei ole ilmassa. Tätä olen käyttänyt jo parin vuoden ajan, enkä ajatellut erinoimaista vakiotuotetta vaihtamaankaan ihan hevillä ruveta!

 • Sopii sekä päivä- että yövoiteeksi
 • Erinomainen meikin alle
 • Raikas mutta mieto tuoksu
 • Ihana geelimäinen koostumus
 • Erinomainen hinta-laatusuhde

parhaat-tuotteet-kasvoille-3

Kasvoseerumi

Kiehl’s Midnight Recovery tehoseerumi sujahtaa puhdistetuille kasvoilleni iltaisin aina ennen yllä mainittua kasvovoidetta. Tuote ei ole hintaluokassaan halvimmasta päästä mutta on sitäkin riittoisampaa. Vuoden käytön jälkeen pullosta on kulunut vain yksi kolmannes, ja koko kasvoille levitettäväksi riittää kerrallaan vain pieni hassu tippa.

 • Erittäin riittoisa
 • Erittäin hoitava
 • Kaunis lasinen pipettipullo tuo luksusfiilistä arkeen

parhaat-tuotteet-kasvoille-5

Pikakasvonaamio

Kasvonaamioiden ehdottomana lempparina on monivaikutteinen ja näppärän nopea Lumenen Glow Reveal 60 Second pikakasvohoito. Loistavan paksu ja savinen koostumus, sekä plussaa seassa löytyvistä kuorintahipuista. Lopputulos on taatusti ihanan virkistävä ja puhdas. Tämän vetäisen kasvoilleni tekemään tehtävänsä aina hiustenpesupäivänä. Shampoopesun jälkeen pyyhekuivaan aina hiukseni ja kasvoni, ja levitän pikakasvohoidon kasvoilleni vaikuttamaan samanaikaisesti hoitoaineen tehdessä taikojaan hiusteni kanssa. Kotihoitojen multitaskausta!

 • Ihanan savinen ja paksu koostumus
 • Nopea vaikutusaika
 • Monivaikutteinen teho
 • Plussaa myös kevyen kuorivasta vaikutuksesta

syyskuu
Itse palasin juuri kotiin aivan huikelta Prahan reissulta, ja ajattelin tästä painella suihkuun huuhtomaan reissussa rähjääntyneen itseeni raikkaampaan ja freesimpään uskoon. Taitaapa tämänkin postauksen vakkarituotteet päästä joka ikinen hyötykäyttöön, ja voisinpa iskeä naamariin vielä yhden ylimääräisen naamionkin Netflix-session ajaksi vaikuttamaan. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa just sulle! Pus!
PS. Vielä kerkeät osallistumaan keskiyöhön asti edellisen postauksen arvontaan!

Kommentit (1)

 1. Prahan kisareissua ja turnausväsymystä fitnesskisoista – Piia Pajunen

  […] Edellinen juttuni: 4x suosikkini kasvojen hoitoon […]

Kommentoi »

Comments are closed