Piia Pajunen
Piia Pajunen

4 x HALVAT MUTTA OSUVAT KOSMETIIKKATÄRPIT

halpa contour kit
Hyvä ja halpa contour kit? Toimiva kasvovesi pikkurahalla? Joissain tapauksissa laadusta joutuu pulittamaan isompaa penniä, mutta ihan aina ei näin ole. Osa halvempien brändien tuotteista tulee aivan samoilta tehtailta kuin kalliimpien sisaruksien, ja erona joissain tapauksissa vain brändi ja hintalappu. Tässä muutama oma hyväksi todettu kosmetiikkatuote, joita ei ole hinnalla pilattu!
halpa contour kit

HYVÄ MUTTA HALPA CONTOUR KIT

Ostoslistallani oli viime vuonna pitkään contour kit, ja pohdin paljon sitä, että tulisinko sitä oikeasti koskaan käyttämään, vai jäisikö se vain laatikkoon lojumaan. Törmätessäni tähän vain reilu 10€ maksavaan Perfectly Defining Contour Kit-settiin, päätin napata sen testiin ihan vain siksi, että ei menisi rahat hukkaan, jos se jäisikin käyttämättä. Noh, tämä on ollut jo kuukausien ajan käytössä, ja olen ollut tähän todella tyytyväinen. Ehkä jonain päivänä vielä kokeilen jonkun muun valmistajan contour-settiä, mutta eipä tällä ole kiire, sillä tämä halpa contour kit toimii edelleen oikein passelisti. 😉

TOIMIVA SHEIVERI

Olen jo lukioikäisestä (voi jösses, aika rientää) asti käyttänyt järkyttävän hintaisilla vaihtoterillä varustettua rakasta sheiveriäni, ja vajaa kymmenisen vuotta tuo runko on säilynyt erinomaisessa kuosissa. Rahalla siis voi saada laatua. Vaihtoteräostoksilla huomasin kuitenkin Lidlissä myytävän Cienin vaihtoterällisiä laadukkaalta vaikuttavia sheivereitä aivan naurettavaan hintaan (5,90€) verrattuna kalliimpiin sisariin. Neljän kappaleen vaihtoteräpakkauksen sai kotiutettua myös puoli-ilmaiseksi, ja hyvin on palvellut käyttötarkoitustaan tämäkin vempele!

EDULLINEN KASVOVESI

Kasvovedellä tulee läträttyä toisinaan aika reilustikin eli sitä kuluu. Aamulla putsaan yön lähmät kasvovedellä kostutetulla vanulapulla ja illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen pyyhin viimeisetkin meikin jämät kasvoveden ja vanulapun avulla pois kasvoiltani ennen kasvovoidetta. Jos muuten luulet, että pelkkä kasvojen pesu poistaa meikit, niin testaapa huviksesi mikä määrä meikkiä jää vielä kosteaan vanuun pesun jäljiltä.
Itselläni on ollut käytössä Rainbown kasvovesi, joka kerran tuli hädässä ostettua, kun pitkällä reissulla unohtui kasvovesi kotiin. Tämä on sopinut ainakin omille kasvoilleni erinomaisesti, ja olen tykännyt sen raikkaudesta ja hellävaraisuudesta. Henkilökohtaisesti en ole huomannut mitään eroa kalliimpien brändien vastaaviin, vaikka tietty ainesosaluettelo onkin hieman lyhyempi kuin kalliimmissa. Jatkoon on mennyt jo parin purkin verran. 😉
musta kynsilakka

KESTÄVÄ KYNSILAKKA

Täällä puhuu kynsilakkojen suurkuluttaja, jonka kynsilakkakokoelman laajuus saa porukan toistuvasti repeilemään. Hieman kalliimmat OPI, Essie ja Isadora ovat pitkäaikaisia henkilökohtaisia suosikkejani kynsilakkavalmistajista, mutta erinomaisia kynsilakkoja voi löytyä myös hieman edullisimmilta brändeiltä. Viimeisin kovin yllättäjä oli Wet n Wildin Step Wonder Gel Nail Color (mikä nimimonsteri, heh), joita olen hamstrannut ensitestauksen jälkeen useammankin osuvan sävyn kokoelmaani.
Mustan kynsilakan vedin kynsille ilman aluslakkaa (en koskaan tee näin, mutta pohjalakka jäi kotiin, ja oli ”hätä”) sekä päällyslakkaa, ja vasta viidennen päivän jälkeen alkoi ensimmäiset kolot tulla kärkiin. Toki kuvauksessa luvataan kahden viikon kesto, mutta viisi päivää ilman mitään pohjustusta tai päällystystä meikäläisen brutaalissa arjessa virheettömänä on mielestäni jo aika saavutus!

Löytyykö sieltä päästä muita päteviä halvemman hintaluokan kosmetiikkasuosituksia?

Aurinkoista viikonloppua! ♥

Tsekkaa myös: 4 x suosikkini kasvojen hoitoon

Edellinen juttuni: Meidän asunto – hutiostos vai napakymppi?

Seuraa minua:
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (7)

 1. Lise

  Lumenen Natural Code ripsari! Maksaa vajaat 9 euroa ja oon täysin myyty tälle, ja opiskelijabudjettikin tykkää.

  1. Piia Pajunen

   No ei ole kyllä paha hinta hyvälle ripsarille! Lumenen Natural Coden tuotteet ovat kyllä olleet myös suuresti omaan mieleeni, ja niiden hieman suopeampi hintakaan ei ole haitannut 😀 Itselläni etenkin ihonhoitotuotteet ovat NC:ltä olleet kovassa käytössä!

  2. Outi Karita

   Tuon sheiveri vinkin pidän mielessäni!
   Nuo Rainbown tuotteet taitaa olla hyviä, must Ida Jemina tais just kehua saman sarjan puhdistusgeeliä….

   1. Piia Pajunen

    Mulla oli itseasiassa kerran myös tuota Rainbown puhdistusgeeliä myös, ja oli muuten oikeasti aika pätevää tavaraa!

   Comments are closed.