Pad thai katkaravuilla ja tofulla
Viikon ruokavinkki
Löysin Fit-lehdestä seuraavan herkullisen reseptin.
Pad thai katkaravuilla ja tofulla
Kahdelle
Valmistusaika noin 20 min.
100 g kiinteää tofua kuutioina
öljyä paistamiseen
2 murskattua valkosipulinkynttä
175 g jättikatkarapuja
2 vatkattua munaa
100 g riisinuudeleita keitettynä
½ dl kanalientä
3 rkl osterikastiketta
1 tl sokeria
1 silputtu sipuli
100 g ituja
100 g suolattuja maapähkinöitä
Paista tofu kuumassa öljyssä, kunnes se alkaa saada väriä. Lisää valkosipulimurska ja ravut. Jos käytät kypsiä rapuja, lisää ne vasta lopuksi ja kuumenna.
Lisää munat ja sekoita. Heitä pannulle myös nuudelit, kanaliemi ja osterikastike. Mausta sokerilla. Lisää sipuli ja nosta pannu liedeltä. Sekoita mukaan idut.
Ripottele päälle pähkinöitä ja tarjoile.
Nam!
PS. Vokkiin voi lisätä mitä tahansa kasviksia! Itse laitoin porkkanaraastetta.
Terkuin, Kirsi
Näyttää kyllä niin hyvältä että viikonloppuna on pakko testaa!
No, se oli kyl hyvää. 🙂