Ihmetuolilla eroon unettomuudesta?

Neurosonic matalataajuusvärähtelyhoito testauksessa

Mä sain loistavan mahdollisuuden testata Neurosonic-hoitoa, kun mun työpaikka Kuntomaailma  sai seinänaapuriin yhteistyökumppaniksi fysikaalisen hoitolaitos Medican. Medicaan oli hankittu Neurosonic-tuoli, ja mä pääsin testiryhmään testaamaan matalataajuusvärähtelyhoidon vaikutuksia unettomuuteen. Testailin tuolia ennen joulua neljä kertaa, ja olo 10-20 minuutin mittaisen hoidon jälkeen oli aivan ihana ja rentoutunut. Nukuin hoitokertojen jälkeiset yöt hyvin, mutta noista muutamasta hoitokerrasta ei ollut vielä pidemmälle aikavälille apua. Nyt mulla on tarkoitus ottaa vähän pidempi hoitojakso ja äydä tuolissa kuukauden ajan 2 kertaa viikossa.

Mikäs siinä, kun pääsee rentoutumaan mukavaan tuoliin pehmeän peiton ja tyynyn kera. Tällaista hoitoa testaan mielelläni. :)
Mikäs siinä, kun pääsee rentoutumaan mukavaan tuoliin pehmeän peiton ja tyynyn kera. Tällaista hoitoa testaan mielelläni. 🙂

Mikä se sellainen ihmetuoli on?

Neurosonic-hoidon ideana on lievittää kehon jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Värähtely rentouttaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.

Lisäksi hoito mm.

  • stimuloi verenkiertoa, nestekiertoa ja aineenvaihduntaa
  • edistää kuona-aineiden poistumista kehosta
  • voimistaa hapen sitoutumista kudoksissa
Tässä hoitotuoli. Tuolin saa säädettyä myös makuuasentoon.
Tässä hoitotuoli. Tuolin saa säädettyä myös makuuasentoon.

Tuolissa on erilaisia ohjelmia, joista mä käytän uni- / stressiohjelmia. Ajatuksena on, että tuoli rauhoittaa sekä kehoa että mieltä ja vaikuttaa sitä kautta nukahtamiseen ja unen laatuun.

Neurosonic-hoidolla ei ole pelkästään vaikutuksia uneen, vaan erilaisilla ohjelmilla voidaan lievittää kipua, parantaa urheilusta palautumista, sekä käyttää apuna neurologisessa kuntoutuksessa.

Hoito-ohjelma valitaan helposti tabletilta, ja värähtelyn voimakkuutta pääsee myös itse säätämään.
Hoito-ohjelma valitaan helposti tabletilta, ja värähtelyn voimakkuutta pääsee myös itse säätämään.

Todella mielenkiintoinen hoitomuoto, ja oon innoissani, että pääsen testaamaan sitä!

Tätähän voisi kokeilla myös, jos on ongelmia treeneistä palautumisessa!

Kerron kuukauden jakson jälkeen lisää kokemuksia. 🙂

Terkuin, Kirsi

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *