Yllättävän hyvä brunssi Ikean ruokaostoksista

Yllättävän hyvä brunssi Ikean ruokaostoksista

Koska tykkään valmistaa ruoat itse ilman valmistuotteita, ei tämä ehkä ole kaikkein tyypillisin blogin postaus.

Tuona aamuna takana oli jo muutenkin kiireinen viikonloppuaamu, johon piti saada vielä yhdistettyä käynti Ikeassa ja äitini lounasvierailu.

Olin käytännössä skipannut aamiaisen eli lounaasta oli muodostumassa brunssi – ja koska senkin toteutus meni suunnilleen reaaliaikaiseksi improvisoinniksi, päätin turvautua Ikean ruokaosaston antimiin.

Idea oli kaiken kaikkiaan ihan hyvä ja siksi aihe pääsi blogiinkin. Olin oikeastaan positiivisen yllättynyt valitsemieni brunssipöytään sopivien Ikean tuotteiden laadusta ja mausta. Ja varmaan on sanomattakin selvää, että niiden valmistaminen oli helppoa, lähinnä sulatusta ja lämmitystä.

Yllättävän hyvä brunssi Ikean ruokaostoksista

Lihapullat sisälsivät vain luonnollisia ainesosia; 84% lihaa, sipulia, korppujauhoja, kananmunaa, vettä, suolaa ja pippuria. Harvinaisen virkistävää!

Samoin kasvismedaljongit: perunaa, parsakaalia, purjosipulia, sipulia ja juustoa. Bonuksena kiva ulkomuoto ja hyvä maku.

Kylmäsavustettu kirjolohi oli hyvää. Siitä pyöräytin pikaisesti piparjuurilohirullat, joiden reseptin ehdinkin jo julkaista täällä.

Lisukkeeksi vielä tuoresalaatti. Olin myös höyryttänyt papuja (jotka unohdin kattilaan ja löysin sieltä illalla). Jälkkäriksi kulhollinen vesimelonisiivuja ja huurteisia mansikoita. Juomiksi kahvi, tee ja vesi.

Niin hyvää, että voisin taas kiirepäivänä hyvin tehdä samanlaisen uudelleenkin♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *