Vuoden herkullisimmat juhlien etkot (poimi vinkit)

Vuoden herkullisimmat juhlien etkot

Kirjoittelin jo aikasemmin Fresitan 10 v-juhlien jatkoista ja jaoin mm. niitä varten tehdyn juhladrinksun reseptin. Sama juhlailta nappaa meidän blogitiimiltämme yksimielisesti myös vuoden herkullisimpien etkojen tittelin.

Vuoden herkullisimmat juhlien etkot

Silmää ja makuhermoja hivelevästä rajoilusta vastasi sympaattinen ja taitava Jose. Halusimme myös reilusti tarjoilukuvia tänne blogiin (tietysti!), koska näistä saa kivoja ideoita omiinkin tarjoiluihin, kauniita ja selkeitä makuyhdistelmiä: Ihania juustoja ja suolaisia leikkeleitä ja tahnoja yhdistettyinä tuoreisiin mansikoihin, vadelmiin, granaattiomenan siemeniin ja yrtteihin. Josen herkuista saa muuten lisää vinkkejä rouheasta ruokakirjasta Josen Meze – Libanonin herkut.

Etkojen paikka oli yllätys edeltävään iltaan saakka: Meille oli varattu Katajanokalta Hotelli Hellstenin penthouse-kattohuoneisto. Huvittavaa sattumaa oli ilmassa koko illan paikkavalinnoissa: Fresita-synttärien jatkothan osuivat sopivasti samaan baariin Sipulin yläkerrassa, jossa häidemme jatkot aikanaan juhlittiin. Tästä etkojen hotellista en ollut edes aikaisemmin tiennyt, mutta  hämmästys oli suuri, kun mies lupasi meille kuljetuksen ja parkkeerasi auton suoraan vanhan asuntomme eteen… tosiaan, seurusteuaikoina asustelimme jonkun aikaa nykyisessä Hotelli Hellstenissä, tosin emme tuolla ylimmässä kerroksessa, josta näkymät olivat upeat suoraan kaupungin yli, varsinkin kun tulimme paikalle juuri sopivasti nähdäksemme vielä auringonlaskun maagiset värit.

Joskus vain kaikki menee ihan nappiin ja tämä oli yksi sellaisista illoista. Kaikki oli huomioitu, kuvia myöten. Omien kuvien lisäksi tässäkin postauksessa on valokuvaaja Unto Raution kuvia. Ylellistä palvelua bloggaajille – tottakai kuvia tuli otettua itsekin, mutta päätehtävämme oli vain nauttia juhlista, hyvästä seurasta, ihanista mauista – ja siitä maagisesta auringonlaskusta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *