VHH peuranpaisti arkeen, juhlaan tai evääksi

Olipa ihanaa tulla töstä kotiin, kun mies oli tehnyt valmiiksi suussasulavan peuranpaistin. Lisukkeiksi riitti tuore salaatti sekä paistin kanssa herukkahyytelö ja vaihtoehtoisesti Cantadoun piparjuurijuusto.
Paisti on ihana ruoka talvella mille tahansa aterialle, juhlaan tai arkeen.

Paistista saa myös hyvä ja ruokaisan vhh- eväsherkun seuraavasti: levitä paistisiivun päälle tuorejuustoa ja kääräise liha rullalle, nyytin sisään pitkä paprika- tai kurkkutikku.

Vähähiilarinen  peuranpaisti, alle 10 g hh

500 g peuranpaistia
salaattia, punaista ja vihreää paprikaa, kurkkua ja tomaattia
tuorejuusto
Stevialla makeutettu herukkahyytelö

Ensin puolikiloinen paisti ruskistetaan kaikkialta kevyesti pannulla voissa. Maustetaa pippurilla ja suolalla. Paistetaan uunin keskiosassa 30 minuuttia 160 asteessa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *