Vadelmainen teehetki sydänherkuilla

Vadelmainen teehetki sydänherkuilla
Hello! Aika haipakkaa on viilettänyt tämäkin päivä. Pienen iltapostauksen aiheena teehetki. En juo kahvia ja sitäkin enemmän nautin hyvästä teestä.
Yleensä aamulla haudutan ihanan  tuoksuisen teen ja nautiskelen sitä pitkin päivää. Teen kanssa en tosiaan tarvitse mitään syötävää, mutta joskus on hauska yhdistää hyvä tee ja siihen sopiva makupala välipalaksi tai iltaherkuksi.

 

Söpö välipala- tai iltaherkku syntyy helposti leikkaamalla vesimeloonista sydämen muotoisia palasia ja koristelemalla ne vielä vadelmilla. Aika raikas ja ihana yhdistelmä.
Idea tähän raikkkaaseen pieneen annokseen tuli valkoisesta vadelmateestä. En ole kaikkien hedelmäisten teelajien ystävä, mutta tämä on erityisesti minun makuuni raikkaana ja aika mietona makuteenä.
Eikö yksi hyvä paikka nautiskella teetä illalla ole loikoillen sängyllä tai sohvalla pehmeillä tyynyillä – ja mieluiten vielä pehmeään peittoon tai vilttiin käpertyneenä? Antaa vaan sataa, silloin vaikka rakeetikin voivat vapaasti kopsutella pihamaata, sehän oikeastaan vain parantaa fiilistä ; )
Rentouttavaa iltaa ja vaikka teellä hemmottelua!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *