Tuorepuuroa ja valkosuklaamansikoita parhaalle äidille

Tuorepuuroa ja valkosuklaamansikoita parhaalle äidille

Ihanaa äitienpäivää ihan jokaiselle äidille, varsinkin meidän ikiomalle äipälle. Ei voitaisi tarpeeksi ikinä kiittää sua siitä, miten mahtava äiti ootkaan meille joka hetki. Me, sun ihanat lapsoset, ajateltiin säästää sua vähän blogihommilta tänään ja ottaa homma omiin käsiimme.

Äitienpäivän kunniaksi ollaan tehty aamupalaksi sulle (ja meille muillekin) tuorepuuroa ja siihen sivuun vielä valkosuklaamansikoita Verso Härkäpapugranolalla, vaikkakin ansaitsisit aamupalan sänkyyn joka päivä. Joka tapauksessa noista tuli ihan älyttömän hyviä, aika hyvät kokkausgeenit ollaan peritty nimittäin. Reseptit ovat myös erittäin simppelit, eli kaikille muillekkin lapsille tästä vinkkiä seuraavaan äitienpäivään tai vaikka heti huomisaamuksi. Äitejä ei kuitenkaan koskaan voisi palvella liikaa.

Äiti, kiitos siitä, että olet aina auttamassa ja tukemassa meitä kaikessa, mitä teemme. Kiitos, että olet niin ymmärtäväinen joka tilanteessa. Kiitos, että olet aina selittänyt ja kertonut meille kaikesta ja opettanut meitäkin ymmärtämään asioita. Kiitos, että opetat meille kaikkia muitakin elämän tärkeitä asioita, esimerkiksi että edes aamupalaa ei kuulu syödä ilman kynttilän valoa ja huonekasvienkin kanssa täytyy keskustella (varsinkin kaktusten, jotka on myös nimetty). Kiitos jokaisesta maailman herkullisimmasta ruoasta ja herkuista, mitä meille aina kokkailet. Kiitos kaikista nauruista ja ihanista hetkistä, mitä sun kanssa ja sun takia saadaan kokea joka päivä. Oot maailman mahtavin tyyppi<3

Tuorepuuro neljälle

5 dl Verso härkäpapugranolaa

4 dl luonnonjogurttia

3,5 dl mantelimaitoa

n. 3 tippaa vanilja-aromia

hyppysellinen steviaa

koristeeksi mustikoita ja banaania (tai muita marjoja ja hedelmiä)

 1. Sekoita illalla kaikki aineet keskenään
 2. Laita yöksi jääkaappiin tekeytymään
 3. Asettele aamulla lautasille, koristele marjoilla ja hedelmillä ja nauti

Valkosuklaamansikat granolalla

Paketillinen mansikoita

100 g valkosuklaata

kourallinen Verso härkäpapugranolaa

 1. Sulata valkosuklaa juoksevaksi esimerkiksi vesihauteessa tai mikrossa
 2. Huuhtele mansikat samalla ja asettele lautaselle
 3. Dippaa lusikka sulaneeseen suklaaseen ja levitä mansikoille tasaisesti
 4. Ripottele granola mansikoiden päälle
 5. Laita ainakin 30 minuutiksi jääkaappiin jähmettymään

*Yhteistyössä Verso Food

Kommentit (2)
 1. Ihnana kirjoitus ja resepti!! Niin kauniita sanoja tärkeänä päivänä. Ja niin herkulliset reseptit, että näitä täytyy kokeilla.

  1. inspirations
   14.5.2017, 15:47

   Kiitos Anneli ja kiitos ihanaiset täällä kotona, jotka hemmottelitte minua herkkuaamiaisella ja teitte vielä blogityötkin puolestani, ihana yllätys <3 Herkullista oli, kannattaa kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *