TRIB3 – Koukuttavan tehokas HIIT-treeni ja upea elämys

TRIB3TRIB3Helsinkiin avattiin helmikuussa täysin uudenlainen boutique-studio. TRIB3 konsepti on tuttu entuudestaan ympäri Eurooppaa, mutta Suomessa se on uusinta uutta. HIIT-treeni on jo pidempään ollut kova trendi, eikä ihme. Tehokas perinteisen kuntopiirin tyyppinen treeni nostaa sykettä ja kasvattaa lihaskuntoa kovalla tahdilla. Kestävyys nousee ja kalorit palavat. TRIB3:n HIIT-treenit ovat 45 minuuttia todella laadukasta ja hikistä treeniä upeassa miljöössä. TRIB3:n avajaisissa jaettiin kymmenen kerran lahjakortit, eli treenejä on päässyt kokeilemaan ihan kunnolla.

HIIT-treenejä näkee laidasta laitaan erilaisia, eri tasoisia ja eri pituisia. TRIB3-studiolla 45 minuutin treenit ovat älyttömän kovia, mikä onkin parasta. 45 minuuttiin kuuluu myös alku- ja loppulämmittely, mutta itse treeni vedetään täysillä sykkeillä muutamaa 30 sekunnin taukoa lukuunottamatta. Jokaiselle treenaajalle jaetaan myös sykevyöt ja sykkeitä voi seurata treenin ajan vanhalta Adlonin elokuvateatterin valkokankaalta. Treeni koostuu kolmesta vaiheesta: juoksumatto, lihaskunto ja intensiteettialue. Juoksumatolla pääsee yleensä spurttailemaan tai kiipeämään ylämäkeä. Lihaskuntoalueella tehdään paljon sekä perinteisiä liikkeitä hauiskäännöstä kyykkyyn että itselleni ainakin täysin uusia tehokkaita liikkeitä. Intensiteettialueella sykkeet nostetaan huippuunsa esimerkiksi burpeilla ja kyykkyhypyillä.

fire placeavocado

Treenit ovat aina ammattilaisen alusta loppuun suunnittelemia ja vetämiä, ja todella laadukkaita. Vaikka treenin aikana onkin rankkaa, tulee joka kerta kovasta HIIT-treenistä älyttömän hyvä olo.

Varoitus: TRIB3-tappotreenit ovat aidosti koukuttavia. Kymmenen kerran avajaisten vip-vieraille jaetun lahjakortin loppuessa oli pakko ostaa uudet kymmenen kertaa loppukevääksi. Treeni on niin laadukasta, että harvassa paikassa saisi samanlaista fiilistä ja yhtä kovia tuloksia, varsinkaan yksin treenatessa.

TRIB3 on elämyksellinen treenikokemus

TRIB3:ssa elämys ei kuitenkaan ole ”pelkästään” treeni. Tilat ovat todella kauniit ja pieniä yksityiskohtia myöten suunniteltu. Industrial-henkisessä sisustuksessa on myös otettu huomioon tilan menneisyys Adlonin elokuvateatterina. Aulan seiniä koristaa vanhat retrolamput ja takan edessä on Adlonin vanhat nojatuolit. Pukuhuoneesta löytyy shampoot ja hoitoaineet, kuivashampoot, Ted Bakerin hajuvettä, kosteusvoiteet ja deodorantit. Usein tykkään käydä treenaamassa aamulla ennen töitä, ja jotenkin siinä meinaa aina unohtua jotakin. Pukkareiden kosmetiikkavarustus ei onneksi jätä pulaan ja töihin ei tarvitse mennä likaisilla hiuksilla. Treenin jälkeen jokaiselle jaetaan tuoksuvat kosteat pyyhkeet venyttelyn ajaksi ja herkkusmoothien voi tilata ennen treeniä valmiiksi odottamaan.

Kuinka monessa treenipaikassa vietetään Prosecco-perjantaita? Ainakin TRIB3:ssa.

proseccogirl

TRIB3:een voi ostaa useita erilaisia treenipaketteja. Treenipaketin voi myös jakaa kaverin kanssa. Kuitenkin ensimmäinen kerta on aina ilmainen, eli kannattaa todellakin käydä kokeilemassa!

treeni-ja-ravinto kasitreeni vatsalihastreeni pakaratreeni
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *