Tasapainottamista viikonloppuna

Tasapainottamista viikonloppuna

Perjantai kului täällä jotenkin tosi vähäenergisissä tunnelmissa. Toisaalta se ei ehkä ole suuri ihme, kun koko viikko oli täynnä pitkiä työpäiviä, tapaamisia ja sen lisäksi ystäviä ja ystävänpäivän juhlintaa, Juliaanan abijuhlintaa ja vaikka mitä kivaa.

Viikonloppu tuli siksi tosi hyvään ajankohtaan. Samoin auringonvalo. Kävimme juuri lenkillä miehen kanssa ja täytyi oikein siristellä silmiä tuolla valoa tulvivassa talvimaisemassa, jota ei ole ollutkaan tarjolla aikoihin.

Nyt on ajatuksissa nauttia viikonloppuna hyvää ja energisoivaa ruokaa, treeniä, lepoa, lukemista, penkkiurheilua, vähän duunia ja ensi viikkoon valmistautumista, eli niiden vähän valahtaneiden energiavarastojen täyttämistä.

Noista Julin Floridan riippukeinukuvistakin on reilu kuukausi. Ja aika aktiivinen kuukausi onkin, koska tuntuu että sinä aikana on touhuttu parinkin kuukauden edestä.

Hiihtolomaa meillä ei ole ensi viikolla, mutta työkalenteri näyttää tosi kivalya. Koska niin moni muu on lomalla, on kalenteriin sovittu tosi hyviä tapaamisia ja suunnitteluhetkiä kevään uusiin projekteihin. Tuntuu, että usein juuri tällaiset viikot ovat tavallista tuotteliaampia. Kun osa ihmisistä ja hälinästä on pois, on enemmän tilaa ja aikaa keskittyä paremmin isompiin suunnitteluhetkiin.

Tasapainottamista viikonloppuna

Auringonvalo saa myös ajatukset jo kevääseen ja kesään. Olen ihan kesäihminen ja  juuri havahduin haaveilemasta, että ihan kohta päästään jo saareen veneellä ja kävelemään paljain jaloin saarikallioille. Kevät on ihanaa, uusien asioiden ja muutosten aikaa ja kesän odottelua. Ei ihme, että energiatasot juuri nyt vähän heittelevät. Joinain päivinä jaksaa mitä vain ja puuskuttaa vain tehtävästä toiseen ja duunista salille kuin höyryveturi ja sitten tarvitaan taas näitä hitaampia päiviä. Sitähän elämä on, tasapainoa. Ihanaa viikonloppua ja akkujen lataamista ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *