Tasapainon salaisuus

Tasapainon salaisuusJuuri tänään minulla on ollut suuri tarve hakea tasapainoa ja nostaa omaa mielialaani. Näinä päivinä muistutan itseäni siitä, että olemme oman elämämme luojia. 

On niin yleistä ja helppoa ajatella, että elämä tulee ottaa vastaan sellaisenaan, että se vain tapahtuu meille. Että olemme olosuhteiden passiivisia uhreja.

Tasapainon salaisuus

Elämänkokemus ja harjoituksen polku on opettanut, että me voimme luoda omat olosuhteemme. Ei ole muuta salaisuutta tasapainon löytämiseen, kuin oivaltaa, että joka päivä saamme päättää mitä tunnemme, miten reagoimme asioihin, kuinka paljon stressaamme tai rakastamme, kuinka haluamme elää elämäämme ja mitä sillä saavuttaa. Me itse päätämme, kuka haluamme olla ja mitä haluamme saavuttaa. 

Muistuta sinäkin itseäsi siitä, kuinka tärkeää on käyttää aikaa niihin asioihin, jotka tuottavat sinulle iloa. Yhtäkkiä huomaat, että mieli on täynnä voimaa ja pystyvyyden tunnetta, koska kun keskityt hyvään, johdat omaa elämääsi aina rakkauden, tyyneyden ja onnellisuuden tilasta.

Hymy huulilla ajattelin nyt napauttaa koneen kannen kiinni ja suunnata sinne, mistä löydän aina rauhan. Meren rantaan ja aaltoihin uimaan ja meditoimaan. Sitten kotiin tekemään illallista – pian on pitkästä aikaa taas koko perhe koossa. Toivon, että sinäkin hellit itseäsi tänään juuri sillä, mistä saat iloa ja tasapainoa. Missä on sinun tasapainon paikkasi?

Jos juuri nyt haluat lisää voimakirjoituksia, kurkkaa tänne.

hyvinvointi onnellisuus mieli
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *