Suosikkikanasalaatti Auralla ja grillatulla ananaksella

Suosikkikanasalaatti Auralla ja grillatulla ananaksella

Tuleeko teillekin ajoittain suosikkiruokia, joita vain tulee tehtyä kerta toisensa jälkeen? Meillä viime kuukausien suosikkiruoka on selkeästi ollut erilaiset salaatit Auralla ja grillatulla tai paistetulla ananaksella.

Muuten niiden sisältö vaihtelee. Välillä mukana on muitakin hedelmiä, välillä pähkinöitä. Tässä versiossa on myös edelliseltä ruokailulta jääneet jäähdytetyt pakastevihannekset. Kaikki käy, punainen lanka on vain kana-Aura-ananas.

Näitä salaatteja on tullut tehtyä arki-iltoina, viikkonloppulounaiksi ja vierastarjottaviksikin. Jotenkin tuo Auran vahva ja ananaksen makean hedelmäinen yhdistelmä kiehtoo nyt kovasti. Salaatti on myös helppo tehdä ja proteiini- ja kuitupitoisena ateriana täyttää hyvin isommankin porukan.

Suosikkikanasalaatti Auralla ja grillatulla ananaksella

Tee oma kombo mm. seuraavista aineista:

  • Salaatteja: Normi, rucolaa, yrttejä
  • Salaattivihanneksia: tomaattia, kurkkua, paprikaa
  • Pakastevihanneksia jäähdytettynä
  • Kaaleja; kukkakaalia, punakaalia, parsakaalia
  • Hedelmiä: avikadoa, päärynää (myös kypsennettynä), appelsiinia ohuina suikaleina
  • Pähkinöitä: saksan, cashew ja siemeniä

Tarvitset myös

  • Kanan rintafilettä paloina
  • Auraa
  • Tuoretta ananasta
  • Oliiviöljyä
  • Punaviinietikkaa
  • Suolaa, pippuria, paprikajauhetta
  1. Kypsennä kanapalat  oliiviöljyssä pannulla ja mausta paprikajauheella, suolalla ja pippurilla
  2. Kypsennä ananas grillissä tai oliiviöljyssä pannulla molemmin puolin pinnalta kauniin ruskeaksi
  3. Tee matalalle suurelle vadille salaattipeti ja asettele siihen kanapalat, ananakset ja reilusti Auraa
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *