Suklaiset banaanimuffinssit – terveellistä herkuttelua
Jo toinen mehevämuffinssiresepti viikon sisällä kesäloman kunniaksi, olkaapa hyvät: Ihanan mehevät suklaamuffinssit saavat hymyn huulelle koska vain. Parasta on herkuttelu hyvällä omalla tunnolla. Näissä herkkupaloissa on roppakaupalla ravinnerikkaita aineita; hyviä proteiineja, öljyjä, vitamiineja ja hivenaineita.
Muffinssiaamiaisella saa hyvän ja energisen startin koko päivään tai ihanan nautiskeluhetken kiireen keskelle tai lomapäivään.
Suklaiset banaanimuffinssit
3 dl mantelijauhoa
3 dl hasselpähkinäjauohoa
1 dl kaakaojauhetta
hippunen steviauutetta
2 rkl Agave-sirappia
1 tl leivinauhetta
3 dl turkkijogurttia
3 banaania
2 kannamunaa
kookoshiutaleita
kaakaonibssejä
- Sekoita manteli- ja hasselpähkinäjauhot, kaakaojauhe, steviauute ja leivinjauhe keskenään
- Muussaa haarukalla 2 banaania
- Riko haarukalla kananmunat
- Sekoita turkkijogurtti, Agave-siirappi, munat ja banaanit kesenään
- Sekoita seokset toisiinsa
- Nostele taikina muffinssivuokiin
- Leikkaa kolmas banaani viipaleiksi ja asettele viipaleet muffinssien pinnalle
- Koristele kookoshiutaleilla ja kaakanibseillä
- Paista 180 asteessa uunista riippuen 25-35 minuuttia.