Suklaamousse avokadosta ja banaanista

Suklaamousse avokadosta ja banaanista

Ihanan aurinkoista uutta viikkoa! Täällä vietetään aamuhetkeä mieheni syntymäpäivän ja oman nimipäiväni merkeissä raikkailla ja suklaisilla aamiaisherkuilla.

Tosin mitään sen ihmeempää merkkipäivää ei edes tarvittaisi ihanan ja terveellisen suklaamoussen herkutteluun. Kermainen koostumus tulee avokadosta ja makeus banaanista. Granola antaa kivaa kontrastia (ja reilusti lisäproteiinia) annokseen ja tuoreet marjat vielä raikastavat ja kaunistavat herkun.

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food

Tämä mousse on sen verran ruokaisa ja täyttävä, että sopii hyvin aamiaiseksi, kunnon välipalaksi tai vaikka kevyeksi kesäpäivän lounaaksi.

Lisää erilaisia resepti-ideoita kotimaisista helppokäyttöisistä härkäpavuista löydät täältä.

Suklaamousse avokadosta ja banaanista

neljälle

4 kypsää avokadoa

5 banaania

2,5 rkl raakakaakaojauhetta

3/4 dl mascarpounea

hippusellinen steviauutetta

Verso Härkäpapugranolaa

Vadelmia

  1. Sekoita banaanit, avokadot, mascarpoune, kaakaojauhe ja stevia sauvasekoittimella tasaiseksi.
  2. Annostele lautasille.
  3. Nostele pinnalle reilusti härkäpapugranolaa ja koristele tuoreilla vadelmilla.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *