Suklaamousse avokadosta ja banaanista
Ihanan aurinkoista keskiviikkoa! Viikonloppuna herkuteltiin myöhäisellä aamiaisella. Usein erityisen herkulliset aamupalat kuuluvat merkkipäiviin, mutta ihanan ja terveellisen suklaamoussen herkutteluun ei tarvita sellaista. Kermainen koostumus tulee avokadosta ja makeus banaanista. Granola antaa kivaa kontrastia (ja reilusti lisäproteiinia) annokseen ja tuoreet marjat vielä raikastavat ja kaunistavat herkun.
Tämä mousse on sen verran ruokaisa ja täyttävä, että sopii hyvin aamiaiseksi, kunnon välipalaksi tai vaikka kevyeksi lounaaksi.
Lisää erilaisia aamupalaideoita löydät täältä.
Suklaamousse avokadosta ja banaanista
neljälle
4 kypsää avokadoa
5 banaania
2,5 rkl raakakaakaojauhetta
3/4 dl mascarpounea
hippusellinen steviauutetta
granolaa
Vadelmia
- Sekoita banaanit, avokadot, mascarpoune, kaakaojauhe ja stevia sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Annostele lautasille.
- Nostele pinnalle reilusti granolaa ja koristele tuoreilla vadelmilla.