Suklaahippupallerot granolalla ja maapähkinävoilla

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Suklaahippupallerot granolalla ja maapähkinävoilla

maapähkinävoi

Terveelliset herkkureseptit taitavat tulla nyt juuri tarpeeseen. Tässä ihana reseptivinkki aamupalapöytään tai iltaherkuksi. Inspiroidun aina Havaijilla asuvan kanadalaisen Andrean, instagram-nimeltään @earthyandyn ihanista resepteistä – ja muusta sisällöstä. Hän kuvaa usein erilaisia ihania bliss balls -tyylisiä herkkuja, joita hänen kolme pellavapäistä surffaripoikaa syövät unelmarannoilla. Eilen sovelsin aamupalapöytään hänen inspiroimana herkullisia suklaahippupalleroita granolalla ja maapähkinävoilla.

Suklaahippupallerot

Härkäpapugranola

Helppo resepti syntyy minuuteissa kolmesta raaka-aineesta, merisuola ja stevia mukaanlaskettuina viidestä. Raakasuklaa tai muu suklaa oman maun mukaan pilkotaan pieneksi, ja kaikki ainekset vain sekoitetaan keskenään. ”Taikinasta” pyöritellään käsin sopivan kokoisia suupaloja. Palleroiden annetaan olla pakastimessa vähintään 30 minuuttia, ja that’s it!

Lisää ihania Härkäpapugranola– ja muita härkäpapureseptejä löydät täältä!

Choco chip balls

Suklaahippupallerot granolalla ja maapähkinävoilla

Ainekset (10 annosta)

2,5 dl
Maapähkinävoita
80 g
Raakasuklaata (Suklaan voi valita oman maun mukaan)
3,5 dl
Härkäpapugranolaa
0,5 tl
Merisuolaa
Steviaa (Hyppysellinen)
35 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 30 min

Tee näin:

  1. Pilko suklaa veitsellä muruiksi.
  2. Sekoita kulhossa suklaamurut, Härkäpapugranola, maapähkinävoi, stevia ja merisuola.
  3. Muotoile massasta käsin sopivan kokoisia palleroita lautaselle.
  4. Anna palleroidan kovettua pakastimessa vähintään 30 minuuttia.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *