Salaatti kesän ja Italian mauista

Salaatti kesän ja Italian mauista

Auringon ilmestyessä taivaalle, himoitsen aina lautasellekin kesän värejä ja makuja. Salaatitovat aina helppoja ja herkullisia raikkausannoksia.

Tässä salaatissa yhdistyy kaksi ihanaa makuyhdistelmää, parmankinkku – verkkomeloni ja mansikka – vuohenjuusto sekä niiden seurana salaattipeti ja pestokastike.

Salaatti kesän ja Italian mauista

Parmankinkkua

Verkkomelonia

Mansikoita

Vuohenjuustoa

Salaattia

Parsakaalia

Kurkkua

Viinirypäleitä

Cashew-pähkinöitä

Sekoita kastikkeeksi puolet oliiviöljyä ja puolet pestoa

 

treeni-ja-ravinto kasvisruoka gluteeniton
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *