Salaatti aasialaisilla mauilla ja Beanitillä

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

 

Salaatti aasialaisilla mauilla ja Beanitillä on kaunis ruoka arkeen tai juhlaan. Korianterin, limen mehun sekä granaattioman siementen maku tuo aasialaisia vivahteita makuelämykseen. Helppo salaatti syntyy vaivattomasti yksinkertaisista raaka-aineista, mutta kaunis ulkonäkö ja mielenkiintoinen maku tekevät salaatista täydellisen esimerkiksi illalliskutsujen alkupalaksi tai kesän juhlien tarjoilupöytään – kunhan sellaisia päästään järjestämään.

Salaatti Beanitillä

Tykkään yleensäkkin lisätä yrttejä salaattipohjaan. Ne tuovata helposti ihania aromeja yksinkertaisempaankin salaattiin. Esimerkiksi timjami tai basilika sopivat hyvin normaaliin lisukesalaattiin tai oikeastaan mihinkä tahansa muuhunkin. Korianterin maku on astetta vahvempi, jonka vuoksi se sopiikin hyvin salaattiin, jossa sen kuuluukin päästä esille.

Beanit® Härkäpapusuikaleita on kolmea makua. Valitsin tähän salaattiin Lempeän sitruunan, mikä oli loistava vaihtoehto ja sopi hyvin salaatin muiden makujen kanssa yhteen. Kaksi muuta makuvaihtoehtoa, Valkosipuli & Yrtit sekä maustamaton versio, sopivat myös hyvin melkeinpä salaattiin kuin salaattiin. Beanit® Härkäpapusuikaleet paistetaan hetkessä pannulla niin, että ne saavat ihanan rapean pinnan. Sisältä ne jäävät herkullisen pehmeiksi, jonka vuoksi suutuntuma on todella hyvä.

Löydät kaikki blogin ihanat reseptit Beanit® Härkäpapusuikaleista, Härkiksestä® sekä muista härkäpaputuotteista täältä!

Beanit Lempeä sitruuna

Salaatti aasialaisilla mauilla ja Beanitillä

Ainekset (4 annosta)

Kourallinen pinaattia
Kourallinen rucolaa
1/4
Punakaalia
1-2
Lehtikaalin oksaa
Kourallinen tuoretta korianteria
1 pkt
Beanit Lempeä sitruuna
1
Paprika
0,5
Kurkkua
1
Granaattiomenan siemenet
200 g
Fetaa
1
Limen mehu
1 rkl
Mustia seesaminsiemeniä
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
20 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 5 min

Tee näin:

  1. Paista Beanit® härkäpapusuikaleet pannulla rapeiksi. Käytin itse tässä makuna Lempeää sitruunaa.
  2. Valmista salaattipohja: leikkaa punakaalista ohuita suikaleita, revi lehtikaalin oksat pieniksi ja sekoita kulhoon pinaatin ja rucola kanssa.
  3. Silppua tuore korianteri ja sekoita joukkoon.
  4. Kuutioi paprika ja kurkku pieniksi ja lisää salaatin joukkoon.
  5. Purista joukkoon limen mehu ja lisää oliiviöljy.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita ainekset keskenään.
  7. Asettele tarjoiluastiaan.
  8. Lisää salaatin päälle feta murustettuna, rapeaksi paistetut Beanit® härkäpapusuikaleet, granaattiomenan siemenet sekä mustat seesaminsiemenet.
treeni-ja-ravinto reseptit kasvisruoka
Kommentit (2)
  1. Onpa kaunis salaati!

    1. inspirations
      20.7.2020, 14:17

      Kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *